Köv héten kenesei motoros tali. Most nem találom a plakát linkjét, de csütörtöktől vasárnapig tart. Én oda már hivatalos vagyok (szabi is kivéve). Szóval nekem vagy ez a hétvége jó vagy 2 hét múlva (a moci már itt van, minidjárt mehetek is vele dolgozni).
Sziasztok estig el kellene dönteni, hogy mi legyen. Bár ha ott is hasonló zuhi lesz mint ami itt volt Makón, akkor a jeges ár Gyöngyösig le sodor minket motorostól. sátrastól. Én nem erőltetném a dolgot, bár a jövő hét vége nekem nem jó. A többség szava a döntő.
A sátrazás kizártnak látszik, a társulat fele lemondta a bulit, így szerintem nem sok értelme van a Mátrába menni! Tegyük át 26-27-re
Holnap napközben viszonylag jó idő lesz, menjünk Alsóörsre!
Lefelé beugranék a motyóért!
Sziasztok
Szerintem csúsztassuk a talit! Ilyen időbe nincs értelme erőlködni!
Szegeden vagyok gyakszin és bokáig néhol sípcsontig ér a víz! Úsznak a motorok a műhely előtt,beleértve az enyémet is
Dagonyába sátrazás Rendezünk iszapgyorsulást
Ahogy nézegetem az előrejelzést, holnapra valamivel szárazabb időt ígérnek. Remélem élvezhető menyiségűre csökken a csapadék mennyisége.
Minden esetre és ma felviszem a motoromat Fehérvárra és majd holnap meglátjuk hogy mi a helyzet.
Egyébként mikor lesz a fehérvári induló ?
Túra leírásban korábban még 8 óra volt most meg az van, hogy érkezés ide 8 óra, indulás 10.
Én is csúsztatnám inkább egy hetet nem a szombati záporoktól ijedtem meg. Ha igaz a jóslás akkor szombaton este érkezik hidegfront északról 2 napos esővel. Ha mentek sok szerencsét.
Nekem sajnos ma kell döntenem mert már ma indulok Mohácsra.
Tg-xj600s!
Küldtem mailt, jó lenne a részleteket megbeszélni.
Mivel ha jól olvasom az esztergomi kolléga nem jön így felesleges akkorát kerülni északnak.Mi lenne ha legurulnánk Fehérvárra és Berberékkel együtt indulnánk tovább?
Üdv.:XJ750
Üdv valterjani! Az én hátsó fékbetétem felújítva lett Debrecenben a fékcentrumban, az csak 3000Ft volt.... Ráadásul 1 nap alatt elkészült, tökéletes munkát végeztek. Ajánlom figyelmedbe ezt a megoldást.
misii
12 én (hétfőn) van az indulás! Vasárnap délután jönnek hozzám akik nálam alszanak!
Holnap napközben viszonylag jó idő lesz, menjünk Alsóörsre!
Lefelé beugranék a motyóért!
Köpönyegen...
Mikor lenne az indulás Erdélybe, 11. vagy 12.-én?
Vasárnapra igen, de akkor már jövünk haza!
Nem kellene kihagyni!
Üdv:XJ750
Szerintem csúsztassuk a talit! Ilyen időbe nincs értelme erőlködni!
Szegeden vagyok gyakszin és bokáig néhol sípcsontig ér a víz! Úsznak a motorok a műhely előtt,beleértve az enyémet is
Dagonyába sátrazás Rendezünk iszapgyorsulást
Minden esetre és ma felviszem a motoromat Fehérvárra és majd holnap meglátjuk hogy mi a helyzet.
Egyébként mikor lesz a fehérvári induló ?
Túra leírásban korábban még 8 óra volt most meg az van, hogy érkezés ide 8 óra, indulás 10.
Nekem sajnos ma kell döntenem mert már ma indulok Mohácsra.
Küldtem mailt, jó lenne a részleteket megbeszélni.
Mivel ha jól olvasom az esztergomi kolléga nem jön így felesleges akkorát kerülni északnak.Mi lenne ha legurulnánk Fehérvárra és Berberékkel együtt indulnánk tovább?
Üdv.:XJ750
De ha ilyen zuhés lesz mint most én nem megyek sehá.
misii