Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem igazán értem, hogy miért nem tudom a térképet újra beilleszteni, amikor már simán ment. Mindenesetre tettem fel egy új helyszínt. Nézzétek meg! Már csak az eloszlás miatt is jónak tűnik, és a hely kifelyezetten rólunk, motorosokról szól. Kapcsolat is van bőviben. (Én ragaszkodnék mondjuk a Mátrafüredhez, de hátha a többség mást akar)
Mégegyszer utoljára:
5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése
Sziasztok!
Már egy-két napja nem olvasgattam és lám mi alakult itten.
Beírtam magam a sor végére kisérgetni vagy kisérteni.

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
TG Mosonmagyaróvár, de Kecskemét sem volt messze nekem
gstibb - Kerepes
XJ750 és élete párja Győr mellett
Divi600 - Bp. (így ok? majd kitöltöm az adatlapom is lassan :-)
Vilman is benne van de mikor is lenne ?
vitarij-Harkány
Iusimre - Hajdúnánás (Debrecen)
Atom - Szombathely - de nekem is számít az időpont
Biti - Bp.

Az időpont jónak tűnik a monszun szempontjából is. Tehát 19-20 lesz. A helyszín remélem megfelel, akkor holnap megcsinálom a www.motorozz.hu ra is, hogy mások is lássák!

Szia
Igen megkaptam, de asszem írtam is!
Az XJ talira jössz? Tőletek nincs is messze a tervezett helyszín!
Petya89. Megkaptad a lovettát tőlünk is?
Erdély túra infó:
A szállások rendben! 16 főre van foglalva az első napi szállás, idáig 13 fő jelentkezett,tehát még van 3 szabad hely! De Torockón csak 13 főre van faház,ezért a további résztvevőknek az utolsó éjszaka sátorozási lehetőség van!
Berber
Ki kellene tűzni az időpontot! De melyik legyen az?
Többen írták hogy 19-20 megfelelne! Szerinted?
Az a baj, ha lefogy a benzin a karbik szintje alá, amikor már tartalékra kell tenni, akkor aztán nem fog belefolyni soha. Marad az önindítózás, hacsak nem elektromos a benzinpumpa...
Na leszedtem a plexit, és valóban MŰANYAG kereszthornyos fekete csavarok voltak benne. 2001-es a gép. Na a kereszthornyokból már semmi sem maradt. Majd veszek én is bele fémcsavrokat, vagy fűrészelek a csavar fejére sima egyenes hornyot
Most nézem a képen Lupuskám, hogy te átvertél! Neked csak egy kis plexi idomod van a lámpádon
Ne mond, hogy a kezed oda fér, mert az enyém nem, pedig nagyon akartam! A másik lehetőség nem egyforma az idomunk, mivel az 97 utániak azért máskép néznek ki.
fazerimi,örökös tagok nélkül el sem indulnánk !
Minden rosszban van valami jó is!
Adakoztam a FZS 1000-re!
Ajaj gyerekek, én a diviken 3-4 perc alatt szoktam azt az égőt cserélni mindenféle bontás nélkül!
Ilyenkor jó a PRI állás,gyorsan fel lehet tölteni a rendszert anélkül hogy indítóznánk,de miután ez megtörtént állítsuk vissza a normál állásba mert baj történhet!
Én kifúrtam a plexi csavarjait majd rendes fém csavarokat tettem bele. De le kell venni a plexit a fejidom levételhez, meg ahoz a kib...tt helyzetjelző égőért!

Könnyen beszerezhető csavarok azok, sőt fémek, különféle szinekben. Nálam speciel savállók lettek berakva müa. alátéttel. Az anya meg gumi dűbel szerűen néz ki. Végülis pillanatok alatt szétborítható a gép.

Berakom a képet újra, hogy ne kelljen visszalapozni. Jelentkezni úgy is lehet már ha nekem írtok választ, már dobom is fel a térképre.
Én tavaly is tudtam tartani a tempót Berberékkel , de azért remélem, hogy idén úgy tudunk esetleg menni, hogy egyben marad a csapat.
Én meg hátul biztosítok mint tavaly
Jól sejtem, hogy a fejidom levételéhez le kell a fejidomról külön szerelni a plexit? Mer akkor biza, ott fog elrohadni benne a kiégett műszerfalizzó, meg helyzetjelző
Most nézem, hogy a plexit műanyag csavarok fogják, és az előző tulaj faszán tönkre is tette mindet. egyet se lehet kiszedni, max ha szétfúrom Milyen csavar van benne egyébként, van valami extra, vagy könnyen beszerezhető fajta? Köszi.
Igen, pont emiatt hívták vissza az összes mechanikus benzinpumpájú XJ-t, csak volt néhány tulajdonos, aki erre ügyet sem vetett, és most emiatt mi szívunk...