Szia Avenger!
Jó hangulatú Vad kempingezés lesz,szelíd motorosokkal! Hozzávalók:sátor,hálózsák,szalonna,kolbász,kenyér,hagyma,tábor
tűz,sör,bor,pálinka,...stb nameg XJ sek! Mátrafüreden van bolt biztos csak kérdés hogy meddig van nyitva! Valószínű hogy a Sástó mellett vagy környékén lesz a táborverés egy tisztáson! Nekem van fasza részletes Mátra térképen amin minden rajta van!
Mátrafüreden van kemping,de 1100Ft/fő/éj a sátrazás! Ezt az összeget inkább másra fordítom!
Sziasztok, nagy szenvedés árán szétszedtem a fejidomot,, és ezúton üzenem a Yamaha mérnökeinek, hogy Jó, hogy egy helyzetjelző cseréhez szét kell bontani a motor elejét teljesen.
Két ilyen fekete gumibiszbasz anya persze teljesen KO, ami fogja a fejidomot. Kiszedni se lehetett beletépték sajnos. Ilyen fisz-faszt lehet kapni esetleg valahol? Vagy Yamaháéktól lehet csak rendelni jópénzért? Köszi. Ja és háttérvilágításnak volt benne 2 db 1.7w meg egy db 5w. Lehet baja, ha 3db 5w-ost teszek bele. Megolvadhat valami? Tartok tőle, hogy 1.7w-ost nem fogok kapni
Berber!
Az időpont az már Fix?
Egy makói XJ 900-as kolega nagyon jött volna,de sajna nem ér rá!
De gondolom egy ember kedvéért nem szivesen változtatunk!
Sajnos olyan hétvége úgy sincs ami mindenkinek jó!
Elolvastam a kiírásukat elég vicces, igazi motorostalálkozó, és életszerű is.
"FONTOS: Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb fél litert (műanyagpalackban), élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak."
Azt megértem, hogy kést, meg közveszélyes dolgokat ne vigyél be, de hogy még azt is megmondják, hogy alkoholt semmit (ez a legíletszerűbb egy rockbuliban, motorostalálkozón ), meg még alkoholmentest is max fél litert, pl üdítő, ásványvíz, és még kaját se nagyon vihetsz be, ráadásul ellenőrizhetik a kapnál ez nagyon gáz. Úgy látszik minden a maximális profitról szól
Asszem ezt most kihagyom, és megyek oda, ahova vihetek kaját, meg piát is negyedáron
Még nem írtad, de gy a tuti. Akkor nem aggódom. Ami a tali illeti természetesen megyünk, hacsak nem jön közbe valami rendkívüli. Mátrafüredet amúgy is szeretem.
Kész az 5. Yamaha XJ party Mátrafüreden kiírása. Lehet oda is jelentkezni, és hírdetni! Szervezzétek a találkozási pontokat kedvetekre! A helyszín változhat a közösség akarata sdzerint!
5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése
Ha nem tudsz hozni, és kell akkor egy kis kutyaólat eltudok vinni neked!