Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok XJ-sek!
Rég jártam erre ezért most sokat olvastam.
Mafecó sajnálom a géped.
Berber gratula a vashoz.
Ha netalántán valaki kedvet kapna hozzá, lesz idén Bike Maraton repeta túra.
Az útvonal az amit megcsináltunk, de most 48 órában.
Jelntkezni a honlapjukon lehet.
Üdv.: Biti
Hát elég borsos az ára ennek a négy gumi bisz-basznak!
De ha valaki minőségi motoron jár, na meg a kereskedő lehúzza!

http://www.biker-world.hu/egyt...
Nah. Szét lett szedve a motor, a benzinszivárgás oka az elöregedett gumigyűrűk a karbiban, az úszóháznál. Szerintetek hol keressek ilyet? (minimum 2db kell, de nem ártana mind a 4-et cserélni ha már...) Mivel szerelőhöz vittem a gépet, jó lenne, ha tudnátok mondani valami támpontot, nehogy túl sokat fizettessenek ki velem

Előre is köszi, üdv
kössz szépen az infot
Köszönöm a reklámot
Ugyanis a 140-es már beleér a kardánba a bal óódalon.
Tájékoztatás képpen mondom a Secásoknak hogy Griff 18-asa még éppenhogy felfér a Secák hátsó felnijére, úgyhogy kapjatok rá...
Hátha valakinek még jó lehet:
2 db Michelin Macadam használt gumi 110/80 r17 és 130/70 r18 méretben.Középen erősen kopott,oldalt jó állapotban.
Kb. 3 liter beny a tartalék tehát 50-60km
Nemtudja valaki hogy tartalék állásban még hány km-t tudok menni? ECO módban?
adatlapon van e mail ccimem azon meg tom nézni könyebben az üziket
oké de ha mégis kell akkor csak szolj
Köszi, de már nem aktuális!
Megkérdeztem, hogy mennyiért gyártanák le a gyárival megegyező matricát és darabjára mondtak 4000 Ft-ot! Ennyit nekem nem ér!
Így kitalálok valami egyedi mintát.
bocsi meghalt a gépem csak ritkán vagyok net közelbe
telefonon át tudom küldeni ha kell még a kép az oldalidomrol ha aktuális még
Dzsuvatartály érdekességképpen:
No. A benzincsapnak 3 álláésa van On lefelé= ez az üzemi. A Felfelé az a tartalék. A PRI olyasmi mint a tartalék, de teljes átfolyást enged. Ilyenkor a vákum sem zárja le, és az esetleg üres karbik feltöltésére szolgál. Lazán mehetsz vele, és szivatózhatsz, max kellemetlen lesz ha a puszta közepén kiszárad a verda.

A benzinfolyás kellemetlenebb dolog. Azonkívűl, hogy több fogy, még be is lobbanhat a hengereken.
A hiba oka többféle is lehet. pl. Valamelyik tűszelep nem zár jól, vagy a vákuum csap egyik membránja lukas, üzemanyag cső csatlakozásnál.. stb. kb ilyen sorrendben.
Az is lehetséges, hogy kosz van az uszó szelepe alatt. Mehetsz vele simán, ha nem nagyon sok, mert üzemállapotban, valószínű hogy a gép elszívja a túlfolyást is. Karbisor pucolás lenne az üdvös.
Hmmm... Nah jön a kérdés, mert már nem indítottam be másfél hete a gépet és ma röffenés után leállt.
Hogy is kell használni a PRI állást? Mert ugye az előző tulaj nem magyarázta el és nem akarom túlszívatni a blokkot. Szóval lehet szívatót használni PRI mellett vagy sem. PRI-ben indítsam vagy csak egy percig hagyjam abban az állásban és utána ON-on indítsak? Valaki elmagyarázná? Mentem a motorral lassan 5 ezer kilométert az elmúlt két hónapban, de erre még nem volt szükségem

A másik kérdésem: észrevettem, hogy oldalsztenderen csöpög a benzin a karbiból, aztán középsztenderre tettem, amivel megszűnt a szivárgás (azt hittem), de ma végigtapogatva a karbisort kicsit benzines lett a kezem, tehát valahol szivárog, viszont nagyon gyengén, mert nem látom, hogy hol. Mivel ez a hiba még nem volt, vajon mi lehet? Szabad még így vele mennem? (holnap kéne egy 100 km-re).

Előre is köszi az amatőr felvilágosítást, de ugye még nekem is ez az első szezonom az XJ-vel és kevés az ilyen tapasztalat...
Az teljesen jó!
Jó lenne de 5-után tudok
Mondjuk egy tali valamelyik nap?
Hali! Valahogy beszéljünk erről koma!
Hy Vilman,tényleg kint vagy te is? Amúgy nagyon jó minden nekem nagyjából bejött az ottani dolog,pár hetet itthon vagyok aztán amint végeztem a dolgaimmal szeretnék menni vissza.
Cső Lupus ! Elég hamar ! Na hogy ment ?

Én meg Hamptonban nyomom, úgyhogy reggel ne hívj.
Szia Berber koma, sziasztok XJ-ek itthon vagyok!
Sziasztok! Új vagyok, van egy '84-es XJ 600-asom. Igazából FJ, legalábbis a motorkódja (51K), meg a mérföldes órája erre utal. Namármost ehhez a motorhoz keresek műszerfalat, mert még a mérföldes is tönkrement. Tud valaki segíteni? köszi
sasszem73