Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem te is tudsz "félsokkot" adni, a bal lábad mellett a karbisoron, aztán menet közben visszanyomod ha már jó. Amúgy nagyon sok mindent formáltak át a későbbi gépeken. Gyanítom a környezet védelmi normák miatt. Így került fel a szivató kar is a kormányra. Jelentősége nincsen, csak kényelmi. A karbiban ugyan az a kétlyukas folytású szivató szerkezet van!
Voltam fenn, mivel megláttam Bitiéket a városon átsuhanni
Rövid pihenőt tartottak Mátraházán. (természetesen ettek egy lángost) Beszélgettünk egy keveset, aztán Ők balra, én jobbra el. Remélem, hogy épségben haza is értek!
Ami elszomorító hír, hogy jelen pillanatig egy szem eső nem esett, ráadásul olyan finom langyos idő van ... igazi sátorozós ... sajnálom, hogy így alakult ... pedig ahogyan reggel kinézett ...
Elnézéseteket kérem a nem magyar szavakért és a helyesírási hibákért.
Megpróbálok helyesen érthetően írni mindenki számára.
Köszönöm,a választ.A sokk az pedig nem más mint a szívató.
A félsokk alatt azt értem,hogy a szívató félig be van húzva.
Kép a Diviröl,itt is..
Én is sajnálom hogy nem taliztunk de jól mondtad csoda lett volna,majd legközelebb!
Ne haragudj mar de mit értesz ezalatt a félsokk alatt? Lehet csak én nem ismerem a kifejezést?
Amit olvastál a szivató kar. Az újabb típusú diviknél már olyan karburátor van melynél a kormányra van kivezetni. A régebbieknél, mint amilyen neked is lehet, a karburátoron van, bal oldalt kicsivel a tank alatt. Ha kihúzod akkor rajta van a szivató, ha nem húzod nincs rajta. Egy képet majd dobjálmár az adatlapodra a gépről. Ígyszoktuk.
Sziasztok,
Most olvastam egy XJ600sDiversion kézikönyvet amelyben egy ilyesmire bukkantam Starter(choke)lever (hidegindito kar vagy hogy van a magyar megfelelője)ami a kormányon a bal markolat melet talalható.Hát gyorsan kiszaladtam megnézni,de az enyémen semmi jele annak,hogy lett volna is valamikor.Pedig egy ilyesmi nekem is nagyon klassz lenne mivel még nyáron is a motor hidegen elég nehezen indul,a félsokk ami megoldja a problémát de félek azt használni mivel egyszer 5 km félsokkal tettem meg.Choke lever ez a szerkezet csak az ujab kiadásu diviknél jelenik meg,vagy miért nincs nekem ilyesmim?
Szia Lupus!
Mi is haza értünk alsóörsről.
250 km-t gurultunk ma, sajnálom, hogy nem futottunk össze.
Bár ebbe a tömegbe csoda lett volna!
Én meg most jöttem meg Alsóőrsről,hát idén sem voltak kevesen jó karika volt,el is fáradtam .
Esetleg nem tudnál felnézni, hogy vannak e arra emberek akik a talira mentek?
Nem akarlak elkeseríteni Benneteket, de Gyöngyös felett most szépen süt a nap. Bár felhős az ég, de pólós-rövidnadrágos jó idő van ...
Ki tudja, mi lesz még ebből
Sziasztok!
Sajnálom, hogy ennyire közbeszólt az időjárás, a jövő hét sajnos nekem sem jó, de remélem még lesz alkalmam Veletek találkozni.
Üdv!
Sziasztok!
Ha Valakinek mégis lenne kedve arrafelé motorozni, várjuk 10.30-kor a Kistarcsai OMW kúton.

Sajna a jövő hét családi progi miatt nekem is kiesik.
Hát ami tegnap este itt volt, az remélem nem kapott el senkit. Ha leért a Harley-fesztre, akkor ott kurva világ lehetett...
VAN rá igény! Főleg a ma este érdekel. Lefujtuk, remélem tudod. Jövő héten viszont szeretnénk látni Titeket!
Helyzetjelentés.
Tegnap este istenesen szakadt az eső, ami a városban reggelre csak kisebb nyomokban maradt meg.
Jelenleg veddfelkés idő van. Az ég el van simulva, nem hiszem, hogy könnyen előkerülne a napocska.
Egyelőre úgy fest, hogy ha az úton nem is áznátok meg, itt vizes terep fogadna Benneteket, ami a sátrazáshoz ugye nem épp ideális
Ha van rá igény, akkor később még írok a fejleményekről ...
Szerintem jó döntés volt,én kiállok melletted Berber és a jövő hét vége reméljük kicsit jobb időt hoz.
Nagyon mondja estére az esőt. Nem lett volna kedvem sátorban kuksolni, vagy úgy járni mint a Mezőhegyesiek. Mindenkitől elnézést kérek ezért az átszervezésért. Nem volt könnyű így dönteni.

Ennek ellenére nincs kizárva, hogy a jövő hét is esős lesz, DE abban reménykedhetünk, hogy az Erdélyi tura lesz az első eső nélküli időszak!
Bár már elég késő van de leírom.
Reggel 8 körül egyeztetünk, nekünk lenne kedvünk gurulni akár 1 napra is.
Ha nem esik akkor megyünk.
Ha esik akkor nem.
Akkor ez már fix, hogy el lett halasztva a találkozó?
Nálunk már süt a nap
Basszus! Nem hangzik ez jól! (Berber)
OK, én leiratkoztam, nekem a jövő hét nem jó

Ha mégis valaki nagyon elvetemült arra motorozna holnap, akkor írjon, ha nem esik nagyon csak elmegyek szétnézni, meg enni egy fincsi sajtos-tejfölös lángost Mátraházán
köszi petya az értesítést.Kapcsolatba léptem a dobozos hírdetővel, még várok tőle képet.
Szerintem is .