Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem is Mio C720-asom van. Simán felteszem a plexire és a műszerfal felső élére támaszkodik. Szivargyújtót az ülés alá rögzítettem.
Én nem haszálok olyat. Egy szivargyújtós töltő fixen be volt kötve, és az látszik is a képen. A kis piros ledet keresd. Ez a megoldás 500 Ft volt. Aztán gerjedt az intercommal, és más megoldást kellett találni. Felkerült egy inverteres dolog. Azóta is korrekt.
Nem, még senkinek se kellett, de sajna a váltás se biztos, úgyhogy nemigen erőltetem a dolgot. Túl sok lé kéne plusszban, és nagyon nem biztos, hogy nem kéne még rá lapátolni, úgyhogy nagyon lehiggadtam.
Berber a szivargyújtód felfogatásáról tudnál egy képet berakni esetleg? Köszi!
köszi mindkettőtöknek.

Berber! akad jelentkező a motorodra?
Nekem is speckó, direkt kormányra szerelhető tartóm van. Én a helyedben nem tenném....
Nekem eféle a tartóm:
GPs-t hova teszed, van spec tartód?

nekem sima autós gpsem van. tapadó korongos tartóval. erősen szemezek vele, hogy rácuppantom a műszerek plexijére...
szerinted merjem?

többieket is kérdezem. merjem?
Ma felkerült a GPS töltőhöz való szivargyújtó aljzat a motorra, így már megoldott a menet közbeni töltés, vagyis már a rossz időn kívül semmi sem állhat utamba Mátrafüredre!
HURRÁ!

Van egy celebünk!
OK. hozok. Általában a 4-esen vagyok. Lehet próbálkozni vele! Kb. 2 km a hatótáv, ami bőven elég szerintem.
Szia Berber!
PMR lesz nálad, ha igen melyik csatornát használod?
Gyakorlatban még nem próbáltam ki a motyót csak az asztalon próbálgattam!
Hello tg-xj600s és GidaTM!

Lassan pontosítani kellene a szombati találkozó helyét (reggel Győrben, valamint délelőtt Esztergomban) és idejét!
Ha délben találkozunk Pomázon Berberékkel akkor 11 körül kéne Esztergomban lennünk.Legkésőbb 9 órakor el kellene indulnunk Győrből.Jobb ötlet?
Üdv.:XJ750
rosszul van ez igy kérlekszépen nagyon rosszul
Hello srácok!
Kicsit kimaradtam a fórum olvasásából...sok volt a meló.
Szóval a kérdés:
Jön valaki a XJ talira Borsodból, Szabolcsból? Mert csatlakoznék hozzá, ne menjek egyedül ;)
Nem kell valakinek a bécsi Louisból ilyen? A talira el tudom vinni és ennyiért odaadom... Holnap reggel 8-ig kéne megválaszolni az e-mailemre!
Szevasztok!
Sajnos nem rajtam múlik!
Én mindent megteszek!
hello valterjani!
Gezasz és én 10 órakkor találkozunk Vitarijval Kecskeméten!
Kb 10:45 körül érünk oda a 4 esen lévő Shell kúthoz!
Jó lenne ha tudnál jönni,akkor onnan már 4 XJ gurúlna a talira!
Szia Vitarij! Nekem nem volt bajom az első lánckerékkel ,viszont a lánccal igen, mert szakaszosan megnyúlt, majd gondolom az egyenetlen járástól a biztósitó szemet elhagytam és következményében utána magát a láncot is. Ezért nem árt a láncot nittelő szemmel biztosítani! Bár én megúsztam bukás nélkűl, de lehetett volna belőle elég nagy esés is.
Akkor szombaton Kecskeméten találkozunk, remélem a hétvége nem lesz esős!
http://youtu.be/e_WSpVsv2Z0 Senkit nem akarok megbántani de, hogy is van ez ?!
Ha esetleg valaki rámförmedne, csak azért nem iratkoztam fel a listára, mert én a honvédségnél dolgozom, és az árvíz miatt még nem tudom, hogy tudok-e menni!
Feleslegesen pedig nem szeretek magyarázkodni, és felelőtlenül ígérgetni!
Szia Vitarij!
Nem tudom, hogy megkaptad-e a z üzenetemet, de akkor megkérdezem itt!
Te amikor jössz a túrára, akkor Ceglédnél mész át a 4-esen?
Ha igen, akkor ott találkozhatnánk a benzinkútnál, és onnan együtt mehetnénk tovább!
Kb mikorra érsz oda?
Sziasztok !
Ma kicseréltem a lánc szettemet újra, mert már untam a sok
zakatolást! A telefonos segítséget köszönöm Petyának!
Ha a hétvégi találkozón esetleg valakinek szüksége lenne első fogaskereket rögzítő állítólag 18x1-es csavar anyára akkor jelezze
holnap 12 óráig, Kb. 500 pénz. Én kénytelen vagyok esztergáltatni, mert kikopott belőle a menet és csak a ráhajlított biztosító lemez tartotta.
1 éve amikor megnéztem akkor is laza volt, de akkor még meglehetett húzni rendesen.
Ha jól tudom Gézának volt hasonló problémája.