Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia GidaTM!
Természetesen várunk szeretettel a csapatban!
Akkor még a részleteket pontosítjuk a jövő héten és Esztergomban találkozunk.
Jó kis túra lesz azt látom, már nagyon várjuk!
Üdv.:XJ750
Mégegyszer a link, előbb hülye volt a gugli

útvonal
Többek javaslatára a következő lenne egy alternatív útvonal, amely bár m0-át nyomokban tartalmaz, viszont kompmentes.

útvonal
Persze, gyere csak, nagyon örülünk minden motoros társnak!
Emilt dobtam róla rögtön, amiről jött a telefonszámod, de azóta nem válaszoltál
Jövő héten jössz a Mátrába esetleg?
Állítsd be a kormánycsapágyat. Mikor megvettem ez enyémet se lehetett elegedni egy pillanatra sem. Meg kellett húzni a kormánycsapágyat, azóta sokat javult.
Ejj... Decemberben vettem a motort, még nem volt sokat alattam. 240 km-t mentem összesen, de nem tűnt fel máig. Nem tűnt fel máig, hogy amint elengedem a kormányt (30km/h felett) 1-2 másodpercig nem történik semmi, majd durván beszitál az első kerék. Nyolcas nincs, a gumik jók, az előző tulaj elfektette a gépet, de a kormánynál nem látszik semmi durvaság, az ütközők a helyükön, szóval valami nem patent elől:( No mindegy. Majd fogom a kormányt rendesen...
Szeva Berber,ilyen a nagy vas a kipukkal..........
Szia gstibb, a szivargyujtóról azt tudom mondani hogy nagyon jó dolog az én xj-en volt,nem kell nagy dolgot kerekíteni neki nekem az ülés alatt volt jó hosszú vezetékkel az aksira kötve,ha kellett kihúztam majd vissza rejtettem ennyi,tényleg kell a sárvédő toldás?
Szia!
Ez a túra terv itt mindent megtalálhatsz!

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3310&session_id=

A túra indítása lehet, hogy 07,12 lesz, tehát akkor tolódik minden egy napot.
Hát sajna a mátratali részemről elmarad. Az árvíz miatt áttették a a vizsgámat 21 -ére.
Jah és biztos, hogy ez volt a probléma mert mai fogyasztás mérés kerekek 5l-t mutatott ki. Ez a 8,5 höz képest már nekem megfelel.
Bozontos!
Kérdezném, hogy nem e akarnál megválni a benzincsapodtól?
Ha igen milyen áron?
Köszi
Szóval. Álltó helyében nem folyt át, csak amikor városban kevesebb üzemanyaggal beérte a gép, akkor jelent meg a csőben az anyag. Mindezek ellenére nem volt benzinszag. Nem mondom hogy egyáltalán, de nem olyan mértékben, amiről egy ilyen hibára következtetni lehessen szerintem... De lehet, hogy én nem vontam le a jó következtetéseket.
Reggelt,
Visszalapoztam a 390. oldalig de nem találtam meg az erdélyi útvonalat,esetleg linkelve van a térkép és amiatt nem találom.Ha megkérlek átkülditek a (mail cimemre:kadarlaszlo9o@gmail.com),vagy még1x linkeljétek be a fórumra.Ha nem tévedek Toplica felől akartok bejönni Marosvásárhelyre,a múlt héten arra fele volt dolgom az út kb. 5km része kátyúval van tele.Remélhetőleg addig kijavítják,de ha nem érdemes kikerülni.
Bakker! Akkor rohadtul benzinszagnak kell lennie, mert a kettős membrán között ki van szellőztetve a cucc. Ha a mocin benya szag van az már nagyon durva dolog.
Szia, én Esztergomban csatlakoznék hozzátok, ha nem zavar
Kösz a tippet. Elviszem megnézetni mert nem bánnám ha 6 helyett 4-gyel elmennék
A tesoknak biztos örülni fog a kis Divim.

Elérhettek
telonon:0752826599
e-mail:kadarlaszlo9o@gmail.c
om

Írhattok bármikor,szívesen segítek.
Fiuk. Akiknek indokolatlanul sokat eszik a motor, annak érdemes megnézni a benzincsap és szivattyú vákumcsövét, mert nállam pl a csap membránja engedett át, és beszívta a szívótorok az onnan érkező benyát. De mire ezt Tg-vel kis sakkoztuk... Már 3 karbit végigjátszottam. :D
Az említett kompon is és hídon is mentem már.
A komp ro..dt drága, én is a Megyeri hidat ajánlom!
(rendszeresen járunk át rajta Gyöngyösről Szentendrére)
Egyszerűbb és haladósabb is a közlekedés a hídon át.
Szia Lacadep!
Köszönnyük a felajánlást,élni fogunk vele! Elérhetőséget írj majd!
Üdv Petya
Szia Lacadep!
Köszönjük a felajánlást! A Környéketeken leszünk egy pár napig, hazafelé át is hajtunk Marosvásárhelyen útban Torda felé.
Gondolod, Találkozhatunk valahol és gurulunk egyet együtt! Biztos ismersz egy-két tuti helyet!
Bazi nagyot kerültök!
Visegrád előtt forduljatok jobbra Pilisszentlászló felé, Budapestiek fő motoros útvonala, erdős szerpentin + minden!
Beértek Szentendrére ott Budapest felé tovább a Megyeri hídig és máris ott vagytok a M0-án
A Homasitában 540 Ft a vízálló szivargyújtó aljzat, a vízálló biztosítéktartó pedig 570 Ft. Kb ennyi kel, hozzá, meg némi vezeték. A héten vettem pontosak az árak
Én is szeretnék szivargyújtóaljzatot a motorra, úgyhogy engem is érdekelne bármilyen információ, kép, olcsó aljzat stb...
Berber, rosszul emlékszem hogy neked volt fenn?