Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Karácsony van, jó kajával megtömve a hasam,
kimegyek a garázsba megnézem a Vasam!
Csorgatom a nyálam, elmennék egy körre,
bánatomban gyorsan rámegyek egy sörre.
Kurvára várom már a nyarat,
kínomban zabálok még egy kis halat.
És ezt addig-addig csinálom,
míg az egészet sugárban kihányom!
Azt mondom én Neked, motoros barátom,
motorozás nélkül mit sem ér a Karácsony!

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok!
Nagyon Boldog Karácsonyt és Sikerekben Gazdag Új Esztendőt kívánok minden kedves XJ kollégának és családjának!
Kellemes ünnepeket kívánok minden fórumos kétkerekű tulajnak!
Boldog Karácsonyt kívánok minden XJ-snek !
Gyönyörű Berber, gyönyörű !
Boldog Karácsonyt Kívánok MindenkineK !
Mindenkinek boldog békés karácsonyt kívánok!
Remélem mindenki felkészült az ünnepekre!
Sziasztok kedves faj és márkatársak,mindenkinek boldog békés karácsonyt kívánok !
Minden Kedves márkatársnak fórumozónak Kellemes Karácsonyt és Nagyon Boldog új évet kívánok.
Fel a fejjel holnaptól már hosszabbodnak a nappalok
Hello Domi223! Szerintem telefonon gyorsabban megtudjuk ezt beszélni, de igazából egy szerelő tudná megállapítani a baj okát, forrását.
A számom ott van az adatlapomon.
Mindenkinek kellemes ünnepeket és boldog újévet kívánok!
és aztán meg
Szia.
Nagyon sokat hallgattam alapjáraton a motort és arra jutottam, hogy az nem a kuplungnak a hangja. Ezt abból gondolom, hogy mikor behúzom a kuplungot nem változik meg a hangja, vagy csak nagyon kicsit. Ezért szeretném tudni, hogy neked melyik csapágy volt, mert ha egy csapágyon múlna én biztosan kicserélném.
Gratulálok és sok sikert a szakmádban is !
Nahát Gabikám szívből gratulálok!
Amit te hallasz, az szerintem a DiviK hagyományosan megszokott kuplung zakatolása. Nekem mintha kis kalapácsos emberke költözött volna be a blokkba, szó szerint kalapáló hang volt, és én bal oldalt hallottam inkább. Kisebb sebességnél még hallatszott aztán a menetszél és egyéb zajok elnyomták.
Sziasztok!

Bocsánat, h mostanában nem voltam túl aktív tagja kis közösségünknek, de államvizsgára készültem gőzerővel, amely ma sikeresen le is zajlott, így a mai naptól villamosmérnök vagyok.

Engem is nagyon érdekelne, hogy melyik csapág miatt ad ilyen hangot a blokk, bár nem hiszem, hogy nekiállnék emiatt széjjelhúzni a motort.
én vettel amúgy fel msnre, kérdeznék ezzel kapcsolatban.
Neked is olyan volt a zaj, hogy ha az olaj kupakot levetted akkor hangosodott?
Ha úgy alakul akkor meg tudnád kérdezni a szerelődet hogy melyik csapágy volt az? Vagy legalább a méretét? Mert szerintem ugyan az van nekem is. Alapjáraton olyan mintha mindig összeütődne valami, aztán terhelés alatt, gondolom mikor be van feszülve, akkor minden oks.
A csapágy pontos helyét nem tudom, mivel nem kérdeztem, de a blokkot ki kellett venni hozzá, és a blokk alsó részét leszedni, hogy a csapágy fészkek szabaddá váljanak, valamint csak így lehetett meglátni, hogy történt-e a fogaskerekekben kár. De első sorban azért lett szétszedve a blokk, hogy megállapítást nyerjen a hiba forrása.
Ez a csapágy a kuplung tengelyén lévő axiál csapágy, vagy valahol beljebb? Mennyire kellett szétbontani a blokkot?
Heló peti ha utólag is de gratulálok a motorodhoz.nagyon szép állapotú.igaz volt olyan szerencsém hogy láthattam élőbe is mivel barátok vagyunk.sok sikert hozzá.Hondás lettél te is GRATULA!
Höhö !
Most bekérdeztél .
Itt! '89 ig mindbe 112.5-öst hoz, utána 110-est.

Akkor nem nyulta le a posta, megnyugodtam .
Az 1TX-é a 112.5-es ? Vagy a 3CV-é ?

Megjött a cucc.