Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv Jenő!
Köszi az erdélyi képeket, csak most tudtam letölteni, jók lettek!

Amúgy most lettem kész a motorral, (lánc, lánckerék, kerékcsapágyak, szimmeringek, első féktárcsa csere, első kerék görgőzés, utána centírozás) ez az Erdély kicsit betett neki, mondjuk már előtte is ráfért volna egy karbantartás, de még így is hazahozott. A határtól Budapestig már végig kattogott a lánc induláskor, gyorsításkor :-(
Örülök, hogy egy ilyen jó társaságba csöppentem, remélem még sokat túrázunk együtt!
Üdv mindenkinek:Krisz
Úgy néz ki én is menek Kecsóra hadi utu, nem motoros minyőségben.
Nagyon vicces vagy!
Csak a benne ülő katonák miatt kell vele mennem!
Az árat nem írtad mellé!
Van esetleg felvételed, amit ezzel a kamerával csináltál?
Megnézném a minőségét!
Valakinek nincs véletlenül a CO csavarja karburátorba? 3 db is kellene. Köszi
Bozontos42!

Köszönöm szépen az ajánlatot, de a következő 2 hétben nem nagyon van időm, de amint úgy alakul azonnal utánajárok a dolgoknak és egyeztetünk! Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!

Üdv
Az ott egy XJ.
http://zalaihirlap.hu/belfoldi...
Mindenki vigyázzon magára, sok a faszság az utakon...
Szia Jani!

Nem mondod komolyan, hogy már a gépeket a levegőben is szerelni kell!

Erről a kameráról lenne szó!

Primary Function: Digital Video Recorder
Memory: SD memory card (max 32GB) (not included)
nterface: USB port
Color: Black
Weatherproof: YES
Frames Per Second (FPS): 30
Record video color: color
Video Capture Resolution: 640 x 480
Buttons: 1) Power ON/OFF 2) Delete Button
Power: 2 x 1.5V AAA batteries (not included)
Dimensions (mm): 90 (L) x 54 (W) x 48 (H)
Product Notes:
This is designed to strap onto most style sports helmets (helmet not included).
Securely attaches to helmet using fastening strap
Power saving feature: camera will auto shutdown after one minute of non-activity
Packing Details:
1 x Action Sports Helmet Camera
1 x Fastening strap (60cm length)
1 x USB to mini-USB lead
1 x Instruction Sheet
Szia Bozontos!
Nekem van egy jegyem amit a munkahelyemen kaptam, hogy menjek el a repnapra, de sajnos én a helikopteren leszek ami a bemutatót repüli!
574-es oldalszámú MI-24-esen leszek rajta, amelyikből lövöldözni fognak a katonák!
Szia Mafeco!
Engem érdekelne a kamerád!
Olyan amilyet a Berber árult?
Mennyi az ára?
jut eszembe ,még Berber Erdélyben járt én meglátogattam a törzshelyét Mindenkinek ajánlom jó hely!
csináltam pár képet
Szia fercsip! A karbisor a régi mocin van 93 as, oldalt van a szivató a te mocid 94 es tehát elméletileg jó rá.A motort havonta beindítom van alapjárat minden ok.Mikor használtam soha nem ment 5 lfölé a fogyasztásom.Ha gondolod hívj föl 20/336-0235nam tudom hol laksz de ha gondolod lejössz Pécsre és rárakjuk.
Egyértelműen gumiágyas, sőt "úszó" gumi ágyas. Az annyit tesz, hogy oldal irányban csak az egyik van megfogva. Nem azért törik, hanaem azért, mert az egyik pont a vázhoz, a másik a blokkhoz van rögzítve, és elfárad. (Őszintén? Én ezért nem szerettem a vascső bukókeretet, mert vázra viszi a rezgést.) Meg kell hegeszteni, azt megen jó lesz egy darabig. Esetleg lehetne gumicsíkot alárakni a váz fogatásnál. Sokat nem segít de mégis hátha...
Bozontos!

Le tudnád fényképezni nekem azt a karbisort? Ha lenne fényképem róla akkor meg tudnám nézetni, hogy jó lenne-e az enyémbe. + állapotát. Előre is köszönöm a közreműködést!

üdv
Az első képből ítélve szerintem ez nem mostanában tört el!
Elég vajon a gumipersely a rezgések kiszűrésére? vagy érdemes rakni alá fölé pluszt gumialátéteket? persze akkor hosszabb csavart is vadászni kéne hozzá Kicsit nőgyógyász kéz kell a csavarok kiműtéséhez is. Valakinek tapasztalata van esetleg ezzel kapcsolatban?
Sziasztok, múltkori mosásnál azt tapasztaltam, hogy a bukócső felfogatása el van törve Ahogy Mafecóval beszélgettünk róla, kiderült, hogy az övé is eltörött. Szerintetek ezek a motortartó perselyek gumiágyban vannak? Mert ezen kívül más gumialkatrész nincs a rendszerben
Szép estét!
Érdeklődöm lenne valaki a társaságból aki a holnapi napot egy komótos túrázós gurulással ütné agyon Veszprém és környékéről ?
Szívesen csatlakoznék.
Nekem van eladó karbisorom ha kell.
Ó, köszi, nekem is nagyon megtetszettek ezek a fehér kerekek. A motor előző tulaja felújításként szétszedte a motort, lefújatta a vázat, az idomokat (és szerintem a kerekeket is), mivel egy porszem sem volt a gépen, sem a blokkon, amikor hozzám került...

Üdv!
mit találtam:
http://hasznaltmotorok.hu/hirdetesek/39886/yamaha-xj-900
Én az Ebay-t tudom ajánlani. Igaz hogy az utóbbi hónapokban kissé magas a valuta ára, de itthon lehúzósak a bontók.
A 92es Divimbe egy 97-es karbisort szereztem be (angliából), bár egy kicsit kellett alakítgatni a dolgokon, hogy passzoljon, de semmi fémmunka. Nekem egy fiatal szerelő ismerősöm csinálta.
Nem tudom hogy a 94-es az még olajfűtéses-e vagy sem, de az enyém az volt, azt lekötötte és a légszűrőházon kellett egy picit kimarni, ahol ráfekszik a karburátorokra (ezen a részen egy picit máshogy van kialakítva a levegő beáramlás). A szivatót kell még átépíteni és kb kész is van a felfrissített gép (kevesebbet is eszik a motor az újabb karbisorral).
Atom!

Azok a szép fehér felnik honnan valók? Olyat én is szeretnék!
Szevasz! Igen az volt sajnos nem segített rajta!