Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A komp menetrendje: Menetrend
Díjszabás: Díjszabás
Ha nem szerettek kompozni, akkor kerülhetünk is, viszont én nem szeretnék Budapesten átmotorozni.
Hali, szivargyújtó alzatot szerelt már fel valaki XJ-re? Hova érdemes a kormányntájékon? Jó lenne PNA-t, vagy telefont tölteni akár. Minden tippet, képet, szívesen látok Köszi!
Heló Gábor!

Sajnálom, hogy Imi nem tud jönni!
Nekem jó a már megtervezett útvonal, miattam ne változtassunk.
A komp menetrendet kell még megnézni, mert emlékeim szerint óránként jár.Gondolom Visegrádnál tervezted az átkelést.
Üdv.:Zoli
Szia Zoli! Imi tegnap szólt, hogy sajnos nem tud jönni a találkozóra. Úgyhogy idáig csak mi vagyunk Győr felől. Ha úgy jobban tetszik, akkor becsatlakozhatunk másokhoz is, de akkor nagyobb kerülővel kell menni.
Sziasztok,
Szívesen segítek ha tudok Marosvásárhelytől 20km-re lakom,a környéken levő dolgokról tudok információval szolgálni(útlezárás,javítás stb.)
Jó motorozást.
Hujuj ! Csak nem azt a karod mondani hogy akár SOKAN is lehetünk ?!
sziasztok
csináltunk egy fzr-es lapot, aki szeretne csatlakozni, nézzen be
www.yamahafzr.hu
Csak óvatosan! Nem csodálkoznék, ha besene félszáz ember abból az 1550-ből aki a szervezést megnézte 5 nap alatt! Kezdhetünk aggódni?
Vegyünk reklámidőt a tv-be xD
Igen láttam! Köszi! Amúgy figyelek, és módosítom az elképzelések alapján az útvonalakat. Viszont az időjárás lehet kifog rajtunk. A hosszútávúban esőket mondenek. A kéthetesbe még ugye nem ért be.. Hát meglátjuk. Egy héttel később is pont olyan nedves az eső mint ma volt..
XjRikének küldtem üzit iwiwen,meg még pár tagnak a talival kapcsolatba! Sokan vannak XJ sek csak az a baj hogy kevesen látogatják randszeresen a motorozz.hu (túrák), és az itteni fórumot!
Ezért nem is tudnak róla hogy van ilyen tali!
Oké, rendben, örülnék nagyon, hogy ha idén együtt tudnánk menni!
Haló!
Szia tg-xj600s!
Mi a szomszédból indulunk, bár autópályát terveztem, de ez sem lenne rossz.Sőt!
Fazerimivel is találkozunk út közben?
Akkor veletek tartunk!
Részleteket megbeszéljük, rendben?
Üdv.:XJ750
Jönne valaki Győr felől? Csináltam egy találkozási pontot, mert mi Imivel arról fogunk támadni. Nem terveztem autópályát, Pest megkerülésével szép főútvonalas túra lenne.
Erre gondoltam: Útvonal
Höjj ! Én is jelentkeztem.
Bekarcoltam magam én is a jelentkezők közé. Vadkemping miatt asszony kilőve, hogy én ott alszom-e az még képlékeny erősen Mindenképp megyek, legfeljebbb nem alszom ott.
Úgy látszik az embedet letíltották, csak sportmotoros lehet. Dögvész!

Itt a film. Érdemes tanulmányozni az Erdélyi veszélyek miatt!
Egy kis erdélyi videó a gyimesekből. Én megijedtem! Lehet nem is akarok menni!
XJrike!
Számíthatunk rátok a bulin? Ott tartjuk nálatok! Igazán kiléphetnétek hozzánk!
Majd fordulunk többet. Úgyis szerpentinezni akartok! Így meg tétje is lesz, mert a sör az nem törhet!
Amúgy a tó hegyen van, tehát a víz onnan folyik le. Ennek ellenére jó lenne ha előtte már nem esne, és egy kis szél is szárítana rajta, vagy az lesz a nóta, hogy "pocsolyába léptem, sáros lett a... , hiába keféltem, elhagyott a nőm!"
Sziasztok!
Én is szeretnék jelentkezni a túrára, csak ez az árvízhelyzet nem biztos, hogy engedni fog!
Tudjátok a haza védelme mindenek előtt!
Marad ez az időpont,mivel többeknek ez jó!
Nekem férne a 3 dobozba de sajna kell a sátornak meg a hálózsáknak a hely,meg ki tudja mit akar hozni az asszony! Azért 2-3 sör csak befér
Nekem csak a 19-20 a jó, ha marad ez az időpont, akkor már csak az a kérdés, hogy mennyi pia fér a dobozba? :D
Sziasztok!
Szerény személyemnek a 19-20.-a lenne.
Köci.
Szerintem is jó lesz!
Nem kis hely kell 20-30 XJ nek +sátor!