szevasztok nem olyan rég szereztem egy xj 600s mocit ilyenem még nem volt soha,a blokkból kattogó hangot hallok sebességbe rakom elindulok és megszűnik a zaj szépen vált jól forog nem tapasztaltam menet közben semmi problémát , talán a kuplungom fog be állni, vagy ez gyári extra, választ előre is köszönöm.
tibb!
Szombat reggel 7kor beszéljünk és döntsünk?
Valahogy a Yami-t is össze kellene szedni Szabadbattyán környékén.
Nézek menten még egy térképet és kitalálunk valami jó helyet arra.
Lámpa gondra fejlámpa.
Szerintem esni biztosan fog, de reméljük nem végig Végülis a múltkor is megáztunk, de mire hazaértem, meg is száradtam
Ha induláskor is szakadna az eső, akkor majd kitalálunk valamit. Majd megbeszéljük telefonon. De akkor célszerű lenne odafelé menni a Vértesnek, mert ha még fél kettő után lesz a míting, sose érek haza Sötétben menni olyan a Divivel mintha elemlámpával mennék
Hello!
Azok a csavarok azért jönnek ki nehezen, mert nem sima csillag csavarról van szó!
Hasonló, csak kicsit tekert minden fog egyik fele!
Az pontosan illeszkedik bele!
Én 24 év után simán kihajtottam kézzel ezzel a csavarhúzóval!
A vezetékeket nem kell leforrasztani mert a kicsi réz anyák be vannak préselve a bakelitbe, és a belső oldalról kis csillagcsavarok fogják oda az érintkezőkhöz a vezetékeket. Már ha jól emléxem.
Igen, a nagyobbik csillagcsavarok nehezen jöttek ki. Először én is próbáltam lazítót, meg kémiai csavarkulcsot is, meg mindent, de kénytelen voltam kimelegíteni őket, amitől természetesen megégett a bakelit, de attól még használható lett volna.
.......hát én benne vagyok,imádom a stílusod Vili, főleg ahogy okosan ki tudod ugrasztani az embert a bokorból . De tényleg jó volna össze jönni,Bitivel még úgyse taliztam,csak az idő nem túlbiztató hétvégére,szóval akkor össznépi úraim!
Köszönöm a képet Vilman!
A két csillagcsavar fogja a szénkefetartót a fedélhez.Ez a két csavar akar olyan nehezen kijönni a helyéről, amiről már írtatok?
A két fényes anya (talán réz?) az a szénkeféket rögzíti? Vagy hogyan vannak azok oda fogatva?Vezetékeiket le kell forrasztani?
Köszi!
Üdv.:XJ750
Hmmm oké Biti, bár szerintem csak a jövő héten lesz készen, de attól még meg lehet nézni, egy kört is mehettek vele ha akartok. Viszont szombaton én a fehérvári Köfémben leszek, sacc 10:00-től 13:00-ig. Nyílt napunk lesz, családi üzemlátogatás meg ilyenek. De ha mondjuk 13:30-ra engem odaesz a rosseb a Race Caféhoz, ahol mondjuk a Berber már várna, és akkorra odacsődítenénk a Lupust is, meg jönnétek Ti is akkor az már marhajó lenne...
Lécci várj még a hét végéig, van 1 barátom aki gondolkodik vásárláson, szintén 1 polisz mellé két személyes motorként.
Megkérdezem mennyire szeretne mostanság vásárolni.
Lehet a hét vége felé járunk is arra, tervezek 1 kissebb gurulást oda a környékre. Meg is látogathatunk. Vagy ha valaki tud jönni szívesen látjuk.
Persze mindez akkor igaz, ha szombat reggel 7kor itt nem esik az eső.
szeretnék minden hétvégén elázni.
Megmondom őszintén hogy 250 alatt semmiképp nem adom oda. Szerintem ez nem nagy összeg egy ilyen motorért. Javítsatok ki ha tévednék. Az az igazság hogy én sacc másfél éve kétszer is meghirdettem, voltak is jelentkezők, de pár ember úgy jött megnézni a motort, hogy neki "most nincs elég pénze". Namost, én úgy vagyok ezzel, hogy ha nincs pénzem arra a motorra amit kinéztem, akkor nem kezdek el hülyeségeket beszélni az eladónak, hanem vagy gyűjtök még hozzá, vagy nézek egy másikat. Sajnos, nem mindenki gondolkodik így. Tény, hogy vannak kisebb hibái a motoromnak, hiszen 22 éves, nem is várható el egy ilyen géptől, ennyi futásteljesítmény után hogy szalon állagú legyen. De mondok én nektek valamit. Nézzetek már meg egy 22 éves GSX-et, vagy 22 éves BÁRMIT, ami ilyen megbízhatóan működik, így lehet hozzá cuccot találni, és így fogyaszt, stb.
Ha én túramotorozni akarok, és motort akarok venni hozzá, akkor beleagyalok abba hogy ennyi pénzből mit lehet megvenni. Ha valakinek van rá teszem azt 250e Ft.-ja, és abból akar túramotort venni átíratással együtt, akkor szerintetek mi a jó istent akar venni ? Jawa/MZ/Pannóniát vehet belőle, meg robogót. Esetleg 125-öst . De XJ 900 Secát nem. Tőlem legalábbis biztos nem.
ehhez mit szólsz?
útvonal
csak úgy időt tölteni.
Szombat reggel 7kor beszéljünk és döntsünk?
Valahogy a Yami-t is össze kellene szedni Szabadbattyán környékén.
Nézek menten még egy térképet és kitalálunk valami jó helyet arra.
Lámpa gondra fejlámpa.
BEEEERBEEER ! Veled mi lesz ?
Ha induláskor is szakadna az eső, akkor majd kitalálunk valamit. Majd megbeszéljük telefonon. De akkor célszerű lenne odafelé menni a Vértesnek, mert ha még fél kettő után lesz a míting, sose érek haza Sötétben menni olyan a Divivel mintha elemlámpával mennék
Péntek este még beszélünk.
De ha esik akkor?
De nem fog esni megmondom. (remélem )
Addigra ott leszünk.
No majd addíg elhuzigatjuk valamerre a gázkart.
Ez az!
Azok a csavarok azért jönnek ki nehezen, mert nem sima csillag csavarról van szó!
Hasonló, csak kicsit tekert minden fog egyik fele!
Az pontosan illeszkedik bele!
Én 24 év után simán kihajtottam kézzel ezzel a csavarhúzóval!
Berber szójjá hozzá.
Igen, a nagyobbik csillagcsavarok nehezen jöttek ki. Először én is próbáltam lazítót, meg kémiai csavarkulcsot is, meg mindent, de kénytelen voltam kimelegíteni őket, amitől természetesen megégett a bakelit, de attól még használható lett volna.
A két csillagcsavar fogja a szénkefetartót a fedélhez.Ez a két csavar akar olyan nehezen kijönni a helyéről, amiről már írtatok?
A két fényes anya (talán réz?) az a szénkeféket rögzíti? Vagy hogyan vannak azok oda fogatva?Vezetékeiket le kell forrasztani?
Köszi!
Üdv.:XJ750
Megkérdezem mennyire szeretne mostanság vásárolni.
Lehet a hét vége felé járunk is arra, tervezek 1 kissebb gurulást oda a környékre. Meg is látogathatunk. Vagy ha valaki tud jönni szívesen látjuk.
Persze mindez akkor igaz, ha szombat reggel 7kor itt nem esik az eső.
szeretnék minden hétvégén elázni.
Megmondom őszintén hogy 250 alatt semmiképp nem adom oda. Szerintem ez nem nagy összeg egy ilyen motorért. Javítsatok ki ha tévednék. Az az igazság hogy én sacc másfél éve kétszer is meghirdettem, voltak is jelentkezők, de pár ember úgy jött megnézni a motort, hogy neki "most nincs elég pénze". Namost, én úgy vagyok ezzel, hogy ha nincs pénzem arra a motorra amit kinéztem, akkor nem kezdek el hülyeségeket beszélni az eladónak, hanem vagy gyűjtök még hozzá, vagy nézek egy másikat. Sajnos, nem mindenki gondolkodik így. Tény, hogy vannak kisebb hibái a motoromnak, hiszen 22 éves, nem is várható el egy ilyen géptől, ennyi futásteljesítmény után hogy szalon állagú legyen. De mondok én nektek valamit. Nézzetek már meg egy 22 éves GSX-et, vagy 22 éves BÁRMIT, ami ilyen megbízhatóan működik, így lehet hozzá cuccot találni, és így fogyaszt, stb.
Ha én túramotorozni akarok, és motort akarok venni hozzá, akkor beleagyalok abba hogy ennyi pénzből mit lehet megvenni. Ha valakinek van rá teszem azt 250e Ft.-ja, és abból akar túramotort venni átíratással együtt, akkor szerintetek mi a jó istent akar venni ? Jawa/MZ/Pannóniát vehet belőle, meg robogót. Esetleg 125-öst . De XJ 900 Secát nem. Tőlem legalábbis biztos nem.
Ha Valaki nem emlékezne rá így néztek ki fénykorukban.