Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet, hogy félreérthető volt a kérdés, végleges kivonásra gondoltam és valami bontási igazolásról beszélnek...
Köszi, de nem ez volt a kérdésem!
Mind1, majd holnap az okmányirodában megmondják...
Bemész az okmányirodába a forgalmival együtt és fél évre kivonathatod a forgalomból kettőezer pár ft ,erre az időre nem kell fizetni súly adót és biztosítást sem.
Ez teljesen így van, és kell is állítani, de nincs olyan ami ne lenne megoldható, egy passzdarabbal a központi rugónál. Az a kérdés, hogy érdemes e?
Az a bajom hogy 2 személlyel nagyon lent van a hátulja, és viszonylag énis magas vagyok. Azt szeretném ha magasabb lenne,de félek hogy a motoron csak a rugó előfeszítést lehet állítani.
Sziasztok!

Meg tudja valaki mondani, milyen módon lehet kivonni motort a forgalomból úgy, hogy a gép megmaradjon?
Hogyan gondolod? Megemelni a hátsó váznyúlványt, vagy a hátsó rugóúthosszát változtatni?
Hali

Láthattam ma reggel valamelyikőtöket Esztergom felé egy zöld Divivel ~5 motoros társaságában?
Én is szívesen összefutnék pár ismerősömmel itt Hamptonban. Már ha itt lennének...

Még csak egy napja vagyok egyedül, de már most utálom az egyedüllétet.
Lenne egy kérdés: feljebb lehet venni az XJ hátulját? Nehéz művelet ez?
1000+1 év után sikerült összefutnom a Zámolyi falunapon RedMary-vel! Hihetetlen kicsi, és fura a világ!
Nem baj!
A régi idom már meg van hegesztve! Most igazgatom a lámpavasat
Na Fecó ez ugrott... lesz másik!
Szia!

Üdvözlünk a megszállott XJ-táborában, de ha az elérhetőségedet az adatlapon rögzítenéd talán jobb lenne! Később is megtalálható lennél.
Üdv. mindenkinek! Jogos a felvetés, hogy nem adtam meg elérhetőséget. Tehát elérhetőségem, bekesizoli@freemail.hu
Előre is köszönöm mindenkinek.
Höjj !

Üdv mindenkinek a virginiai Hamptonból ! Na hát itt valahogy az utóbbi 10 napban nem sok motorost láttam, szerintem az iszonyú hőségnek tudható ez be. Amit láttam az főleg sportmoci volt, meg az itt nagyon divatos nyújtott lengővillás Hayabusák, ZX-12-esek meg ilyesmi. Meg perrrsze a HD-k, bár abból nem sok fut itt. Szeptember 10-12 körül érek haza, nemtom adddig mit csinálok moci nélkül...
Üdv a csapatban. Lehetene egy olyan tiszteletteljes kérésem, hogy legalább egy emilcímet adjon meg mindeki az adatlapján. Enélkül elég nehézkes a kommunikáció
Egy kis segítségre lenne szükségem. 1 db első irányjelző búrám eltört. A moci évjárata 1998. Típus, xj 600 diversion. Ha jól láttam, akkor jó rá TDM 1997-1999-es változata is.
Illetve bocs, már holnap van, tehát ma, csütörtökön! :)

Üdv:
np
Berber, holnap megyek arra, de csak este 9 - fél10 körül.
Az Neked megfelel? Nem késő? Mert visszafelé kb. akkor tudnék beugrani a szivargyújtó ügyben.

Előre is köszi
Üdv:
np
Üdv és grat a géphez!
Hello mindenki! Megvan az új vas, mostmár hivatalosan is ide tartozok:)
Én is voltam Kecskeméten, de szintén autóval - nézegettem is, amikor a dugókban elhúztak mellettem játszi könnyedséggel a motorok:P Csináltam képeket, videót, mindent: link
Nem jött levél...