Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én most rendeltem 3-as ceruzaelem tokot 200 Ftért, ami akku esetén 3 x 1.2 = 3,7 V. A kapacitás gondolom nem adódik össze, az kb 1000 mAh lenne ezzel a megoldással, míg a "gyári" csak 230 mAh.

Ennek ellenére mégis csak érdekelne egy ilyen pótakksi, ez legalább elférne a házában. Szóval részemről +1 db akksi rendel.
Köszi! Sajna lé hiány miatt olcsóbban próbálkozom. Meg először hasidom... Ja nem! Gumi meg ilyenek.
Nézd csak mit találtam neked!

http://www.kepesmotor.hu/idomo...
Nekem inkább kamera kellene, mert azóta sem kaptam. Mondjuk nem is nagyon forszíroztam Pedig már tavaly megvettem hozzá a 8GB-os micro SD-t. Sőtt még az AAA akksikat is
Fején találtad a szöget! Kezdtem azt hinni, hogy már nem is a földön járok!
Sziasztok!
A szelidi-tóhoz akartok menni,van a kaloring fórumon
egy nagyon jó ismerősöm,akinek van kiadó szállása.
Motoros szintén és még a kalocsai repülőtéren
motoros pályanapokat is szokott rendezni!
(totya k6)Minden nap fórumozik szinte!
Valószínű, hogy a felhők felett gurultál nem?
Jóvan! Ha bevesztek, szelidülök én is!

Apropó mit találtam a mini kamerához! Ha valakinek pótakku kell, most szóljon. Ja kb. 4$ az ára.
A Szelidi-tó tényleg szép hely, van kemping is meg sok beülős iszogatós, beszélgetős hely:-)
Az idei túra-bemelegítésnek ideális lenne
ha a szelidi tóhoz akartok menni informálodhatok nálam
nekem majdnem otthonom
5 nyarat huztam le ott :)
a http://www.piratesfamilymc.hu/ csinálja az ottani talikat
jó szokot lenni
Köszi, ezt az oldalt nem ismertem eddig ;-)
Én ezen az oldalon figyeltem az időjárást, és az olaszoknak lett igazuk!
http://www.ilmeteo.it/meteo-eu...
Már bocs, hogy beleszólok, de ez nem egész így van. Tavaly junius végén voltam a Glockneron, végig szar időt jósoltak arra az időszakra az osztrákok, mégis én 6 napig nap sütésben voltam kint. Viszont Magyarországon azon idő alatt végig esett, vacak idő volt. De mivel több napig voltam kint ezért úgy döntöttem akkor megyek fel a Grossglocknerre amikor jó idő van. A többi napon meg azért volt merre menni bőven, még akkor is jó lett volna a túra, ha nem sikerült volna felmenni a Glocknerra. Van a Grossglockneron kívül sok más szép táj is Ausztriában, és nagyon jó utak.
Itt a webkamera lehet csekkolni :-) Mondjuk elég változó az időjárkálása arrafelé. Tavaly mikor mentünk kedden még hó volt a parkolóban, pénteken meg már rövidgatya-pólóban sétálgattunk, szombatra meg megint felvettük a pufajkát is

http://www.grossglockner.at/de...
A Grossglocknerrel az a probléma, hogy nem nagyon lehet előre tervezni. Főleg több főre, vagy lehet, de ha szar időt fogsz ki, semmit sem fogsz látni az egészből a köd miatt
Oda úgy jó menni, hogy nézed hét elején az időjárást, és ha tényleg jó időt jósolnak, akkor csütörtökön vagy pénteken szabi, és goooooooo
Héhahó !

A Szelidi-tavi találkozón már 2x is voltam, nagyon jó a hely, a hangulat, az egész király. Csak ajánlani toom mindenkinek !
OK! holnap hívlak!

Dunapataj Szeledi-tó!
Szia Feco ! Végül is mindenki elállt a sárvédő készítetéstől ?
Ha már nincs szükség a mintadarabra akkor február végére szeretném viszontlátni. A részleteket majd pü.-ben megbeszéljük.
Pontosabban nem a Szelidi- tóra gondoltál Kiskunhalas környékén?
Szia Bapity!
nagyvas.hu lucas márkájú 28250Ft/db volt, remélem sokáig kitart
Szerintem ktiszxj a szokásos hétvégi találkozóra gondol, mint a Kecskeméti vagy a Sástói volt.
Tud vaki valami jó helyet Dél, Nyugat Magyarországon?
Az első hely, ami eszembe jutott a Szelíd tó!
Látom a társaság agya egy rugóra jár én is hasonló Glossglocner túrán gondolkozom, nálam már van 3-4 érdeklődő is.
Messze van még a nyár, hogy klasszikust idézzek „minden az Anyegin múlik!”
Álmodozni, tervezgetni azért lehet!
Tomkraft! Látom vettél féktárcsát a járgányra. Honnan vetted és mennyi volt. Nekem is kéne már cserélni.
Nálunk a Groosglockner és a Dolomitok (kb 5 max 6 nap) az idei fő célpont, remélem összejön, egyenlőre egy motorral vagyunk rá, de van még idő addig
A másik túra meg ha marad keret akkor a Horvát vagy Szlovén tengerpart lenne (4-5 nap kb), ami szintén többeknek tetszik ahogy látom, úgyhogy bármi jóban benne lennék én is, amúgy is szeretnék már xj-sekkel túrázni
Az xj felkészítése már javában zajlik, addig biztos elkészül...
Én személy szerint inkább tengerpartra mennék csobbanni.
Osztrák Alpok, dolomitok olaszban?
Én karácsonyra kaptam egy Motorkerékpárok szerkezete és működése könyvet és egy Erdély szépségei könyvet. Számomra ez egy finom célzás, hogy készítsem fel a motort és irány Erdély
De persze máshová is mennék szívesen