Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mafeco!

engem érdekel.
Illetve egy feltétellel:

vitarij!
semmit nem kell fúrni faragni rajta ugye? mellé térdelek, nedvesítek, csavarozok és annyi?
Szia Robibike! Azért válaszolok itt mert mást is érdekelhet a kipu polírozása. Kell hozzá a tescoban is kapható króm tisztító ,vastag filc /vagy több vékony,úgyis összeszorítod / 10es hosszú csavar 2db nagy alátét.Csinálsz belőle egy polír korongot/képen látod/ befogod egy fúrógépbe bármilyen jó csak ford szabályzós legyen!Befogod a könyököt KÉT PUHAFA KÖZÉ a satuba,lényeg ,hogy rögzítve legyen bekenyed króm tisztítóval
Jusimre ,kipu nincs rajta
Szia Mafeco! Engem érdekel a sárvédő,csak mint írtam is, február felé
Szia! Kormányvég van rajta ,csak kérdés a te kormányodra jó lesz-e,tiéd gyári? Holnap leszedem mérek fényképezek ozt meglátjuk
Sziasztok!
Érdeklődtem Majosházán mennyi is az annyi! Ezt a válaszolták.

"Igen minta alapján nem nehéz.
A szerszám kb 13e és utána minden darab 9e ft így a fotók alapján.
A szerszámkészítés 2 nap és utána minden nap készül 1 db a termékből.
Üdv Tibor˝

Ebből látszik minél többen rendelünk annál jobban járunk!

Tehát kit érdekel ilyen feltételekkel?
Szia !
A 2db kormány vég érdekelne.
Üdv
Szia!
Jobb oldali kipuf?
Köszönöm
Nekem itt Szolnokon csinálta meg a szerelő, és úgy, hogy ha akarom visszarakhatnám a régi kiput is!
Bár a régit eladtam Mafeconak!
Nekem is egy oldalon van a kipu!
Köszi
Ez elég korrektnek néz ki :)
De remélem megoldható,hogy ne kelljen az egész rendszert lecserélnem.Néztem képeket más XJ-kről,de egyiken sem látszódik,hogyan van megoldva.
Szia Grif ! Én már úgy vettem a motort, hogy egyoldali kipufogó volt rajta és a teljes rendszer le volt cserélve. Talán látod ezen a képen!
Szia Tomkraft! Sajnálom ,de nincs rajta toldat,de van sok minden más
Szia Bozontos42!

A képen ugyan nem látszik, de a hátsó sárvédő toldat (a rendszám alatti rész) nincs meg véletlenűl? Ha megvan arra vevő lennék, mert az enyémről az valahogy nagyon hiányzik esőben...
hopszi a kép lemaradt
Sziasztok! 93-as alkatrészek eladók !
Sziasztok!

Mennyire igényel nagy átalakítást az XJ-n az egyoldalra kivezetett kipufogó?

Elég csak egy összekötő cső az új dobhoz vagy a leömlőket is módosítani kell?

Szívesen meghallgatok minden tapasztalatot
Szia,bizony az a lánc megadta magát, úgy hogy tegyél rá egy új szettet,fogaskerekekkel együtt.
Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy az XJ-men a lánc forgás közbe egy bizonyos ponton megfeszül, egyébként pedig a rendes holtjátéka van, és elég zajos, arról olvastam, h ez szakaszos nyúlás, gondolom kuka a lánc, nem?
Vitarij nagy nagy köszönet illet téged az önzetlenségedért ! Mafeco nekem igazából jövőre lenne aktuális ez a beruházás ,mert 2 oldaldobozt is szeretnék venni ,amit már ki is néztem magamnak.
Köszi!
Akkor beszélek a Majosházi csókával miheztartás végett!
Pár hét múlva beköszönt a holt szezon !
Természetesen kölcsön adom a minta levételéhez, ha van igény.
Mi is hasonló kört tettünk a nyáron, csak volt benne mátra meg bükk is, 4nap alatt 3doboz+tanktáskával szintén 100-as utazóval és úgy jött ki 6,3-ra az átlag, úgyhogy irígyellek a fogyiért! De majd télen rendbeteszem én is a karbikat...
Nekem ugyan 4dg... de egy hét állás után dettó ugyanezek a tüneteim, 2henger pár másodpercig, majd 3, majd van hogy fél perc múlva kapja csak el mind a 4. Valószínűnek tartom, hogy a későbbi elektromos AC-val szerelt példányokon nincs ilyen probléma hosszabb állás után sem, vagy ott is van?
Az a belső sárvédő hasznos lehet esőben, és még jól is áll a gépen