Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Képzeld Vilman, a tegnapi egész napos gurulás után számolgattam kicsit a fogyasztást,5,6-5,8 körül jött ki,nagyon elégedett vagyok,szerintem ez jó így.
Komolyan elgondolkodtattál, de ingyé asszem Ő se csinál....
Hát igen,digitális paraszt vagyok ,deee jó komám had legyek kicsit cinikus,te is most fényképezd az 1000-st mert neked még kitakarni sem kell a hátulját,mindha hiányozna onnan a lényeg ,viszont éles szemed előtt meghajlok !
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat
Lupus,
Egyelőre nem bántam meg, hogy maradt a két dob! Igaz a zsebem jóval könnyebb lett, de a hang és a szépség kárpótol mindenért!

, hogy szép hangja legyen, aztán végül jól megölelgettem a Mestert az emberem szeme láttára

kinetic,
Ha mögöttem kellene jönnöd egy hosszú túrán, és a csövem, akkor 2 perc alatt megoldanám, hogy halkabb legyen

Szóval a hangja meg ... a Vmax-os barátomnak mutattam elsőként TÜV-ösítővel, aszonygya: "ez gyári lett"
Majd 2 mozdulat, beröffentettem a hangtompítók nélkül, mire Ő:
"így-e? "
"Ezt kell csinyálnyi-e?"

Szóval ha valakinek dob kell occcsón jól és gyorsan, akkor ajánlom a Mesterem
Ott keményebb lesz szerintem... fa nem fogja a ferrodó. Először csak tükröződésnek hittem. A másik oldal nem ilyen? Annyira szabályos... Elképesztő!
A digitális fotótrükkök sose vonzottak! Éljen a hagyományos kitakarás!
Elég érdekes, egy egész napos túrán hallgatni, az elöttem dübörgö ilyen motor csövét.:-)))
Elég érdekes, egy egész napos túrán hallgatni, az elöttem dübörgö ilyen motor csövét.:-)))
Berber lehet, hogy rátapintottál a hibára? Holnap reggel megnézem, hogy a foltnál tényleg puhább-e a tárcsa! Erre álmomban se gondoltam volna! Kösz!
Ja és én is maradtam a gyári duplánál!
Nahát Rike ez tényleg klassz,nekem tetszik,remélem a hangja is ,örülök hogy maradtál a 4:2 kipunál,nekem nagyon bevált és bízom benne,hogy te is így leszel ezzel . Szép!
Nagyon komoly munka! Az enyém megen olyan mint a sinautó. Hihetetlenül kussol. Nem tudom, de nem tetszik az az állat kályhacső...
Hátha még a hangját is hallanád!
Nem mondani meg, hogy 400-aska
Van bele ütve e szabványosító szám, meg TÜV-ösíteni is lehet egy -ill. két- adapterrel műszakira (azzal teljesen gyári hangja van)
Tisztelet illeti a Mester keze munkáját
Amire még kíváncsi vagyok, hogy a fogyasztásom milyen irányban változik majd ...
Ha jót akarsz, szvsz Fazert veszel. Csak mondom. .
Azannya!
nem sikerült csatolni sajna
Majd megpróbálok jobb felvételt készíteni, és azt felvadászni a fórumra ...
... és íme az új püfögőm
Betettem a hangfelvételt is, nem tudom, műxik-e ... mint írtam nem is tuti, mert csak telefonnal tudtam felvenni
Azannya! Ilyet se láttatok! Ez egy edzés hibás tárcsa! Hőkezelni kéne! Eszem megáll!
Sziasztok,
Ma hazahoztam a kicsikémet a kipufogóstól, pontosabban hazadübörögtem vele
Csináltam képeket, meg hangfelvételt is (bár csak a telefonommal, az meg nem annyira tuti )
Elrettentésül a régi kipuról pár kép:
Sziasztok,délelőtt megszemléztük Vilmannal Berber új járgányát nagyon rendben van és szép is a vas jó cserét csinált,mondhatnám kicsit még gyári szaga van egyszóval tuti az 1000-es,használd egészséggel jó koma !Én meg most értem haza mondhatni egész nap húztam a bovdent és az öreg 1200-es egyre jobb,remélem mások is kihasználták ezt a szép napot!
Hello Berber!
Gratula a géphez, nagyon jól néz ki! Milyen érzés 60 lóról átülni 140-re? Én is gondolkozok a motorcserén, bár én szemezgetek a stílusváltással is. Talán egy TDM 900, vagy egy V-strom. Ha a sport túránál maradok, jó lenne egy 1200-es Bandit is. Vagy egy Fazer. A bőség zavara.
Na bejelöltem a hibát!
Berber a tárcsán kb. függőlegesen egy szürke folt van elöl, mintha ott nem érné a betét, pedig éri! Nincs válla, nem kell köszörülni!
Mafeco köszönöm a linket, én is rátaláltam, jó lenne gyári tárcsa, mert csak egy kéne, meg nem ismerem az X-Gear termékeket, Nem mindegy az anyag minősége! Ha túl kemény nem fog rendesen, ha puha, nagyon kopik!
Azért köszönöm a válaszokat! Erik
Ne haragudj, de mit kell nézni? Karikázd be lécci!
Én semmit nem látok, pedig feltettem a kozelhordót! Amúgy flexxel símán nekimennék mármint én. NEKED nem ajánlom. Lehet nem lenne ugyan az az eredmény...
Minden erőmmel azon vagyok, hogy erdélyre (tip)top legyen. Lehet nem lesz egy két dolog rajta(pl. bukógomba) mert a pénz az hiányos, de remélem hadrafogható lesz. Amúgy kb 40 ekm a futoása. De szerintem előre tekerték az óráját. (nem vissza)