Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig oda közel van a H.ring! Ott mutogathatnának.
Szégyen vagy nem, de én nem szívesen megyek ám arrafelé
Sokat mondok, ha egy szezon alatt 2-3 alkalomnál többször felmegyek a Mátrába. (akkor is csak átutazóban Eger-Bélapátfalva-Bátonyterenye felé)
Szóval mióta hétvégente tele van pesti meg alföldi "papagájokkal" a Mátra, akik feljönnek megmutatni, hogy ők aztán tudnak, azóta kész életveszély arra közlekedni!
Az aszfalt Mátraháza után (Galyai elágazótól) egészen a parádsasvári nagy kanyarig minősíthetetlenül sz@r, főleg a jobbos visszafordítókban nincs kátyúmentes hely a keréknek
Egy szó, mint száz, mindenki csak nagyon óvatosan közlekedjen, mert ez tipikusan az a terep, ahol elsodorhat a szembejövő motoros
Egyébiránt sátorozni nem hiszem, hogy fogok, de remélem meg tudom oldani, hogy délután felszaladjak diskurálni kicsikét
Már több mint 3054x nézték meg a találkozó lapját 5.31. óta. Lehet, hogy a HD fesztivál elmarad Alsóörsön?
Miért kérdezted?
A Kistarcsai 12.50 az már biztos, ott bevárjuk a többieket és onnan már nincs vissza út.
Én meg akcijós aláöltözőt
Ha esik, ha fúj én megyek Erdélybe. Már megvettem az esőruhát.:D
A kempingben még nem voltam, viszont az út Mátraháza és Füred között továbbra is jó Parád felé viszont elég xar...
Én szombaton megyek a Mátrába, ha mást nem csak egy körre, már leszerveztem a "családi szabadságot" Mehetünk most is, meg pár hét múlva is
Csúsztassatok akkor én is tudnák menni. DE EZ NE BEFOLYÁSOLJON SENKIT!
Nem tartom magam papírkutyának, a motort is a legnagyobb szakadó esőben vettem és hoztam haza, viszont kizárt, hogy 257 km-t esőben motorozzak.
Hello Mafeco! Csak kérdem akkor a többi a kapu előtt fog sátrazni, mert szerintem 20 főnél többen leszünk. Én amikor voltam 10 évvel ezelőtt Sástón , mit mondjak elég lepra kemping volt. A két ágyas faházikó meg egyenesen pöce gödör volt. A második nap már sátorban aludtam ,hogy ne kelljen abban a büdös szétvert faházban éjszakáznom. Elképzelhető, hogy azóta változott a helyzet, de nem biztos. Viszont Mátrafüred és Mátraháza között hatalmasat lehetett motorozni. A tizedik fel-le után már egész jól ment már nekem is. Akkoriban egész jó volt aszfalt minősége. Sajnos azóta sem jártam arra.
Gondolkodtam ezen én is!
Tudom, hogy a harminc napos előrejelzés nem túl pontos, de Erdély kezdetére is hasonló időt jósolnak!
Felkészüléshez az ajánlat:

http://youtu.be/DUTT5q4O8B8
Ja, most nézem ráadásul 94-es. Legalább 10 évvel öregebbnek látszik.
Egy kis off:

Ez hogy lehet 86 lovas? Úgy tudom a régebbiek 72 lónál nem tudtak többet.

http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Amúgy elmorfondíroztam azon, ha Erdélyben esik akkor haza teleportálunk? Papírkutyák!
Egy kis off!

Ki tudja milyen az út a kerekek alatt? ( Bp. XX.)
Itt senki nem sérült meg!
Felhívtam a kempinget, tudnak szállást biztosítani 15-20 fő részére akkor is, ha csak úgy beesünk az utcáról.
Hozd le!
A Fuvardíjon nem fogunk összeveszni!
A állagát is megválaszthatod!
Lehet megoldottad az életünket!
Minden megjött! Levigyem, vagy felagggggyam? (Szállítási díjat felszámítok! )
Sástón van kemping is faházakkal, kb 2e/fő. Akkor nem ázunk. Ez is egy opció lehet szerintem. De ahogy a többség dönt.
http://www.matrakemping.hu/
Az elszórtan zivi, nem jelent esőt....
Szerintem is tolni kellene egy, de inkább két hetet.
Ajánlj valamit! Esőben se pályázni se sátrazni nem egy élmény! Csúsztatás?
Ajaj,nézegetem a műholdas képeket és a hétvége eddig nem ígér biztató időt,pedig kellően ,mond Berber koma ha mégis szar lesz az idő valami alternativa nem jöhetne szóba?