Nekem 24.000 Ft-om bánta a doboztartó konzolt, bár az platnival együtt volt, ami kb. 5-6ezer forint, úgyhogy az új ára olyan 18e Ft.
Kár, h akkor nem néztem körbe a használt piacon, egy ilyen úgyse tud elromlani, és egy csomó (benzin)pénzt meg tudtam volna spórolni...
Az MDS sisakmárkát csak ajánlani tudom, az enyém is olyan volt, és egy tök könnyű, teljesen csendes kis durrkalap . Megérte az árát, olyannyira, hogy Adrinak is olyat vettem.
tavaly voltunk fent: nadrág, kesztyű és bukó volt a cél.
csak nadrág lett belöle, pedig 11 körül értünk oda. se kesztyűből, se a bukóból nem volt már a méretemben
Én most vettem ilyen szettet,megmaradt pár belőle.
Ha gondolod átadok arányosan belőle 2db-ot a gumis anyából!
http://robogotuning.hu/spl/373...
Eladó egy Givi plexi TDM 850-re, illetve XJ 600(96-03) motorra jó. Nem használt. Ár: 16.000Ft postával. Elérhetőség az adatlapon.Plexi
akkor a rendelési lista:
1.kissb
Kár, h akkor nem néztem körbe a használt piacon, egy ilyen úgyse tud elromlani, és egy csomó (benzin)pénzt meg tudtam volna spórolni...
Eladó egy Givi plexi TDM 850-re, illetve XJ 600(96-03) motorra jó. Nem használt. Ár: 16.000Ft postával. Elérhetőség az adatlapon.
Plexi
csak nadrág lett belöle, pedig 11 körül értünk oda. se kesztyűből, se a bukóból nem volt már a méretemben