Én voltam ma a Köfémben, sajna csak kocsival mentünk. Átkozódtam is rendesen, mert amikor elindultunk még elég esős idő volt, de aztán lassan kisütött a nap. De Biti jön jövő hét végén, akkor talizhatunk...
sor4!
ugyan nem engem kérdeztél, de én motorom is kinti volt tavaly aug-ban került rá rendszám.
93as évjárat. kb 90 ezer volt a rendszámozása mindennel együtt.(ebben már a biztosítás és az ügyintézési díj is benne van)
kb 50 ezer körül van a kötelező fizetni való plusz a regdíj
Sziasztok!
Holnap úgy néz ki nem esik, remélem így is lesz.
Amennyiben télleg nem esik reggel összedumálunk és megindulunk arra felé.
Ha megfelel 2-3 között akár a Race, vagy még napközben beszélünk.
Attól. hogy nagyobb gépet vettél még nem szükséges kirekesztened magad!
Aki egyszer XJ-s volt az is marad, legalábbis lélekben.
Én se tétlenkedtem, lassan összeáll a masina, tegnap hoztam el az elemeket a fényezőtől.
Holnap össze is pakolom, ha nem esik az eső.
Gurulgattam azért én is igaz, hogy csak egy 250-es ETZ-vel, de az is levitt múlthét vasárnap Balassagyarmatra a veterán versenyre.
Szóval akkor akadtam ki, amikor bizonyítandó rátermettségét egy illető, a motorját kezdte mutogatni, a boltban vett és felszerelt kiegészítő csicsákkal. Több volt rajta a bukógomba mint egy Laskás zsákon a gomba. Csikocska, konzolocska és műszaki tudás csúcsa a zsírzás... ehhh.. hagyjuk... inkább egy jó korsó és igazi Barátok.
Szervusz Berber,már azt hittem elvesztél,ez az utóbbi gondolat szép volt és ugyan akkor sajna én is tapasztalom ezt ,tudod engem a vettem egy mocit és vastag a bukszám tipusú seggfejek nem érdekeltek sosem,azok azt sem tudják mi az MOTOROZNI de nem baj hamar kihalnak! Amúgy mizus holnap talizunk ? én átmennék hozzád még ha szakad is legfeljebb autóval megyek és ha Vilmanunk is jönne hát felszedem útközben,szóval?
Hát ex típustársak! Én arra nem gondoltam, hogy hontalan leszek! Nem is tudjátok, mennyire jó banda vagytok! Semmi villogás, semmi cicoma. Vannak típusok ahol kasztosodás van pénztálca alapon. Lenézik a másikat, mert régebbi gépe van... Vagy mi. Annyira a motorzás szeretetével, mint köztetek, sehol sem találkozni!
Szerdán nyomtam egy 150-et. Pestre fel-vissza. Ebben az évben kb. 11 ekm van mögöttem. Az igaz, hogy az esetek min. 20~30 %-ban sz@rrá áztam. Fura egy év, de lassan az az érzésem, hogy letehetjük a Vasat.
ugyan nem engem kérdeztél, de én motorom is kinti volt tavaly aug-ban került rá rendszám.
93as évjárat. kb 90 ezer volt a rendszámozása mindennel együtt.(ebben már a biztosítás és az ügyintézési díj is benne van)
kb 50 ezer körül van a kötelező fizetni való plusz a regdíj
Nagyon nézegetek kifelé. Igen szépül az idő.
http://sebessegoltara.blog.hu/...
meg nézném a srácot! Persze holnap!
Ez ma sajnos nem jön össze
Esik ez a sz@r folyamatosan.
Holnap úgy néz ki nem esik, remélem így is lesz.
Amennyiben télleg nem esik reggel összedumálunk és megindulunk arra felé.
Ha megfelel 2-3 között akár a Race, vagy még napközben beszélünk.
Attól. hogy nagyobb gépet vettél még nem szükséges kirekesztened magad!
Aki egyszer XJ-s volt az is marad, legalábbis lélekben.
Én se tétlenkedtem, lassan összeáll a masina, tegnap hoztam el az elemeket a fényezőtől.
Holnap össze is pakolom, ha nem esik az eső.
Gurulgattam azért én is igaz, hogy csak egy 250-es ETZ-vel, de az is levitt múlthét vasárnap Balassagyarmatra a veterán versenyre.