Tisztelt Mindenki!
Nagyon boldog és természetesen balesetmentes ,olcsó benzinben bővelkedő, új évet kívánok minden kedves a fórumozónak típus és márkatársnak.
Mostanában újítottam fel az első telót!
Jártam több csapágy boltban, de nem tartották ezt a méretet a porvédőt is elöregedettnek találtam ezért inkább szettben gondolkodtam. Hozzám közel van a Yamaha World megkérdeztem őket is és ugyan ezen az áron hozták a gyári alkatrészt, sőt a szállítási költséget is megspóroltam. http://www.biker-world.hu/kate...
üdv mindenkinek! először is B.U.É.K.! a motoros cimboráknak! lenne egy olyan kérdésem hozzátok, hogy valaki rendelt mostanában teleszkóp szimmeringet 92 vagy ehhez hasonló évjáratú diversionhoz? érdekelnének a paraméterei:) várom válaszotok, üdv:Márk
Gondolkodtam úszótárcsán, bár még nem láttam 216-os osztókörűt eddig, ált jóval kisebbek (átalakító vagy másik felni kéne talán), de van még idő ezen agyalni tavaszig
Közbe lemértem most is 4mm széles van rajta (azaz annyi volt 1x régen) , úgyhogy szerintem maradok a gyári fajta/méretnél, ha jobbat nem találok addig.
Szerencsémre pénteken végre volt olyan idő, hogy ki is próbálhattam a gépet igaz csak 40km-t mentem de nagyon jól esett
Őszintén? Ha lehetséges, én úszótárcsákat tennék fel, és nem hajszolnám a vastagságot.
Okok: Az úszótárcsa az önbeállás miatt nem üti szét a pofákat, picit se, ezért jobban fékezhető.
Ha nagy súlyt pakolsz rugózatlan tömegre az kellemetlen úttartást okoz. Semmi pluszt nem viszel bele a dologgal. Inkább jobb anyagból legyen.
Hogy ezeknek mennyi lehetősége van sajna nem tudom. Ki kéne pirgálni, hogy mi a lehetőség. Nem tudom mekkora lenne az ár különbség. Szerintem nem sok ha használt.
Szia Berber!
Én keresek a 900-as divire tárcsákat, de nekem nem úszó, hanem sima 320x198x216x6x8,5-ös (külsőxbelsőxosztókörxfuratszámxfuratátmérő) kell rá 4mm vastagságú a könyve és a netes katalógusok szerint, de ha befér a nyeregbe (és mért ne férne, szerintem azt is 1-1-be a 98 előtti 600-as diviből vették át, mint a tárcsát) akkor a 600-as divi tárcsájából fogok 2db-ot rendelni majd tavasszal, mert ahhoz árulnak 5mm vastagot is ugyanannyiért.
Egyébként nagyon jó dolog ez a netes vásárlás, ebay, vatera stb., a héten vettem rá a hiányzó hátsó 45L-es háttámlás givi dobozt 20-ért, állapota pedig kifogástalan
Igen élek, csak egy kicsit összetorlódtak az elfoglaltságok és igen csak kevés időm maradt a "szórakozásra", de lélekben Veletek vagyok és várom a Jeli cool-túrát és a találkozást.Közben egy motoros kiegészítő kifejlesztésén is dolgoztam, aminek a prototípusai is készen vannak.Nem kell nagy dologra gondolni, de tapasztalatból mondom, hogy a sisak alá praktikus kis cuccos.Magyar, minőségi és még occó is.Január közepétől már többet tudok mondani, akkor már több boltban kapható leszen.
Nagyon boldog és természetesen balesetmentes ,olcsó benzinben bővelkedő, új évet kívánok minden kedves a fórumozónak típus és márkatársnak.
Mostanában újítottam fel az első telót!
Jártam több csapágy boltban, de nem tartották ezt a méretet a porvédőt is elöregedettnek találtam ezért inkább szettben gondolkodtam. Hozzám közel van a Yamaha World megkérdeztem őket is és ugyan ezen az áron hozták a gyári alkatrészt, sőt a szállítási költséget is megspóroltam.
http://www.biker-world.hu/kate...
Szedegesd ami kell-....
Közbe lemértem most is 4mm széles van rajta (azaz annyi volt 1x régen) , úgyhogy szerintem maradok a gyári fajta/méretnél, ha jobbat nem találok addig.
Szerencsémre pénteken végre volt olyan idő, hogy ki is próbálhattam a gépet igaz csak 40km-t mentem de nagyon jól esett
Okok: Az úszótárcsa az önbeállás miatt nem üti szét a pofákat, picit se, ezért jobban fékezhető.
Ha nagy súlyt pakolsz rugózatlan tömegre az kellemetlen úttartást okoz. Semmi pluszt nem viszel bele a dologgal. Inkább jobb anyagból legyen.
Hogy ezeknek mennyi lehetősége van sajna nem tudom. Ki kéne pirgálni, hogy mi a lehetőség. Nem tudom mekkora lenne az ár különbség. Szerintem nem sok ha használt.
Én keresek a 900-as divire tárcsákat, de nekem nem úszó, hanem sima 320x198x216x6x8,5-ös (külsőxbelsőxosztókörxfuratszámxfuratátmérő) kell rá 4mm vastagságú a könyve és a netes katalógusok szerint, de ha befér a nyeregbe (és mért ne férne, szerintem azt is 1-1-be a 98 előtti 600-as diviből vették át, mint a tárcsát) akkor a 600-as divi tárcsájából fogok 2db-ot rendelni majd tavasszal, mert ahhoz árulnak 5mm vastagot is ugyanannyiért.
Egyébként nagyon jó dolog ez a netes vásárlás, ebay, vatera stb., a héten vettem rá a hiányzó hátsó 45L-es háttámlás givi dobozt 20-ért, állapota pedig kifogástalan
Tisztelt márka társak, eladó sorba került a kedvenc motorom ha valakit érdekelne állok rendelkezésére
Üdv
Te még élsz? Melyik vagy a képen?
Boldog karit Neked is!