Nekem elvileg péntek délutánra ígérték, de nem volt 100%!
Itt is 8000ft körűlre mondták!
Valaki említette, hogy ferodoloztatta az övét!
Én bízom a jó szerencsémben!
Jönne egy haverom is egy Suzuki GS500-zal!
Remélem beengeditek?
Ez is igaz, bár akkor meg a vadak miatt lesz veszélyesebb a Mátra, mert ahogy hűl a levegő az erdőben, úgy merészkednek ki a még meleget sugárzó aszfaltra ... (nem mellesleg volt már rá példa, hogy este 9 környékén már a blokkon melegítettem a kezem, bár az már erősen ősszel lehetett )
Szóval így is-úgy is az állatoktól kell tartani ezért nem megyek szívesen arrafelé.
A ring meg igaz, hogy közel van, de ott nincs akkora közönségük, mint amekkorára vágynak ...
Sajnálom, már kijavítottam Írtam is, hogy miután megjött az új, akkor mertem szétszedni. Van benne dióda meg minden szar egy kis nyákon, és két rele, relécske kocka forma kb 10x7x7 mm fekete dobozkában. Na az egyik lett paff. Volt néhány csundi korrózió is... Át lett forraszttva, meg víz ellen sziloplaszt, úgyhogy egyszerhasználatos lett, de tartaléknak jó! Bár szerintem ettől kezdve nem lesz rá szükség..
Berber! Ha nem gond, elhoznád magaddal a beázott relés akármit találkozóra? Belekukkantanék, hátha javítható, aztán akkor visszaküldöm neked javítva, hogy legyen egy tartalék, ha már ilyen nagy esőmenő vagy!
Szevasztok!
Most néztem meg a hátsó fékemet, mert olyan fémes hangja volt, és kiderült, hogy nem csak a hangja volt fémes, hanem a betétem is!
Elkopott a ferodól!
Tudnátok nekem ebben segíteni?
Nemsokára itt a tali!
Mindenképp! Ha megírod az e-mail címemre a telefonszámodat, akkor fel tudlak hívni és meg tudjuk beszélni, hogy hol és mi legyen. A hallgatásom beleegyezés volt az általad felvetett indulásra és találkozási pontokra való érkezés tervezetére.
Mivel a múltkori kérdésemre nem adtál választ, hogy szombaton mikor induljunk, ezért gondoltam, hogy nem jössz!
Ha mégis akkor viszont jó lenne egyeztetni az indulást és a találkozó helyét.
Üdv.:XJ750
Papírkutyákok! (Itt ez a szólás az esőben nem motorozó lúzerekre, igaz azoknak nem ázik szét az elektrónikájuk... )
Zápor zivatar várható. Esőben én se szeretek sátorozni.... de az már megen más..
tg-xj600s kollega csak akkor nem jön, ha már induláskor ömlik az eső, illetve ha a met.hu radartérképe azt mutatja, hogy mindenhol ömlik, csak itt nem.
Ez valóban így van sajnos, sok a magát Rossinak képzelő speedes kolléga hétvégenként. Este 6-7 után mindenki hazahúz, na akkor kell menni nyugodtan döntögetni
Sátrazni én sem fogok, a haverom a közelben lakik. Bár ki tudja, ha a velkamdrinktől elálmosodunk
Berber,tegnap Vilmannal egyeztettünk,én úgy leszek hogy szombat reggel megnézem milyen az idő ha nagyon borús,esős akkor nem indulok el,de nagyon remélem nem így lesz !Ha menés van megyünk hozzád Fehérvárra és onnan go tovább.
Itt is 8000ft körűlre mondták!
Valaki említette, hogy ferodoloztatta az övét!
Én bízom a jó szerencsémben!
Jönne egy haverom is egy Suzuki GS500-zal!
Remélem beengeditek?
Émmá tegnap reggel bemelegítettem az esőre is.
Most hozta meg a pc-met a szerelllő, minden rendben van vele. Hétfő reggel kiégett a tápegysége.Sajna a héten még nem volt időm és gépem sem netezni.
Szóval így is-úgy is az állatoktól kell tartani ezért nem megyek szívesen arrafelé.
A ring meg igaz, hogy közel van, de ott nincs akkora közönségük, mint amekkorára vágynak ...
Milyen évjáratú a géped?
Most néztem meg a hátsó fékemet, mert olyan fémes hangja volt, és kiderült, hogy nem csak a hangja volt fémes, hanem a betétem is!
Elkopott a ferodól!
Tudnátok nekem ebben segíteni?
Nemsokára itt a tali!
Offolom a hétvégi találkozót, dolgoznom kell
Majd legközelebb
Érdekel valakit esetleg? XJ-seknek egyedi kedvezmény
http://www.kepesmotor.hu/zart_...
Nameg: Transz(XJ)szilvánia guriga
Ha mégis akkor viszont jó lenne egyeztetni az indulást és a találkozó helyét.
Zápor zivatar várható. Esőben én se szeretek sátorozni.... de az már megen más..
Ha tg-xj600s kolléga nem jön Győrből, akkor én legurulok Fehérvárra hozzátok és onnan veletek tartok.Remélem nem gond!
Sátrazni én sem fogok, a haverom a közelben lakik. Bár ki tudja, ha a velkamdrinktől elálmosodunk