Véleményem szerint boltból szinte semmit. Bontókban illetve az Ebayen érdemes körülnézni, mert ott elfogadható árak vannak. A kopó alkatrészeket persze érdemes motoros boltban vásárolni, de az ilyenek hogy lánc, lánckerék, láncspré az szinte azonos áron vannak a boltokban (persze itt nem a nagy márkakereskedésekre gondolok).
Gratulálok Berber az új vasadhoz. Lehet, hogy eléggé megkésve, de csak most jutottam a fórum közelébe. Ősztől meg külföldön folytatom, egyenlőre motor nélkül....
Lehet, hogy nem emlékszel rám, meglehetősen rég jutottam a fórum közelébe.... Munkát kaptam külföldön, így most felszámolok itthon sok mindent, többek között eladom a motoromat is. Nem tudom mennyire súlyos a károd, de donor motornak nem érdekel az enyém?
Üdvözlet mindenkinek!
Sikeresen visszahozott az öreg XJ Horvátországból, minden rendben volt, a kardán is tökéletes lett.
Kint 160-as átlagot tudtam tartani a pályán, megpakolva 2 személlyel ezzel a sebességgel 6 liter volt a fogyasztásom. Idehaza 130-nál ez 5,5 literre csökkent.
Maximálisan meg vagyok elégedve.1500 km-t sikerült gurulni 1 hét alatt. Jól esett, na nem az eső, az idő végig jó volt.
A címem:valterjani@freemail.hu!
A deszantban én vagyok a főnök! Amikor a pilóta kiadja a parancsot, hogy melyik oldali lövész mit lőjön le, akkor én adom ki a tűzparancsot!
Én vagyok összeköttetésben a pilótával!
Nem sajnos Autó típusu Hondával kellett mennem mint utas. Bár a légkondi nem volt rossz, de összeropogtattam a majrévasat...
Viszont a HD-nál kipakoltak motornak látszó tárgyakat, majd beindították az egyiket és menten kiderült, hogy Yamaha Dragstar.. Volt egy R1-is nem kicsit használt állapotban. Ja, repülő gépek is voltak...
Talán abban segíthetnél, mint ebay mágus, hogy 93-95-ös divihez idom ocson!
Sajnos a tied nem kompatibilis.
Holnap beszélek műanyagos emberrel, de sajnos eléggé megsínylette a manővert, nem hiszem, hogy tökéletesre meg tudják csinálni.
Szerintem a többi motyót itt-ott össze tudom szedni.
Szerencsére jól be voltam öltözve, csak a hátsó felem sínylette meg a földre huppanást.
Szia Mafeco nagyon sajnálom ami veled történt,remélem neked nem esett bajod.Gyorsan össze akarod rakni a géped akkor tudok neked segíteni,az idomon kívül mindent tudok adni kölcsön ,mert soha nem lehet tudni nekem mikor lesz szükségem .Szóval ha kell valami akkor írj és küldöm,télen lesz időd össze szedni a dolgokat.
Jani küldj egy emalt és írom a részleteket!
Szerintem elég jó kiképzést kapnak a profi katonák. Miért kell melléjük egy száraz dajka?
Nem elég szólni nekik, hogy ne piszkáljanak semmit?
Gyerekek én sajnos befejeztem az idényt, tegnap eldobtam a gépet a haverral együtt!
Csesznekről hazafelé, beláthatatlan kanyar földút bekötéssel az aszfalt tiszta murva. Kell ennél több!
Az idom, topkéz, lábtartó. váltókar, tükör, jobbos tükörtartó tropa! Hát így jártam!
A felsorolt alkatrészek közül van, valakinek elfekvő ne tartsa magában!
A haver kicsit szerencsésebb volt a GSX 750F-el Ő eléggé le tudott lassítani mögöttem, de még így is eldőlt, neki csak az idom fényezése bánta.
Email ment!