Azér jó nektek.. nekemnincs székem a gépre.. varrják. Úgy van, hogy még 5.-én lesz egy Miklós gurulás, azt vége ennek az évnek, de ez lehet most hamarabb beüt.
Eddigi leg nagyobb évem volt. Csa a Fazeren mentem vagy 7500 km-t. Az XJ-n 5500-at, és csak egy Erdély van benne ami hosszabb.
Nem is tudom mi van kis gépemmel. Az új tulaj kámforrá lett...
Minden kezdőnek csak ajánlani tudom, hogy XJ-vel kezdjen. Csodás gép. A Fazer meg méltó követője.
Ez a kérdés minden motoros fórumon havonta többször is téma, ha rám hallgatsz, azt raksz bele, amit akarsz.
A mai olajok mindegyike jobb minőségű, mint annak idején 92-ben a gyár előírt, a többi már csak hit kérdése.
Egyetemi szintű eszmefuttatást akarsz hallani, olvasni a témában keresd Berbert vagy keress rá hozzászólásaira.
Magam részéről mindig az éppen legolcsóbb mellé teszem a voksom.
Sajnos úgy tűnik nagyon is igazad van!
Ismét luxuscikk lesz a motor! Az embereknek egyre inkább a megélhetésre kell gondolni.
Szerintem ezt a helyzetet a 16%-os adó bevezetése sem fogja megoldani. A H&D-sek tábora azért nem fog csökkenni.
Nekem is tört már le olcsó dobozom a Szentendrei döcögősön :-) Inkább nézzél szét a vaterán, kepesmotoron. Használtan kapsz szinte ennyiért márkásat ami garantáltan nem törik le. Kappa dobozzal jártam földutakon is sokáig (persze nem xj-vel ), és gond nélkül tette a dolgát :-)
Nem ismerem, de régóta hirdetik már. Már kora tavasszal is meg volt hirdetve, mikor én nézelődtem. A rendszáma alapján külföldről behozott masina lehet. A heidenaut nem árt lecserélni, ha megveszi. Egyébként jól néz ki, kár, hogy nem fekete
Skacok valaki ismeri esetleg ezt a masinát! http://www.motor.hu/motor_vpag...
Az egyik barátomat sikerült megtéríteni, hogy a 125-ős robogó helyett valami normálisat tegyen a lábai közé.
Köszi a véleményt!
Kicsit fázom tőle olvasgatom a Suzuki GSX750F fórumot is és ott valakinek a felfogatási ponton tört ki a doboz, állítólag majdnem üres volt.
Sajnos én is jártam már így, elhagytam a frissen restaurált dobozom. Szerencse, hogy valami hiány érzetem támadt, benne volt az összes papírom
Szia Feco ! Bozontosnak van ilyen. és nekem is volt. Az árát megéri szerintem. Igazából a leírását olvasva robogókra készítették. A givihez
képest nem olyan merev és a tető illesztésnél nem olyan pontos. A tartóról egy belső csavar oldásával lehet levenni.
A Véleményeteket szeretném kérni doboz vásárlás miatt.
Van valamin tapasztalata valakinek A LOFTY dobozok területén?
Érdemes megvenni? http://bembomotor.hu/module/li...
Szia!
Persze hogy beolvasok, és írok is néha, csak mostanában iszonyatosan sokat melóztam.... A kamerával kapcsolatban, valószínű tudok, és akarok is, mert nekem végleg behalt az akkuja. Valami megoldást keresgélek éppen. Nagyon szeretem a filmeket amiket azzal csináltam. Sajna az Erdélyiből 3 nagy szakasz kihalt egy igazi Román vírus miatt. Amúgy nagyon jó. Valami állandó energia ellátás lenne az igazi.
Majd dobok fel dolgokat O.K:?
Ha már így vége az évnek mit érdemes átnézni a gépen, egyebként nincs semmi különös baja?