Akkor kéne élesíteni azt a Pécsi meghívást amiről már régebben szó volt! Én benne vagyok!
Jónak tínik az a 19-20 Hmmm...
Jelentkezzetek rá ha kérhetek ilyet. 5. Yamaha XJ party Mátrafüreden!
Ugyanis utólag visszanézni csak azok fogják tudni, és mindíg oda linkelem be a képtárakat. A másik, hogy bármi titeket érintő változás van indulási hely, idő egyéb, csak akkor értesültök, ha fent vagytok a listán.
Sziasztok
Látom a 26-27 sokaknak nem jó! Marad még a 12-13,ez kinek lenne jó? Bár ez elég közel van! Amúgy ez az időjárás előrejelzés is napról napra változik! Mindegyik mást ír!
Nekem is a 19-20 lenne jó, azt hiszem ezt én vetettem fel, egy kicsit öncélúan, mivel ekkor érek rá. Következő hétvége számomra az Alpok csúcsainak motorral való meghódítása.
Nekem a június 19-20-a lenne jó, következő hétvégén Debrecenbe motorozok (bár az is elég jó kis út lesz csak oda rokonlátogatóba megyünk és akkor nem találkozok veletek sajnos ) és ez az időpont már jó előre lett fixálva.
Üdv.:XJ750
Attól függ mennyiért veszed, milyen állapotban, korban és futásban van. Fenntartani ezt a leg célszerűbb, és olcsóbb. Nagyon tökély gép ha valaki észnél van és nem látványoskodni akar. Amúgy már kerültem vele le szerpentinen 600-as gikxert is. Sajna a kamera pont azt a részt nem vette fel.. mert tele lett. Úgyhogy ha műszakilag jó a gép, a legjobb vétel lehet.
Láttátok a tisztást is. Én azon aggódok, hogy mennyire ázott szét a föld?
Boltsor van fenn. Kocsma és minden.Tűzrakó hely, stb. És Mátrafüred is a közelben.
Jónak tínik az a 19-20 Hmmm...
Jelentkezzetek rá ha kérhetek ilyet. 5. Yamaha XJ party Mátrafüreden!
Ugyanis utólag visszanézni csak azok fogják tudni, és mindíg oda linkelem be a képtárakat. A másik, hogy bármi titeket érintő változás van indulási hely, idő egyéb, csak akkor értesültök, ha fent vagytok a listán.