Szia Attila! Diversion-t szerintem nem kapsz 400-ért ennyi pénzért mennek kb. az olyan vasmadarak mint az enyém is. a mostani állapotában ha eladnám akkor én indulnék a 400-ról és az alja a 380 lehetne.A yamaha ezen családja egy jó és bevált konstrukció, olcsó fenntartással így csak sztem olyan
600-700 körül találsz olyat amit érdemes lenne megvenni.
yamahaxj! Én is ott voltam azon a gyakorlónapon Szentkirályszabadján egy 50 ccm-es supermotoval ( azzal elég egyszerű volt minden feladat -- 100 kg :) Na azóta "csak" annyi változott hogy egy Yamaha XJ boldog tulajdonosa lettem, és ezt a fórumot olvasgatom...kicsi a világ!
Hali segitséget szeretnék kérni.... 400erez ft körül szeretnék majd mocit venni..gondolkoztam az xj 600 diversion is.... Jo választásnak tünik....enyi pénzért lehet japni olyat ami jo és megbizhato állapotban van? köszi a segitséget!
Gumicsere előtt: http://www.youtube.com/watch?v...
ne szidjatok meg nagyon én is sajnáltam a mocit és többet nem is csinálok ilyet, de ki akartam próbálni. :D
üdv.
Szevasz Fefe! A www.szatuna.hu oldalon szerintem megtalálod a neked való szélvédőt.Nagyon készségesek és e-mail-ban gyorsan válaszolnak, ha kérdésed van.
Segitseg kene abban, hogy a 97-es XJ 600 s vasamnak a szelvedo plexijet szeretnem nagyobbra cserelni. Tul kicsi a szelvedelme az eredetinek szamomra.
Vajon hol tudok ilyet kapni, illetve tud-e valaki valami tipust vagy nevet, vagy gyari szamot, illetve valami azonositot kuldeni, hogy meg tudjam rendelni, vagy ra tudjak keresni a neten.
Én tudok egy eladó 900-ast ha még aktuális.Bár a tulaja már több alkalommal meggondólta magát aztán
mégis aztán mégse.................... hát egy kicsit bizonytalan.Másik motor vétele miatt eladó, megkimélt vas.
Ha érdekel a telszámát megadom.
Jajj,el is felejtettem : tegnap megnéztem a helyi első találkozót. I. Kárpát-Medencei Motoros Találkozó néven futott,és a profi szervezésnek köszönhetően sokan eljöttek.A streetfightershow nagyon igényes volt
és a felvonulás is hatalmasra sikeredett.Valószínűnek tartom hogy Veszprém megyében Várpalotán és környékén van a legtöbb motoros,ezért a jövőre már komolyabb,3 napos rendezvény sem lesz sikertelen.
Üdv mindenkinek! Mit szólnátok egy xj találkozóhoz , összejövetelhez 20.-án? Valahol az ország közepén, hogy ne legyen egyeseknek nagyon messze. Pl Kecskemét vagy hasonló. Aki benne van jelezze és egyeztetnénk, helyet és idő pontot. Oké?
Köszi Ismerem az oldalt Csak tényleg ez a necces hogy ha sok idő van még a licit végéig akkor felmehet még szépen az ára Meg ugye itt az is rizikó hogy nem látod a gépet nem tod hogy van e valami gixer vele! De amúgy amit én néztem 900-as az is olaszból lett behozva és elég szép, meg 25000km
itt van mindjart egy masik, ennek annyi a bune, hogy nem angol, hanem nemet tabla van rajta
evjaratot ugyan nem ir, de 95-6-7 koruli lehet.
az ara hatalmas 250 font, kb: 100 ezer forint
Ha valalkozo kedvu emberke vagy, nezegesd az ebay-t
En elsore talaltam neked egy 1999-es 600-s es diversiont, a mostani ara 140 ezer magyar forint.
Szvsz felmegy az ara mondjuk 6-700 fontra, ami mondjuk 250 ezer magyar penz.
Idekint elnek szep szammal magyarorszagra hazajaro fuvarosok, szerintem 50 ezresert barki bevalalja, hogy hazaviszi neked.
Ha ugyesen csinalod, es van egy kis szerencsed is, 300.000. HUF ert a tied egy 8 eves gep
köszi szépen De nekem még ennyi lóvém sincs Úgyhogy öregebb XJ után nézek! 300-400 ezeré már láttam! Amúgy Diversiont akartam csak hát ha nincs miből..
600-700 körül találsz olyat amit érdemes lenne megvenni.