Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt teljesen szerelője, válogatja. Amúgy nem nagy dolog az egész, ha van egy szinkrontesztered. De olyan 10000 Ft ból tutira megvan.
Ha egész nap motorozhatnék pláne, hogy nem nekem kell fizetni a benzint én is elég ügyes lennék. Bár tény, hogy jól nyomják.
Kösz.

Persze gondolom ártani nem árt annak se a cseréje.

Egy ilyen szinkron mennyibe fáj?
Szia Grif,a kipufogó amit én tettem fel a gépemre így nézett ki.......
Idény elején voltunk egy rendőrös vezetéstechnikán, iszonyat mire képesek ezzel a nagy vassal.
Ja ez én voltam. (RaceCafé)... Jó megen a gép! Megy mint állat!
Lupus tudna erről mondani dolgot. Őt keresd!
Szerintem a légszűrő nem befolyásolja annyira. Én egy karbiszinkront csinálnék, meg co mérővel állítsátok be a benzin arányát, és utanna jonak kell lennie.
Üdv. A fogyasztáscsökkentéssel kapcsolatban kérdeznék. A légszűrőcsere ( ha az miatt van többletfogyasztás) le fogja vinni a normál 4-4,5 L-re a fogyasztást?

Most csináltam egy mérést kb 6L az átlag +/- 5 deci.

Egyébként nincs baj a géppel állati jó volt menni ma a 30+ fokba.
Megjött az alkatrész! Újra hasít a gépsárkány!

Ma a bíróság előtt egy FJR 1300-as rendőr feszegette nekem szét a sort. Még egy kerékre is vette. Aztán odamentem mellé, és lepacsiztunk! Kis duma, azt lámpa. Tehát még egykerekezni is lehet a sorok között!
Sziasztok!

Tudnátok nekem tanácsot adni kipufogó témában?

Szeretnék egy kicsit szebb hangot az XJ-mnek,de nem tudom hogy kellene elindulni a dologban.

Használtan nincs dob,újonnan pedig nem tudom mennyire lenne borsos az ára.Megoldható,ha veszek használtan egy akármilyen dobot,aztán pedig csináltatok egy összekötőcsövet?Ha igen,milyen dobot ajánlotok?

És hogyan lenne jobb,4 az egybe vagy 4 a kettőbe,ahogy eredetileg is van.Hallottam,hogy némelyik egyoldalra kivezetett típusnál nem lehet középsztenderre állítani.
Bár ha megyünk Pomázra is (ott találkozó 12-kor), akkor bőven elég 11 után is találkozni Kistarcsán. Onnan max fél óra az út Pomázra.
Nekem8
Sziasztok!
Jó a Kistarcsai OMW kút!
Onnan áttépünk Pomázra? (Jó lenne)
Köszi Petya, ennek utánanézek. Igen, szerintem az FJ és a 900-as Divi műszerfala 90%-ban ugyanaz. De az is lehet hogy teljesen.
Szia
Nekem is beszat egyszer a km mutató! A spirál négyzetes vége beletört lent az első keréken lévő meghajtóba! Szerintem spirál gond lesz,majdnem ugyan olyan a műszerfalunk! De volt olyan is régebben hogy a szerelő rosszúl rakta vissza az első kereket és elgörbítette azt a gyűrűt amin két fül van! Ezzel adja át a kerék a hajtás a spirál meghajtójának!
Srácok, megállt az FJ kilóméterórája. Előbb a sebességmérő mutatója állt meg, aztán 6-8 Km múlva megállt a kilóméterszámláló is. Tehát nem egyszerre álltak meg, ez biztosan jelent valamit. Azóta meg sem mozdul egyik sem. Nem tudom hogy elektronyos oder mechanikus baja lehet-e a gépnek.

Valakinek valami ötlete ?
Gyeretek tovább párszáz métert és lesz ott egy OMV kút. Az jobb lesz találkahelynek szerintem. Lehet enni, inni, kaki, pisi , stb :-) Ja és van melette lidl meg penny is, ha rátoktörne a shoppingolás
Naná, hogy van ott valami!
Nagy Kistarcsa tábla, útpadka és remélhetőleg árnyék.
Semmilyen tájékozódási pontot nem tudok megadni nem hallottam Kistarcsa országos hírű nevezetességeiről. Kultúra tekintetében nehézségekkel küszködöm!

Fecó! Jelöltem valami nagy parkolót találkozásnak, de semmi nyoma mi van ott. Jó lesz?
Térkép
És 14-től 18-ig nem gurulunk valahová?
okok, köszönöm megnéztem a linkeket. Asszem én akkor a kistarcsai tal helyre megyek.

Benne vagyok a Recskben. Bár nembiztos hogy menni fog az alkoholfogyasztás végett.
Gondolkodtam alternatív programon is!
18 óra magasságában legurulnánk Recskre, megtekintenénk néhány öreg motort, csak a nosztalgia kedvért és kanyarognánk közösen egyet.
Sötétedés után indulnánk vissza! Nem tudok jobb szórakozást elképzelni, mint egy kis éjszakai szerpentinezés.
Felmennénk a Kékesre és gyújtanánk egy gyertyát a motoros emlékműnél.
Vissza a tóhoz és folytatódna a bandázás.
19-20 van megbeszélve amit én tudok... Péntek munkanap.
Yamaha XJ találkozó
Oh, ja ok