Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ahogy nézem talán szerencséd van!

http://www.biker-world.hu/kate...
Sziasztok! Keresek két első féktárcsát egy 89-es,(51J) xj 600 motorra! Hibajelenség: lélegző fék, egyik tárcsának sincs 0.05mm-nél nagyobb ütése! Viszont a jobboson fura folt van, ott gyengébb a fékhatás. Próbáltam már zsírtalanítani féktisztítóval, csiszolni, vagy szabályozni csak akkor állok neki, ha már van másik, félek, hogy elrontom! Mindkettő tökéletes állapotban van, most vinném ebben a hónapban vizsgára nem akarok kísérletezgetni! Ha bárkinél van legalább egy gyári, és jó állapotú tárcsa elfekvőben vevő lennék rá! A képen próbáltam lefotózni a foltot, remélem látható. Ha javítási ötletetek van, azt is megköszönöm! Egyébként megesz a sárga irigység olvasva a találkozókat, de szívesen köztetek lennék én is, de idő, és pénzhiány miatt ez még arrébb van sajnos! Szép időt mindenkinek: Erik
Mennyi kilométer van az új mocidban?
Szia,Berber!
Az Erdélyi túrára kész lesz a Fazer mocid?
Végig motoroztam az éjszakát!
Tegnap a Citadellásokkal lemotoroztunk Velencére, kis fürcsi, fagyi, lángos, és ha már ott voltunk a haverral szétnéztünk a környéken este 10 re értem haza.
Otthon már várt a szomszéd telefonja, hogy lementek lakókocsistól a Körős partra nyaralni és a nagy kirámolás alatt bezárták a kocsiba a kulcsot, vigyem le nekik a pótkulcsot.
Hajnali fél 5-re érten haza. A tegnapi ősz teljesítmény közel 600 km. Két személlyel, este,
sajnos az eső nem esett így nem volt életszerű Erdélyre felkészítő edzés.
Reggel nézem nem látszik a moci eleje a sok döglött bogártól!
Nagyon köszi a segítséget!
Már csak azon filózom.hogy a benzinkutakon nem jobb e bankkártyával fizetni!
Szia Berber, akkor mehetünk?
Nem mondod, hogy töpöltyűből van a banda!
Amúgy a motorozzon, vagy itt mondod?
Gyertek nyugodtan! Most jöttünk meg egy oltári csülök pörkölt bogrács partyról, ami a Raceben volt. Hát öcséim, ha meg nem sértelek.... ezért még Miskolcról is megérte volna jönni!
Igen soxor van buli. Tegnap pl. ma jöttem haza, nem kicsit tele. Moci taxi hozott. Ma meg ujráztunk... zajlik.
Csak gurulni nem tudok
Várlak szeretettel!

Van valakinek így hirtelenben 6004-2RSC3 20X42X12 csapágya 2 db +20X42X7 szimering 2db? Nagyon kivan az első kerék csapágy. Gondolom a magasnyomású mosó betett neki..
Szia Mafeco
Van egy tuti hely pénzváltásra,szinte rögtön a határ után! Ma kaptam az infót!
Fikázza a rosseb.

Maximum instrukciókkal látjuk el hogy hol kéne még egy kicsit javítania...
Rendben Vilikém,ennek én is nagyon örülnék ha te is jönnél mert úgy is beszélni szerettem volna veled,akkor megyünk fikázni Berber új járgányát ,már csak neki kellene igent mondania.
ÁÁ, nem szerényen nyomjuk. Tudatában vagyunk, hogy ez a legjobb csapat, így nagyképűsködünk ilyenkor. Bár az majdnem az összes motor FZ6-os, így szeretettel várunk, ha bírod a fikázást, köztünk a helyed.
Ha délelőtt taliztok akkor Lupus koma szólj rám és én is jövök lesasolni Berber Fazerjét !
Szia,Berber!
Annak idején 2008-ban,én egy XS yamaha mocival voltam a FAZER túrán.
Szerintem,nyugodtan jöhetsz XJ túrára.
A lényeg,hogy hü maradtál a YAMAHA márkához.
Üdv: kinetic
Mond jó koma esetleg a holnapi nap jó neked,mert akkor lehet holnap átmennék,hm?
Ne foglalkozz vele Berber! Jövőre nekem se lesz jogalapom.
Mér nekem volt most jogalapom ?

Bár a 900-as XJ nálam még ott van a gariban...
Olyan is van? Jó buli? Tele Nagy arcokkal? vagy szerényen nyomják?
Bakker, belegondolok, hogy nem lesz jogalapom XJ talira menni, vagy szervezi!
Gratula, vagány a paripa! Jöhetsz majd a fazer talira!
Üdv Mafeco!

Köszi az uccsó napi szálláslehetőséget, így sokkal egyszerűbb dolgom lesz. :-) (majd viszek füldugót :-)
Akkor a Mol kúton találkozzunk, ott leszek.
Meg esz a sárga irigység, de mivel volt gyerekszobám így gratulálok az istálló új lakójához!
Remélem legalább olyan jól szolgál majd mit az öreg XJ!
Rég láttalak! Ma mennek Tatára a haverok! Nekem nincs táblám nem tudom mi lesz.... fene essen bele ebbe hétnek végibe!
Minden bajra e-bay a gyógyszer!
Fesz szabályzók...