Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is efféle van.
Első használatkor megreformáltam. Levettem a fekete fülre akasztós részét. Így is stabilan marad a sisak alatt, és nem töri össze hosszú távon sem a fülem porcát
Hangminősége jó, bár az első úton elhagytam a mikrofonomról a szivacsot, (anélkül igen zajos) de házilag pótoltam
Én csináltam magamnak egy headset-et a PMR-hez. Kellett hozzá vennem egy sztereo fülhallgatót, meg egy TESCO-ban kapható 400 Ft-os számítógéphez való mikrofont. A fülhallgató bal fülesét lecsíptem, helyére forrasztottam a műanyag tartójából kiszedett kis kerek mikrofont, melynek hátuljára egy öntapis tépőzárat ragasztottam. A tépőzár másik oldalát a bukósisak belsejébe, az arcpárna mellé illesztettem. Az egész annyira kényelmes, amennyire kényelmes fülhallgatót vesz az ember, illetve a hangminőség is erősen megjavul tőle, mivel a mikrofon is sokkal jobb, mint ezekben a headsetekben. Ha van a sisakban hely (én második sisakom), akkor oda a fülpárnához beragasztottam fixen egy fejhallgató hangszórót, a mikrofon is fixen van benn, a sisak alján van egy Jack hüvely, így csak egy Jack dugó-dugó hosszabbító kell hozzá, és készen is van a szett otthon összeszedett dolgokból..
nem túl kényelmes... kb 2 órát bírom a fülemben...Párom szerint annyira nem kényelmetlen. tehát bukó függő is a dolog. Neki HJC nekem AGV van.
Halállal levelezek, szinte rendszeresen. Azt írja odakint is bealmult az élet, lehet Augusztusban hazajön. Erről megpróbáltam lebeszélni. Vett valami gépet, nem emlékszem.

KrisztiánFZ6al az tali kapcsán leveleztem. Nagyon csendben van amúgy.
Még képek
Kábelnélküli.Most rendeltem egy ilyet,a 2 kütyüt betolod a füledbe a nyakadba akasztod a kábelt,ha kell lehet telohoz is csatolni mint handsfree,mp3,mp4..képek itt
Pont a headsetje használhatatlan. Ebéd után megírom, hogyan csináltam jól működő headset-et, amit a sisakba be tudsz helyezni, így hosszú távon is kényelmes marad, illetve nem esik ki.
Egy ilyesmire én is pályázok ha mond róla valaki valami jót.
Segítség!
Tud Valaki valamit mondani erről a szettről, fontos lenne.
Vagy esetleg ajánlani valami 2 hangszórósat sisakba építhetőt.
Itt a head szetten van a lényeg. Rádióhoz csatlakoztatva használnánk, külön motoron.
Köszönöm.
Kicsit lentebb leírtam, 1x áztunk meg de nem vészesen.
Yami, gstibb, faterom, sógor a bömbivel, nameg jómagam képeztük a kicsiny csapatot és Rike is meglátogatott minket.
Ki volt a találkozón? Nem volt ázás?
Nahát Biti
Észre sem vettem, mikor játszottál paparazzisat
Jó kép lett!
Nagyon örülök, hogy ismét újabb fórumozókkal ismerkedhettem meg személyesen is

Apropó ... fórumozók ...
Nem tudtok valamit krisztianfz6-ról és Halál-ról?
Ezer éve nem írtak egy kurta sort sem
Hiányzik a csipkelődésük ...
Ne emészd magad Berber!
Az időjárás már csak ilyen kiszámíthatatlan.
Ezt senki nem láthatta előre.
Üdv.:XJ750
Hazaértem én is nemrég. Éjszaka 3 környékén esett egy kis eső, de nem vészes, ma meg ismét tűző napsütésben jöttem hazafelé.
Sziasztok!
Yami lényegében leírt mindent, csak 1x áztunk el (mint Jelin) és kb. ugyanannyi idő alatt száradtunk is meg.
xjRike is észlelte kicsiny csapatunkat a városban és utánnunk eredt, így dumcsiztunk egy kicsit lángosfalás közben.
Remélem legközelebb összejön egy nagyobb csapatos-csapatás.
Sziasztok!
Megvolt a Mátrafüredi túra és nagyon jó volt!Úgy belejöttünk hogy még átgurultunk Lillafüredre.Tiszta kanyarvadászat volt a nap végét 510km rel zártam.
Ne bánkódj, majd az erdélyi túra pótolja
Ami bánt, hogy sokan nem tudnak jönni. Legközelebb úgy oldjuk meg, ha kétes az idő, akkor nem maradunk. Persze lesz halasztás is, ha egyértelmű, de napokkal előtte.
Nem lehet. 8Gb-s kártya kell bele, és akkor kompatibilis az akkujával kb.
sziasztok
Lenne egy kérdésem, aki Berber féle kamerát használ, lehet valahogy állítani a felbontáson vagy minőségen, mert így nagyon sok helyet foglal.
7 perces vidi ~ 5-600 mb.
Várom válaszotokat.
Köszi
Höjj ! Én is !
Egyet értek az elöttem szolóval4
Ne bántson a dolog, nem rajtad múlott !
Bizakodjunk, hogy a jövő hétvége sem lesz rosszabb !
Na de méééeer kellett azt a szivatót levenni a kormányról ? Hát a Secákon is ott van...
Túkspiráztuk az időjárást. Ehhh ...