Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vilman hozzászólásához csak annyit tennék hozzá, hogy amerikában a 600-as Diversion-okat Seca-II néven adták el. Külsőre nagyjából csak fényezésbeli különbségek voltak, és a belsejében sem volt nagy különbség...
Nagyon sok különbség van,de ezek legfőképpen a küllemre vonatkoznak.
Motorblokkban is vannak különbségek,de asszem az csak minimális mértékű.
Az első képen egy 900-as Seca,a másodikon pedig egy 900-as Diversion látható.
Egy újabb kérdés: mi a különbség a Diversion és a SECA között?
Ja, elfelejtettem leírni az jelenlegi árat. Postaköltséggel most 120 euro, de így nem az enyém a nyerő, szóval enél csak több lehet.
Találtam az e-bayen fejidomot és lámpát a mocimra. Szerintetek ez mennyit érhet, meddig érdemes elmenni az árral, hogy ne érezzem átverve magam. Mindkét elem használt, de a fényképeken jó állapotúnak tűnnek, a fejidom ráadásul színben majdnem passzol a géphez (annál egy árnyalattal sötétebb és nem metál).
Na ide figyelj drága szépöcsém! A legfrissebb információimat osztom meg veled azzal, hogy ezt a címet leírom.Annyi robbantott képet nézegethetsz, hogy belefáradsz!www.cmsnl.com Aztán ne felejsd el, hogy ki segített
jaja!
De bemész egy motorosboltba, mondod hogy ilyet szeretnél és egy katalogusbol évjárat szerint kinézi neked a megfelelöt. nekem kb6000huf volt. Budapesten a Shox ban vettem. De sztem az RMCnél is van ilyen.

87
Nekem nincs ilyenem Rám ne legyél mérges!
köszi a segitséget!
Sziasztok. Keresek 97-es xj600 Div.-hez oldaldobozt konzollal, bukócsövet, túraplexit.
Azér köszi hogy utánnaéreklődtél.
Azt hiszem hogy te raktál 2 foggal kisebb lánkereket hátulra. Az a típus jó az én évjáratomra is? Szeretném egy kicsit lejjeb tornásznia fogyaztást.
Akkor egyelőre én is hanyagolom a túraplexi-vásárlást és inkább megyek lassabban
Hali!

Beszéltem barátommal és sajna rájött h kell neki még a dob Bocsika!
Pedig azt hittem h tudok segiteni...
Hát plexit csak akkor veszek ha nem találok plexis fejidomot, szóval pont a plexit hagynám utoljára. A legfontosabb a fejidom és a lámpa. Fejidomot vennék előbb hogy mindenképp bele passzoló lámpám legyen.
Érdekelne külön a plexi? Mert én azon gondolkozom hogy veszek túraplexit, főleg ha tudom hogy lesz vevő az eredetire :)
Lécci küldjetek pár robbantott képet!Nagyon fontos lenne! YAMAHA XJ 400 DIVERSIONROL....de a 600 asis jó...köszi szépen!
Jelen pillanatban csak esztétikai jelleű gonja van a bal kipuffnak, de azért kérdezd meg. Hátha pofátlanjul alacsony áron odaadja :D
Viccet félretéve, az ára mindenképp érdekelne, ha megválna tőle.

Továbbra is keresek fejidomot, lámpástul, plexistül. Ha csak valmelyik része van meg akár az is érdekelhet.
Hali!

Nekem van egy barátom akinek van a padlásán egy alap kipufogo. megkérdezzem h eladja-e? Nem igérek semmit, de egy kérdést eleresztek neki ha kell.
Osztom Vilman véleményét! ezt nem kéne erőltetni, leírta miért.Egyszerre cseréld és egyformára mind a kettőt.Biztos találsz olyat aki átalakította a rendszerét és eladná mind a két dobot.Beszéljél a bontókkal is.
Szerintem gáz,mert akkor az 1-2-es hengerek gázlengése és teljesítménye nem ugyanaz mint a
3-4-esé. Ez azt jelenti hogy a kettő közül az egyik fékezni fogja a másik kettőt.Az pedig nagyon gáz
mert elkezd zakatolni a gép mint az állat.Persze nem lehet tudni hogy ezek a dolgok milyen mértékűek
lennének,de szerintem nem kéne erőltetni a dolgot...
Találtam egy jó állapotú bal oldali kipufogót az XJ-mre. Pont 4BR-es. Az a helyzet viszont hogy nekem nem ez a fajta van hanem egy utángyártott kipufogóm van. Gáz ha esetleg bal oldalt az original gyári, jobb oldal meg az utángyártott dob van ?
aha..
400-as?
Hali! sürgösen kéne nekem pár robantott rajz 400as xj diversion blokkjárol... köszi!
Hali! Pont van egy a túra kategóriánál egy olyan amit Te keresel.420e az irányár. Én szóltam!