Szia!
Pollack-Gépész...
Komoly még nem volt, csak olyan aki 290-et adna érte max. vagy épp tegnap este pestről valaki aki lízingelni szeretné, voltak már pécsről is telefonok, de semmi komoly...
Lényeg, hogy kp legyen és minél több Vételkor mindenki szeret alkudni, ezért értelmes határok között velem is lehet
Rég írtam ide, és sajnos most se tudok (számomra) túl vidámat...
OFF
Most, hogy egy éve megvan az XJ és megcsináltam rajta minden fontosat+ túrásítás (dobozolás, beépített sisakbeszélő stb...) feltettem a hírdetőre, mert az ára jelenleg jobban kéne...
Tudom ez nem egy hírdetőforum, de ha tudtok valakit aki szeretne egy XJ-t szerintem értéke alatt, az keressen és megegyezünk.
Hívtak már 290-300ért is, de azokat elhajtottam, szóval nem minden áron eladó, szerencsémre ha muszáj meg tudom máshogy is oldani az anyagiakat...
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_600_s_
diversion-4295615
ON
Biti láttam foto galériáidat a "Picasa" oldalon és látta köztük az xj 650 magyar nyelvű leírását is.
Sajnos onnan nem sikerült lementeni.
Ha tudod kérlek küld el mail-on nagy segítség lenne!
Előre is köszönöm!
liron71
Még nem biztos, hogy megveszem, ez csak érdeklődési szinten van. Korábban már írtam, hogy nem az egész váltóm rossz, csak a hatodik fokozatom brutál hangos. Ha csak fogaskerék párt kell venni, akkor persze csak azt fog kapni. Egyébként egy pár fogaskerék újonnan többe kerül, mint egy bontott váltó, legalábbis így tudom. Ja, és nem én vagyok az egyetlen a fórumon, aki ilyen gonddal küszködik.
Mindenképpen lutri!
Szerintem a váló nem változott az évek folyamán, de a váltó hiba általában a kapcsoló körmök és a léptető villa kopottságából adódik, ezt képek alapján nem tudod megállapítani!
Még nem hallottam váltóhibás XJ600-ról, te vagy az első!
Ezért gondolom, hogy az előző tulaj rúgta szét a váltót, nem tudta mire való a kuplung.
Folytatva a gondolatmenetet elég jó eséllyel használható lesz az alkatrész, a kapcsoló henger ritkán kopik, de ki tudja. A léptető villát viszont alaposan meg kéne vizsgálni, ha kékes elszíneződés van rajta megérett a kukára!
Igen, ez az ő gépe. Én is megvenném, ha lenne pénzem rá.
Találtam váltót a mocimhoz, Amerikából jönne. Kérdés, hogy teljesen jó lenne-e, kérnék Tőletek véleményt.
A leírás:
Transmission from a 1992 Yamaha XJ600S SECA II.
Frame Number: JYA4DUEO 1 NA000463
Engine Number: 4DU-000463
Build Date: 09/91
Milage: 3101
Note: This bike was wrecked in 1995 and stored since.
Wear is consistent with mileage.
No damage.
Bearings feel good.
Gratula mindenkinek hozzá!
Berber!
Ha még jársz erre tudsz még olyan kamerát beszerezni?