Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi ,de aszem rendelek, cserélem az összeset.
Szia!
Én most vettem ilyen szettet,megmaradt pár belőle.
Ha gondolod átadok arányosan belőle 2db-ot a gumis anyából!
Fazerre nincs ilyen?
Bemész egy motoros boltba, és 8-asával van. Mind egyforma, és occó.
köszönöm a segítséget!
igen azthiszem
például ilyen?
Üdv.
Eladó egy Givi plexi TDM 850-re, illetve XJ 600(96-03) motorra jó. Nem használt. Ár: 16.000Ft postával. Elérhetőség az adatlapon.Plexi
Benevezek a sárvédőre
OK csak nekem az anya része kell ami gumiba van ágyazva

akkor a rendelési lista:
1.kissb
Úgy tudom a plexitartó műanyag csavarokat fémmel tudod pótolni csavarboltból!
Ilyen a belső sárvédőm! Vasárnap már a Mafecónál lesz ha minden jól sikerül.
Sziasztok! Szükségem lenne a szélterelő idom gumiba ágyazott csavarjaira 2db és a plexi tartó csavarokra 6db. Honnan lehet ilyet venni?
Nekem 24.000 Ft-om bánta a doboztartó konzolt, bár az platnival együtt volt, ami kb. 5-6ezer forint, úgyhogy az új ára olyan 18e Ft.
Kár, h akkor nem néztem körbe a használt piacon, egy ilyen úgyse tud elromlani, és egy csomó (benzin)pénzt meg tudtam volna spórolni...
Én 5000-re gondoltam!
Árban hogy gondoltad? 4000 Ft-ot megérne, ha neked úgy jó!
Szia misii, nekem is azon volt egy xj600N-en úgyhogy jó rá.
Üdv lupus! Pontosan melyik tipusra való? 600as Divire fel lehet tenni?(95-ös évjárat)
Ha valaki ilyet akar: link
Az MDS sisakmárkát csak ajánlani tudom, az enyém is olyan volt, és egy tök könnyű, teljesen csendes kis durrkalap . Megérte az árát, olyannyira, hogy Adrinak is olyat vettem.
Sziasztok találtam gyári csomagtartó rudakat még az XJ-re ha kell valakinek ocsóért szóljon.
Üdv.
Eladó egy Givi plexi TDM 850-re, illetve XJ 600(96-03) motorra jó. Nem használt. Ár: 16.000Ft postával. Elérhetőség az adatlapon.

Plexi
tavaly voltunk fent: nadrág, kesztyű és bukó volt a cél.
csak nadrág lett belöle, pedig 11 körül értünk oda. se kesztyűből, se a bukóból nem volt már a méretemben