35000 nagyon sok a mai világban egy karbisorért. Én 25000-ért vettem az FJ-re tökéletes állapotban lévő sort. És ez egy FJ 1200 sor, ami azért eleve egy drágább dolog.
650 est ajánlottak 35000 ért mire át fúvókázom 50000 annyiért az injektort is megjavítják!De mindenhogy átszereltetem mert a hengerből kivannak törve darabok és van hibátlan henger hengerfej csak át kell fűzni!De a hibátlan nem jó az injektorhoz mert az egyik érzékelőnek nincs rajta furat!Majd erről is beszélünk ha egyszer sikerül összefutni!
Helló! Néztem korabeli Kavasakit de nem stimmel a méret! Az injektor bekötésére kellene rájönni mert nem egyeznek a színek a skabócákon! Próbáltam bizonyos szisztémát keresni de nem sikerül! Most hidegen el indul de nem jár tökéletesen és ha megmelegszik nem indul!Az adagolással lehet a gond! Szikra mindenhol van a gyertyák újak!
Miki mi van veled? Voltam kint az írott időben de nem tipegtél arra... Jutottál meoldásra? Amúgy szerintem egy korabeli 750-é símán felmenne. Vigyázz a bontókkal!
szevasz, mindenhol drágálotam úgy hogy köszörültetem,a dugókról meg a szelepekről lecsiszoltam a ganyét. Most fasza, remélem Így marad,jól fújta a hajamat a szél mikor megjáratam.
Gondolom ehhez te jobban értesz mert én a kérdésedet sem értem!Mikor leszel az RC ben átmegyek dumálunk!
Gondolom csak a beömlök mérete számít ha a légszűrő ház nem passzol megoldjuk egyedi szűrőkkel!
Sziasztok!
Lassan itt az idény vége, lehet barkácsolni, szépíteni a vasakat!
Akit érdekel, van gyári Divi matricám az idomra, grátisz, csak gyere érte!
Bukó gomba is van még!
Szia Berber,szevasz Krisztián,én is szívesen mennék ha lehet,amúgy veled Krisz még nem is taliztam sosenem ,szóval ha nem vagyok útba szóljatok mikor és hol! Köszi
Hogyne mennék! Szívem szerint bepancsolnék egy két féleszü, nagyszájúnak. De tényleg! Mikor hol? Ha másért nem Veled találkozni végre... Nem, nem szeretem a fiúkat...
Az első XJ esőáramu, a másik Fazer egyenes.
Gondolom csak a beömlök mérete számít ha a légszűrő ház nem passzol megoldjuk egyedi szűrőkkel!
http://www.sugomotor.hu/
Honda CX500c alkatrészek eladók! Képek az adatlapomon!
Lassan itt az idény vége, lehet barkácsolni, szépíteni a vasakat!
Akit érdekel, van gyári Divi matricám az idomra, grátisz, csak gyere érte!
Bukó gomba is van még!
Talán így muxol. Jelentkeztem, de... na meglássuk. Mondta a vak is. Legfeljeb kanyarunk egy maszek túrát belsőségesen. Abban már gyakorlatom van
http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3894&session
_id=
Tessék. Egyszer majdnem vettem egy XJR 1,2-t, csak az XJ-met rossz áron számolták volna be. De azért mentem vele egy kört.
C
sak kb 2 hete van fent az oldalon.
mire jutottál lapka ügyben? biker-world nél kb ezerrel olcsóbb