Mondjuk nekem már hamarabb kellett a B jogsi.
Amúgy ha bárki hallja, hogy valaki Divit akar venni, az nyugodtan ajánlja a gépemet. Illetve az elérhetőségemet.
Semmi gondom nincs velük Biti, csak nem gyáriak és egy GSX-ről lettek átrakva. Viszont az egyik barátomnak kellenének mielőtt eladom. Én veszek gyárit, ő meg kifizeti . Ennyi.
Kicsit húzós én 20 körül gondoltam ! Ha nem bánod még keresgetek péntekig választ adok!Ha jól értelmezem a félszavakat az üzenetekben vasárnap jönnétek Székesfehérvár felé! Csak mert akkor nyélbe üthetjük az üzletet ha meg tudunk egyezni!Gondolom a Race Kafét útba ejtitek az meg itt van "mellettem"
Én is remélem. De ha ennyiért nem megy el, akkor ott fog a garázsban megrohadni. Ez a vége. Legszívesebben el sem adnám a franc megeszi, csak nincs kedvem minusz 10 fokban motorral járni minden nap, meg hazautazni 90 km-t nagypakkal.
Nagyon kellene most a pénz. Szerintem simán ér ennyit a motor. Mostanában sokminden meg lett csinálva rajta, mostmár szépen fogyaszt, szépen is megy. Sőt, szerintem kurvajól megy. Nagyon kellene vennem egyautót. Sajnos...
A szívó oldalon 0.11 és 0.15 mm között, a kipufogó oldalon pedig 0.21 és 0.25 mm között kell lennie, viszont a kipufogó oldalon megengedett a szelephézagot kisebbre (0.18 mm-re) állítani, hogy a szelepek zaját csökkentsd. Állítás a hézagoló lapkák cseréjével lehetséges, melyhez a következő táblázat nyújt segítséget:
reméljük nem lesz vele bajunk,elég egyszerű gépezetnek tűnik ha forgatom valami remeg benne elöl, levettem a fejidomot továbbra is remegett idegesit ugye ennek is lapkás a szelephézagolása ,közeljövőben ezt is megnézem. Meg tudnád Írni mennyi a gyári hézag ha foglalkoztál már ilyenel kösz.Most megyek kitakaritóm a féket.
kérlek szépen,250.000 jó magyar forintért , megtudtam egyezni velük hogy ebbe benne legyen az oil, 4szikrázó meg a szűrő. Szedegetem szét utólag tényleg igaznak bizonyult hogy már régóta állt a kicsike ,lesz vele melóm .Amúgy 95ös és az óra szerint 56000 napfényes km van benne, lehetne egy kicsit kevesebb is
Amúgy ha bárki hallja, hogy valaki Divit akar venni, az nyugodtan ajánlja a gépemet. Illetve az elérhetőségemet.
15-16 évesen azt mondtam sose kell nekem autó..
most meg már 10 fok ban sem motorozok szívesen pedig már normális ruhám is van
Mi a baj a gátlókkal?
Ha az idő is engedi, vasárnap mennénk arra.
Van sorom, de csak 650-esé.
Át kellene fúvókázni, egyébként u.a. a kettő.
Vagy dörzsárral bővíteni, ezt könnyen el lehet rontani.
ennyire sürgős az eladás?
így sincs érdeklődő?
[6693] 2009. május 16. 15:26
Hello!
A szívó oldalon 0.11 és 0.15 mm között, a kipufogó oldalon pedig 0.21 és 0.25 mm között kell lennie, viszont a kipufogó oldalon megengedett a szelephézagot kisebbre (0.18 mm-re) állítani, hogy a szelepek zaját csökkentsd. Állítás a hézagoló lapkák cseréjével lehetséges, melyhez a következő táblázat nyújt segítséget:
de én is új olajjal és gyertyákkal kaptam
de volt pár javítgatni való rajta. most kb 400 ba van már