Én elég olcsón megúsztam a dolgot, mivel közösen rendeltünk, a zsírtalanítóból meg a rozsdaoldó-aktivátorból csak egyet-egyet.
Itt a weboldal, ahol ezek mellett sok más hasznos cuccot is lehet kapni:
Az egész ötlet Berbertől jött, ő már régebben megcsinálta. Ha lyukas a tank vagy nagyon rozsdás belül, emiatt gyakran dugul el a karburátor vagy a benzinszűrő, akkor mindenképp érdemes a felújítást megtenni, viszont a jó állapotú tank megóvható vele a további korrózió ellen.
Sziasztok!
Most hogy kicsit rosszabb idő lett - bár ahogy most az ablakon kinézek igencsak motoros idő van - nekiálltam az üzemanyagtank kiműanyagozásának. A készletet már megvettem amikor egy barátomnak az R6-jából folyt a benzin az egyik hegesztés mentén.
Ahhoz, hogy rendes munkát végezzen az ember, szükség van egy zsírtalanítóra, egy foszforsavas aktivátorra és magára a műanyag felületet adó festék-szerű anyagra, amely a tank belső felületére tapadva megvédi azt a korróziótól.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a 18 éves motor tankja a látható részeken olyan, mintha tegnap gyártották volna. Így most talán sikerül megóvnom eredeti állapotában, illetve télen nem kell annyira odafigyelni, hogy a tank teljesen teli legyen üzemanyaggal.
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem, legalább a hibátlan hengert és hengerfejet is fel tudom tenni. Az ugyanis az injektorhoz nem jó!" 650-es is jó majd át szerelem a fúvókákat"!
Oké Biti, akkor én beugrok Fehérvárra a Race Caféhoz az XJ-vel, de gurulni sajnos nem érek rá. Csörögj rám ha már Bodajkon vagytok, és akkor egyszerre érünk a Racehez.
Oké ! Ha akarod elugorhatok az XJ-vel is Fehérvárra, vagy inkább idejöttök Palotára ? Nekem mindegy, csak ne legyen nagy tömeg a motornézésnél. Tudod volt már ebből vita hogy hatan jöttek megnézni egy motort (nem az XJ-t), és mindegyik más miatt akart alkudni. El is lettek hajtva rendesen...
Ne essen!
Szeretnétek velünk gurulni?
Ha minden igaz 3an megyünk motornézőbe.
Amennyiben az idő is úgy akarja 10 kor talizunk Bodajkon a Yamival.
És 2-3 körül leszünk fehérváron.
hali kissb, megnéztem a hézagot és nagyon kell az állitás ilyen nagy lapkákat még nem láttam te hol rendelted meg, vagy sÍk köszörülteted, prox nem gyárt ekkorát itt azt monták hogy csak gyárit lehet beszerezni az 3600ft/db nekem kell 5db fel zaklattak teljesen
Sziasztok! Yamaha xj 750 hez keresek karburátor sort! "Tegnapra kellene!" A csoda injektor valamiért nem szuperál így lecserélem, legalább a hibátlan hengert és hengerfejet is fel tudom tenni. Az ugyanis az injektorhoz nem jó!
Addig gondolkodhatsz amíg jól esik. (nem az eső)
Igen, az ár amit mondtam minden plusz cumóra érvényes, csomagtartóval,
dobozokkal, piros-fekete idomokkal együtt.
Sehol senki?
Vilman meddig gondolkodhatok?
Amit említettél árat annyiért cakk-pakk vihető?
(csak kérdés volt) részemről
Itt a weboldal, ahol ezek mellett sok más hasznos cuccot is lehet kapni:
Oldtimer Perfekt Internet áruház
Az egészet lehet készletben kapni, íme:
Motorkerékpár Üzemanyagtank-felújító készlet 20L
Az egész ötlet Berbertől jött, ő már régebben megcsinálta. Ha lyukas a tank vagy nagyon rozsdás belül, emiatt gyakran dugul el a karburátor vagy a benzinszűrő, akkor mindenképp érdemes a felújítást megtenni, viszont a jó állapotú tank megóvható vele a további korrózió ellen.
Most hogy kicsit rosszabb idő lett - bár ahogy most az ablakon kinézek igencsak motoros idő van - nekiálltam az üzemanyagtank kiműanyagozásának. A készletet már megvettem amikor egy barátomnak az R6-jából folyt a benzin az egyik hegesztés mentén.
Ahhoz, hogy rendes munkát végezzen az ember, szükség van egy zsírtalanítóra, egy foszforsavas aktivátorra és magára a műanyag felületet adó festék-szerű anyagra, amely a tank belső felületére tapadva megvédi azt a korróziótól.
Azért azt hozzá kell tenni, hogy a 18 éves motor tankja a látható részeken olyan, mintha tegnap gyártották volna. Így most talán sikerül megóvnom eredeti állapotában, illetve télen nem kell annyira odafigyelni, hogy a tank teljesen teli legyen üzemanyaggal.
keresd filip andrist0630 375 8075 neki van
Ott lementünk Csórnál így nem annyira akart fellökni az a fránya szellő minket.
Viszont majdnem hazáig esett.
Honda cx 500 c alkatrészek eladók! Képek az adatlapomon!
Akkor 2en.
Csak ne essen.
A nézésből vita nem lesz.
Ha nem szeretnétek gurulni akkor talizhatunk fehérváron, ahogy a multhétre terveztük.
Szeretnétek velünk gurulni?
Ha minden igaz 3an megyünk motornézőbe.
Amennyiben az idő is úgy akarja 10 kor talizunk Bodajkon a Yamival.
És 2-3 körül leszünk fehérváron.
hali!
szerencsére nem kellett állítani. minden értékem jó volt
talán van itt valaki aki már rendelt ilyet.