Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor kéne élesíteni azt a Pécsi meghívást amiről már régebben szó volt! Én benne vagyok!

Jónak tínik az a 19-20 Hmmm...

Jelentkezzetek rá ha kérhetek ilyet. 5. Yamaha XJ party Mátrafüreden!
Ugyanis utólag visszanézni csak azok fogják tudni, és mindíg oda linkelem be a képtárakat. A másik, hogy bármi titeket érintő változás van indulási hely, idő egyéb, csak akkor értesültök, ha fent vagytok a listán.
Jó ötlet, de én az idei hónapra koncetrálok.

Szombaton kinéz valaki D.keszire? Állitolag tök olcsón lesz mille motoréknál derbi, aprilia stb.
Sziasztok
Van egy öteletem. Mi lenne ha augusztusba csinálnánk egy pót XJ partit,azok örömére akik most nem tudnak eljönni meg csak úgy!
Nekem 16. után jó, akkor végzek már aszobelikkel is és teljesen szabad leszek.

Ma megjárattam kicsit a 125-ös gépezetet. Tök fura menni vele, majdnem fele olyan nehéz mint az XJ Városba buli xD
Sziasztok
Látom a 26-27 sokaknak nem jó! Marad még a 12-13,ez kinek lenne jó? Bár ez elég közel van! Amúgy ez az időjárás előrejelzés is napról napra változik! Mindegyik mást ír!
Hát ide Dobok neked mélt.
Salzburg tartomány, Grossglockner, Murau , Hallsatt, Hitler sasfészke, Krimml. Kb ennyi ami az 5 nappa belefér. Ti merre mentek?
Merre mentek? Mi is akkorra tervezzük, csak azért...
Nekem is a 19-20 lenne jó, azt hiszem ezt én vetettem fel, egy kicsit öncélúan, mivel ekkor érek rá. Következő hétvége számomra az Alpok csúcsainak motorral való meghódítása.
Nálam holnap délutánra kiderül hogy mikor vok szabad.
Nekem a június 19-20-a lenne jó, következő hétvégén Debrecenbe motorozok (bár az is elég jó kis út lesz csak oda rokonlátogatóba megyünk és akkor nem találkozok veletek sajnos ) és ez az időpont már jó előre lett fixálva.
Üdv.:XJ750
Lehet jelentkezni a talira. Az időponttal kapcsolatban is várok véleményeket!

Yamaha XJ party Mátrafüreden!5.
Köszönöm a válaszokat!

Én is így gondolom,eddig szinte csak jókat hallottam a motorról,de megpróbálok előre gondolkodni
26-27 is nagyon jónak tűnik!
Fel volt téve a kérdés. Semmi sem fix. Pár szám átírása, és az időjárás tanulmányozása az ajánlott.

http://www.idokep.hu/kep.php?k...
Attól függ mennyiért veszed, milyen állapotban, korban és futásban van. Fenntartani ezt a leg célszerűbb, és olcsóbb. Nagyon tökély gép ha valaki észnél van és nem látványoskodni akar. Amúgy már kerültem vele le szerpentinen 600-as gikxert is. Sajna a kamera pont azt a részt nem vette fel.. mert tele lett. Úgyhogy ha műszakilag jó a gép, a legjobb vétel lehet.
szerintem ugyan olyan eséllyel adható el, mint bármi más...
vagyis jelen esetben nehezen
Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani,hogy mennyire keresett motor az XJ 600?

Kezdőmotornak szeretnék venni egyet,tehát 2-3 évről lenne szó és kíváncsi vagyok,hogy később mennyire könnyen/nehezen eladható.

Köszönöm!
Sajna az a hétvége nekem sem 100%. Természetesen megpróbálom szabaddá tenni magam, de nem biztos hogy sikerül.
Sziasztok!
Az XJ tali időpont fix?
Azon a hétvégén nem leszek itthon, pedig nagyon szívesen megismernélek Titeket.
Szia Berber,így képről nagyon tuti a hely,mondhatom Kecskemét feelingem van ,nagyon jó!
Láttátok a tisztást is. Én azon aggódok, hogy mennyire ázott szét a föld?
Boltsor van fenn. Kocsma és minden.Tűzrakó hely, stb. És Mátrafüred is a közelben.
Ja jó bocs nem esett le.

Kösz sz.tem megoldom, de még nem biztos.

Mostmár lehet lépek szunyálni mer kicsit kivagyok és holnap meg mennem kell reggel.

Meg ezt a fogyasztást is le akarom nyomni.
Mármint a sátor úgy néz ki ,háztető akalú,szerintem jobb mint a semmi és az esőt is bírja! Amúgy a tescóba szerintem párezer Ft ért kapsz!
Kösz, az azért nem kell. Majd újitok valami, vagy max simán hálózsákba szunyálok xD.

ÁÁ, várom már. Első komoly túrám.

Előtte utánajárok ennek a gyertya/szűrő/karbi dolognak, mert nagyon örülnék ha a fogyasztás lemenne ugy 4 lityire.