29.-én voltam a Budapesti üzletben a havernak vettünk nadrágot, hát nem volt nagy tolongás.
Az üzlet háromszintes, de összesen látunk 2 vásárlót!
Szerintem biztos marad a készletből.
gyalog 5 perc
DE:
csak azokat akciózza, ami BP-en is akciós és tőlük rendeli meg, ha van rá igény.
rá is ugyanaz vonatkozik, mit a "mezei vevőkre":
leadhatja a rendelést és ha marad olyan nap végére, akkor postázzák neki.
jártam ott 27én és kifaggattam a dologról.
Lehet a cikk szerzőivel kéne megiratnom a jövő heti mecha vizsgámat, igaz az megáll az 1 szabadságfokú rendszereknél, de nekem egyenlőre még az is sokkk
Kissb!
Én is bt45-öt tettem volna a 600-ra idén, ha megmarad, Berbernek is olyan volt rajta ha jól rémlik és nem panaszkodott rá.
Bukót keresel?
Mi tavaly vettünk 2db caberg v2r-t, (enyém ilyen), http://www.motorr.hu/index.php...
de szerintem túl zajos volt, aztán bevarrtunk a fülrész alá 2hangszórót a sityakbeszélőnek és úgy már elviselhetőbb lett (vagy megszoktam ). Már csak az az 1 bajom van vele, hogy 2db egyszerre csak erőltetve megy bele a 45-ös dobozba (kis kiálló hátsó része miatt, amivel nem számoltunk megvétel előtt...)
Világos mint a nap,csak azt tudnám miért kell ezt ennyire bonyolítani,ezért jár itt a magyar mérnöki társadalom. És persze megint atyámnak van igaza (megjegyzem vadász pilóta volt az öreg) aki mindíg azt mondta nekem úgy beszélj fiam hogy azt mindenki megértse legyen az tudós vagy éppen a földeken dolgozó gazda,és igaza van!
Ezt a sityakot csak ajánlani tudom, habár még nem sokat használtam októberben kaptam ajándékba a szülinapomra. Könnyű, kényelmes és elég halk érzésem szerint ugyan az a zajossága 80-nál mint 160nál. Onnan veszem észre hogy már 160-al megyek, hogy hátra bicsaklik a nyakam, a pocakomtól sajnos nem tudok az idom mögé húzódni, de nem is akarok. 5-10 fokban próbáltam mivel a plexi nagyon jól zár ezért álló helyzetben gyorsan párásodik, de ahogy elindulok rögtön kitisztul.
A kerék szitálással a BME-n is foglalkoztak má... azok se voltak okosabbak.
Állítólag a keréknyomástól elkezdve, a kiegyensúlyozatlanság, oldalszél, útegyenetlenség, turbolenciák, elsőkerék terheletlensége, mintázata és kopottsága, kormány és teló játék, csapágyak, csúszóhüvelyek, egyenes futás, kerékdőlés ill. a teló előre buktatása a szárakkal, és még ki tudja mi nem okozza.
Kis megnyugtatás ha az, a Fazer is képes szitálni, és nem örültem neki 250-nél.. és 50-nél sem pakkal mindkét esetben
Bezzeg az XJ-m nem csinálta. Főleg nem 250-nél.
Pedig ezt is addig fogom csesztetni, amíg el nem hagyja.
ha esetleg a fórumtársak közül nyerte valaki a lotto 5öst, akkor legyen szíves rajta jó időt vásárolni. minél többet! motorozni akarok már el is felejtettem tavasszal milyen szép a színe..:D
Ok ! Teljesen megértelek ! Majd megmérem a pontos méretet azért,
egyébként az én telom teljesen más mint a gyáriak. Nekem doboz nélkül nem szitál a kormány!
Bukó az hjc cl-sth, a fantázia neve valami "myth" ha jól emléxem. Tapasztalat, szellőzés jó, páraállóság kiváló, Egy nagy hátrán, hogy a plexi nem fokozatosan állítható, hanem mondjuk a felénél kattan egyet, Tavaly vettem télen, úgy 7000 km motoroztam benne, meg vagyok elégedve vele. 110 fölött egy picit zajos.
Szerintem egyet keményíts a telón, de nem fog egyszerűen menni, ha nem volt régen hozzányúlva.
Az üzlet háromszintes, de összesen látunk 2 vásárlót!
Szerintem biztos marad a készletből.
ez miatt mentem 19e volt akcióban, aznap.
DE:
csak azokat akciózza, ami BP-en is akciós és tőlük rendeli meg, ha van rá igény.
rá is ugyanaz vonatkozik, mit a "mezei vevőkre":
leadhatja a rendelést és ha marad olyan nap végére, akkor postázzák neki.
jártam ott 27én és kifaggattam a dologról.
http://www.shox.hu/content/mot...
idén még nem volt olyan bukó amiért érdemes lett volna elindulnom.
30 körül szeretnék bukót venni.
agv flyer-em van.. kb 5 éve vettem, shoxos leárazáskor 80 ról volt leolcsózva 40 körülre
http://www.shox.hu/content/nap...
Kissb!
Én is bt45-öt tettem volna a 600-ra idén, ha megmarad, Berbernek is olyan volt rajta ha jól rémlik és nem panaszkodott rá.
Bukót keresel?
Mi tavaly vettünk 2db caberg v2r-t, (enyém ilyen),
http://www.motorr.hu/index.php...
de szerintem túl zajos volt, aztán bevarrtunk a fülrész alá 2hangszórót a sityakbeszélőnek és úgy már elviselhetőbb lett (vagy megszoktam ). Már csak az az 1 bajom van vele, hogy 2db egyszerre csak erőltetve megy bele a 45-ös dobozba (kis kiálló hátsó része miatt, amivel nem számoltunk megvétel előtt...)
http://www.rmcmotor.hu/termek....
Aki végig olvasta, és meg is értette, kérem írjon nekem.
Állítólag a keréknyomástól elkezdve, a kiegyensúlyozatlanság, oldalszél, útegyenetlenség, turbolenciák, elsőkerék terheletlensége, mintázata és kopottsága, kormány és teló játék, csapágyak, csúszóhüvelyek, egyenes futás, kerékdőlés ill. a teló előre buktatása a szárakkal, és még ki tudja mi nem okozza.
Kis megnyugtatás ha az, a Fazer is képes szitálni, és nem örültem neki 250-nél.. és 50-nél sem pakkal mindkét esetben
Bezzeg az XJ-m nem csinálta. Főleg nem 250-nél.
Pedig ezt is addig fogom csesztetni, amíg el nem hagyja.
hanem ezt:D
ha esetleg a fórumtársak közül nyerte valaki a lotto 5öst, akkor legyen szíves rajta jó időt vásárolni. minél többet! motorozni akarok már el is felejtettem tavasszal milyen szép a színe..:D
egyébként az én telom teljesen más mint a gyáriak. Nekem doboz nélkül nem szitál a kormány!
Szerintem egyet keményíts a telón, de nem fog egyszerűen menni, ha nem volt régen hozzányúlva.