Természetesen az ember legnemesebb szervének kényelme minden pénzt megér, habár nekem a gyári üléssel sincs semmi bajom.
2500 km 6 nap alatt, de nem éreztem égető vágyat, hogy átépíttessem. Mamamaci sem panaszkodott, de lehet, hogy a figyelmünket inkább az időjárás kötötte le 6 napból 4szer sikerült felhőszakadást kifognunk.
A képeidet nézve felvetődött bennem egy kérdés, vajon miért a Divit választottad mikor párodnak Yamaha WILD STAR cruisere van, két külön világ!
Ebből családi konfliktus lesz! Kicsit összeszoktok a Divi-vel, rájössz mire is használható és máris itt a probléma! Hosszabb túrákon, főleg ha kanyargósabb az út folyton a párodra kell majd várnod, olvadozó fagylaltod tölcsérét fogod szopogatni mire a társaság másik fele, behömpölyög a találkozási pontra.
Sziasztok!
Már olyan rég írtam ide, hogy még a jelszavamat is elfelejtettem :-)
Én is szívesen részt vennék idén is egy a tavalyi erdélyi túrához hasonlón.
Például a Horvát tengerpart környékén eltöltenék egy pár napot. Pár napja beszéltem Vitarij-jal, aki délvidéket említette, szóval ötletek vannak, már csak meg kell egyeznünk :-)
Erdély után ősszel voltam 2 napot Felvidéken a magas-Tátrában, az is szép hely volt, kanyargós hegyi utakkal, olcsó szállással.
Nem mondom tényleg csini az ülés és azt hallottam kényelmes is, az én öreg vasamat is feldobná már kicsit ki van ülve, de tényleg norcsi lécci árulj már el valamit az áráról!
Sziasztok! Köszönöm mindenkinek a hozzászólását!
A kért előzmény: Sokat halottam az ülésekről és már próbáltam is egy-kettőt. A férjem is itt készítetett új ülést rá és mint régi motoros tyúk a hátsó ülésről bizony nagy különbség van a régi és az új között. Az enyémnél még túl sokat nem tudok nyilatkozni mivel most lett kész és sajna nincs motoros idő, így csak álló helyzetben próbálkoztam.
A méretvétel: hát volt egy pár férfi körülöttem aki adta a jobbnál jobb tanácsokat, méregettek (itt is ott is), szemlélődtek és a végén remek munkát végeztek! Felteszek egy képet a régi ülésről is meg a férjem új üléséről is.
Az ár: szerintem a kényelem sokat megér.( mert így főleg egy kezdő motorosnak akinek annyira még nincs kiképezve a popsija az jobban fogja bírni a hosszabb távú utakat) az hogy mikor miért mennyit fizetünk............... ezt lehetne ragozni, de fölösleges. Szerintem elérhető árakról beszélnek és ez mind típus, anyag (külső-belső) kinek mik az igényei.
De egy biztos, hogy nagyon szép és jó munkát végzett ez a kis csapat! Csak ajánlani tudom őket!
Mondtam már, szelephézagot levenni. Szívó 0,08mm, kipuf 0,16 mm. A vezérműláncon egy kattanást pluszba feszíteni. Így olyan csendes lesz, mint egy vízhűtéses. Ja, nekem még szelepemelő tőkéket is cseréltek garanciába. (Lifter) Színkódosak, egy mérettel nagyobbat kapott. Azok is csetteghetnek.
Üdvözöllek a fórumon!
Örömmel konstatáltam, hogy gyarapszik az XJ mámorát élvező hölgyek tábora.
Képeidet nézegettem. Szépek, de azért a motor sem csúnya!
Kicsit részletesebben is írhattál volna a gyönyörű ülés születéséről, egészen a méretvétel részleteitől a felhasznált agyagok minőségéig.
Fiúk ha nem bánjátok akkor megmutatnám az új ülésemet! Hátha ti is kedvet kaptok hozzá! Tegnap lett kész. Sokat még nem ültem rajta de alig várom hogy jó idő legyen.
Természetesen az ember legnemesebb szervének kényelme minden pénzt megér, habár nekem a gyári üléssel sincs semmi bajom.
2500 km 6 nap alatt, de nem éreztem égető vágyat, hogy átépíttessem. Mamamaci sem panaszkodott, de lehet, hogy a figyelmünket inkább az időjárás kötötte le 6 napból 4szer sikerült felhőszakadást kifognunk.
A képeidet nézve felvetődött bennem egy kérdés, vajon miért a Divit választottad mikor párodnak Yamaha WILD STAR cruisere van, két külön világ!
Ebből családi konfliktus lesz! Kicsit összeszoktok a Divi-vel, rájössz mire is használható és máris itt a probléma! Hosszabb túrákon, főleg ha kanyargósabb az út folyton a párodra kell majd várnod, olvadozó fagylaltod tölcsérét fogod szopogatni mire a társaság másik fele, behömpölyög a találkozási pontra.