Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratula Berber nagyon szép ! Na..., de most kimegyek a garázsba és meg nézem az enyémet . OHHH meg vaaan! Csak óvatosan vele ! Mert ha az a pár darab paci elszabadul csúnya munkát tud végezni 4500f/p töl . Nekem legalábbis kb attól válik igazi fenevaddá. Nagyon sok baleset mentes utat és km kívánok!
Nincs valakinek véletlenül 1 jó fesszab. elfelkvőben, vagy honnan tudnék olcsón szerezni? Az enyém egy darabig működött-nemműködött, aztán végleg feladta a harcot.
Üdv mindenkinek!

Sajnos nem voltam eddig gép közelben, remélem a múlt heti XJ tali sikeres volt. De mi sem tétlenkedtünk ám. 1100 km-t gurultunk az elmúlt hétvégén. Néha eláztunk, de megérte. Az útvonal: Győr-Debrecen-Aggtelek-Eger-Debrecen majd haza.Nagyon jó volt és ami a lényeg egy köhintés nélkül gurult a vas, ahogy egy XJ-hez illik! 93600 km-nél áll a számlálóm. Azt hiszem az idém átlépem a 100 000-t.

Berber sok szerencsét az új szerzeményhez, nagyon szép motor!
Üdv.:XJ750
Bocs hogy csak most válaszolok, de bealudtam. Akár most is.
Tegnap este nagy belehasítása volt az éjszakának! Motoros Taxi szállított a Raceba, felvezető kíséretében. Szóval beVadásztam rendesen, és Efti Bolgár mézes házija se volt kíííííméletes! Kész csoda hogy élek! Vagy mindez a Mátrix műve?
Ugye-ugye,ezzel én is így voltam majd meg haltam 2-3 napig mikor elvitték az xj-t,és az érdekelt igazán hogy jó helyre ,jó gazdihoz kerüljön a vas,de egy öreg szerelőnél jobbat álmodni sem mer az ember,így tejesen megbékéltem. De a szívem mindíg XJ-s marad!Mond Berber mikor ugorhatok át megnézni a vasat?
Köfike mindenkinek! Mejd lesz update, ha élesedtem. Most csak van egy vas a garageba. Nézhetem, meg szerelek ezerrel, hogy megüsse az XJ szintet. Az erő mit sem ér ha nem uralható. Fogyi ugy néz ki rendben, de nem lesz bajnok a fórumon.... Nem lesz hanyagolás. Én nem Jose vagyok... A kicsim rendben hazaert az uj gazdival. Úgy tűnik egymásra találtak. Bele is pusztulnék ha rosz gazdija lenne.
Azért ez se fenékig tejföl. Van mit matatni rajta.
hbuuuuh ne haragudj, de mmajd holnap, nagyon beevagyok nyomva:D:D:D:D:D
Helló Domi! Nézz át Miskolcira,ott a gumi.
Berber gratula az új géphez!
ZéGé! Üdvözöllek körünkben, ikertesó motornak különösen örülök!

Berber! Gratula az új géphez! Remélem azért nem fogsz minket, XJ-seket hanyagolni!
A beadott pénzen kívűl kell még: 12600 Ft a többnapos szállásra,kb 30000Ft értékben lei a benzinre,kb 10-15 Ft értékbe lei a napközbeni kaja,pia,belépők,szuvenír....
Szia bapity
Szállás költségek:
1. nap 50 Lei (3250 Ft)
2.-3.-4. nap 12600 Ft Itt forintba lehet fizetni!
5. nap 17 Euro (4850 Ft) Itt is elfogadnal Leit szerintem!
Eurót nem hiszem hogy kell váltani! Én kettőnkre 50-60 ezet Ft értékbe fogok Leit váltani ebből 30 ezret gondoltam benzinre! 30 ezret Forintot a többnapos szállásra kettőnknek!
A beadott 10000 Ft futja az első és utolsó napi szállást,+a maradékot még kitalálom hogy mire fog elmenni!
Szia Mafeco
A határ után érdemes váltani! Minnél bentebb megyünk annál szarabbúl fogják váltani, tehát kevés lei-t adnak a forintért!
Hello Berber!
Gratulálok a géphez! Remélem sok örömöd leled majd benne!
Szia Berberke,

Elsősorban gratu az új géphez Sok balesetmentes km-t kívánok Nektek!
Irigy vagyok ám nem kicsit

Egyébként meg ne csak az újat piszkáljátok az adatlap miatt, Neked is ideje updatelni

Hja, és üdv. Neked ZéGé
Másik teljesen... de szinte annyiért amennyiért azt akarták adni! Viszont ez full harcra kész! Nagy a szegénység...
Akkor ez az amiről beszéltünk,vagy ez egy másik?
Vitték szó, és alku nélkül. Robibike közbenjárt szvsz. Viszont majd meg haltam amikor elment vele...
A duvad meg lent küzd a pányvákkal, békiókkal... Brutál állat, mindezt mint egy balettáncos, úgy adja elő. Nagyon top gép. Valami tábla kéne csak rá....
Másik lett belőve. Nincs kasza, de baj se. Erre egy fillért se költök.
Grat Berber ! Meglepően hamar cseréltél.
Szevasz jó koma, jól látom el is hoztad az 1000-st? mert akkor a kis lupus nagyon örül ám!
Elvitték a gépem! Remélem jó helyre került!
Itt a pótlék, a pótolhatatlanra.
A határ után érdemes váltani, Pesten sokkal drágább. Legalábbis három éve így volt