Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem árt beszerezni egy sátrat! Az se baj ha nem ázik be
Ha nem tudsz hozni, és kell akkor egy kis kutyaólat eltudok vinni neked!
Na az jó. Az 1100-ból kijön 5-7 sör, tényleg inkább a tisztáson aludjunk...

Hálózsákot tudok majd vinni, remélem marad még szabad hely egy sátorban.
Szia Avenger!
Jó hangulatú Vad kempingezés lesz,szelíd motorosokkal! Hozzávalók:sátor,hálózsák,szalonna,kolbász,kenyér,hagyma,tábor
tűz,sör,bor,pálinka,...stb nameg XJ sek! Mátrafüreden van bolt biztos csak kérdés hogy meddig van nyitva! Valószínű hogy a Sástó mellett vagy környékén lesz a táborverés egy tisztáson! Nekem van fasza részletes Mátra térképen amin minden rajta van!
Mátrafüreden van kemping,de 1100Ft/fő/éj a sátrazás! Ezt az összeget inkább másra fordítom!
Ha az idő bebaszik és lehány minket, akkor elázunk de keményen.
Így könnyű kérem, protekciósok...

Köszi a tippeket!
Üdv

Végülis akkor sátorozás lesz? Pontosan hol? ( egy város széli mező, vagy camping vagy ugy mégis kb)

V.mi kaját lehet majd ujitani arrafele vagy olyan Túlélés törvényeis kaland lesz?
Szia
Lehet ilyet kapni! A Shox és a Louisnál is! A Shoxnál 3500 Ft A szettben 8 db gumiágyas anya és 8db eloxált csavar van!
én is elvertem azokat a gumikat belöle szétszedéskor de nekem a fater eszergált bele mühanyagot
Sziasztok, nagy szenvedés árán szétszedtem a fejidomot,, és ezúton üzenem a Yamaha mérnökeinek, hogy Jó, hogy egy helyzetjelző cseréhez szét kell bontani a motor elejét teljesen.
Két ilyen fekete gumibiszbasz anya persze teljesen KO, ami fogja a fejidomot. Kiszedni se lehetett beletépték sajnos. Ilyen fisz-faszt lehet kapni esetleg valahol? Vagy Yamaháéktól lehet csak rendelni jópénzért? Köszi. Ja és háttérvilágításnak volt benne 2 db 1.7w meg egy db 5w. Lehet baja, ha 3db 5w-ost teszek bele. Megolvadhat valami? Tartok tőle, hogy 1.7w-ost nem fogok kapni
Tökéletes! Az is egy szempont hogy ne zavarjunk senkit meg minket se mások! Remélem nem baszik be az időjárás!
Ja az lehet!
Gejzám!
Ott nincsen semmiféle camping. Viszont van komunyális ellátottság. Lehet budiba okádni, ha elérsz addig...
Bocs! Nem oda linkeltél. Aztán a telepataságom nem az igazi mostanság..
Én az Xj talira gondoltam!
KB fél éve szervezzük. Te lefoglaltad a szállást időpontra. Szerinted?
Berber!
Az időpont az már Fix?
Egy makói XJ 900-as kolega nagyon jött volna,de sajna nem ér rá!
De gondolom egy ember kedvéért nem szivesen változtatunk!
Sajnos olyan hétvége úgy sincs ami mindenkinek jó!
Elolvastam a kiírásukat elég vicces, igazi motorostalálkozó, és életszerű is.

"FONTOS: Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb fél litert (műanyagpalackban), élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak."

Azt megértem, hogy kést, meg közveszélyes dolgokat ne vigyél be, de hogy még azt is megmondják, hogy alkoholt semmit (ez a legíletszerűbb egy rockbuliban, motorostalálkozón ), meg még alkoholmentest is max fél litert, pl üdítő, ásványvíz, és még kaját se nagyon vihetsz be, ráadásul ellenőrizhetik a kapnál ez nagyon gáz. Úgy látszik minden a maximális profitról szól

Asszem ezt most kihagyom, és megyek oda, ahova vihetek kaját, meg piát is negyedáron
Szia
Az egyik XJ 600 S Diversion (van fejidom), másik XJ 600 N (nincs fejidom,Naked Bike) Mind a kettő 61 ló (44,5 Kw) 8500-as fordulaton,55 Nm (7500)
Köszönöm!Tehát teljesítménybeli különbség nincs?Egyik sem a fojtottat jelenti?
Ha érdekel valakit :)
Nem akarok értetlenkedni de erősítsetek meg,hogy a kempingben lesz a tali?
Az idom!
Sziasztok!

Meg tudnátok nekem mondani,hogy mi a különbség az XJ 600 S,N és Diversion modelljei között?
Még nem írtad, de gy a tuti. Akkor nem aggódom. Ami a tali illeti természetesen megyünk, hacsak nem jön közbe valami rendkívüli. Mátrafüredet amúgy is szeretem.
Kész az 5. Yamaha XJ party Mátrafüreden kiírása. Lehet oda is jelentkezni, és hírdetni! Szervezzétek a találkozási pontokat kedvetekre! A helyszín változhat a közösség akarata sdzerint!

5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése