Gratula Berber nagyon szép ! Na..., de most kimegyek a garázsba és meg nézem az enyémet . OHHH meg vaaan! Csak óvatosan vele ! Mert ha az a pár darab paci elszabadul csúnya munkát tud végezni 4500f/p töl . Nekem legalábbis kb attól válik igazi fenevaddá. Nagyon sok baleset mentes utat és km kívánok!
Nincs valakinek véletlenül 1 jó fesszab. elfelkvőben, vagy honnan tudnék olcsón szerezni? Az enyém egy darabig működött-nemműködött, aztán végleg feladta a harcot.
Sajnos nem voltam eddig gép közelben, remélem a múlt heti XJ tali sikeres volt. De mi sem tétlenkedtünk ám. 1100 km-t gurultunk az elmúlt hétvégén. Néha eláztunk, de megérte. Az útvonal: Győr-Debrecen-Aggtelek-Eger-Debrecen majd haza.Nagyon jó volt és ami a lényeg egy köhintés nélkül gurult a vas, ahogy egy XJ-hez illik! 93600 km-nél áll a számlálóm. Azt hiszem az idém átlépem a 100 000-t.
Berber sok szerencsét az új szerzeményhez, nagyon szép motor!
Üdv.:XJ750
Bocs hogy csak most válaszolok, de bealudtam. Akár most is.
Tegnap este nagy belehasítása volt az éjszakának! Motoros Taxi szállított a Raceba, felvezető kíséretében. Szóval beVadásztam rendesen, és Efti Bolgár mézes házija se volt kíííííméletes! Kész csoda hogy élek! Vagy mindez a Mátrix műve?
Ugye-ugye,ezzel én is így voltam majd meg haltam 2-3 napig mikor elvitték az xj-t,és az érdekelt igazán hogy jó helyre ,jó gazdihoz kerüljön a vas,de egy öreg szerelőnél jobbat álmodni sem mer az ember,így tejesen megbékéltem. De a szívem mindíg XJ-s marad!Mond Berber mikor ugorhatok át megnézni a vasat?
Köfike mindenkinek! Mejd lesz update, ha élesedtem. Most csak van egy vas a garageba. Nézhetem, meg szerelek ezerrel, hogy megüsse az XJ szintet. Az erő mit sem ér ha nem uralható. Fogyi ugy néz ki rendben, de nem lesz bajnok a fórumon.... Nem lesz hanyagolás. Én nem Jose vagyok... A kicsim rendben hazaert az uj gazdival. Úgy tűnik egymásra találtak. Bele is pusztulnék ha rosz gazdija lenne.
Azért ez se fenékig tejföl. Van mit matatni rajta.
A beadott pénzen kívűl kell még: 12600 Ft a többnapos szállásra,kb 30000Ft értékben lei a benzinre,kb 10-15 Ft értékbe lei a napközbeni kaja,pia,belépők,szuvenír....
Szia bapity
Szállás költségek:
1. nap 50 Lei (3250 Ft)
2.-3.-4. nap 12600 Ft Itt forintba lehet fizetni!
5. nap 17 Euro (4850 Ft) Itt is elfogadnal Leit szerintem!
Eurót nem hiszem hogy kell váltani! Én kettőnkre 50-60 ezet Ft értékbe fogok Leit váltani ebből 30 ezret gondoltam benzinre! 30 ezret Forintot a többnapos szállásra kettőnknek!
A beadott 10000 Ft futja az első és utolsó napi szállást,+a maradékot még kitalálom hogy mire fog elmenni!
Vitték szó, és alku nélkül. Robibike közbenjárt szvsz. Viszont majd meg haltam amikor elment vele...
A duvad meg lent küzd a pányvákkal, békiókkal... Brutál állat, mindezt mint egy balettáncos, úgy adja elő. Nagyon top gép. Valami tábla kéne csak rá....
Sajnos nem voltam eddig gép közelben, remélem a múlt heti XJ tali sikeres volt. De mi sem tétlenkedtünk ám. 1100 km-t gurultunk az elmúlt hétvégén. Néha eláztunk, de megérte. Az útvonal: Győr-Debrecen-Aggtelek-Eger-Debrecen majd haza.Nagyon jó volt és ami a lényeg egy köhintés nélkül gurult a vas, ahogy egy XJ-hez illik! 93600 km-nél áll a számlálóm. Azt hiszem az idém átlépem a 100 000-t.
Berber sok szerencsét az új szerzeményhez, nagyon szép motor!
Üdv.:XJ750
Tegnap este nagy belehasítása volt az éjszakának! Motoros Taxi szállított a Raceba, felvezető kíséretében. Szóval beVadásztam rendesen, és Efti Bolgár mézes házija se volt kíííííméletes! Kész csoda hogy élek! Vagy mindez a Mátrix műve?
Azért ez se fenékig tejföl. Van mit matatni rajta.
Berber! Gratula az új géphez! Remélem azért nem fogsz minket, XJ-seket hanyagolni!
Szállás költségek:
1. nap 50 Lei (3250 Ft)
2.-3.-4. nap 12600 Ft Itt forintba lehet fizetni!
5. nap 17 Euro (4850 Ft) Itt is elfogadnal Leit szerintem!
Eurót nem hiszem hogy kell váltani! Én kettőnkre 50-60 ezet Ft értékbe fogok Leit váltani ebből 30 ezret gondoltam benzinre! 30 ezret Forintot a többnapos szállásra kettőnknek!
A beadott 10000 Ft futja az első és utolsó napi szállást,+a maradékot még kitalálom hogy mire fog elmenni!
A határ után érdemes váltani! Minnél bentebb megyünk annál szarabbúl fogják váltani, tehát kevés lei-t adnak a forintért!
Gratulálok a géphez! Remélem sok örömöd leled majd benne!
Elsősorban gratu az új géphez Sok balesetmentes km-t kívánok Nektek!
Irigy vagyok ám nem kicsit
Egyébként meg ne csak az újat piszkáljátok az adatlap miatt, Neked is ideje updatelni
Hja, és üdv. Neked ZéGé
A duvad meg lent küzd a pányvákkal, békiókkal... Brutál állat, mindezt mint egy balettáncos, úgy adja elő. Nagyon top gép. Valami tábla kéne csak rá....
Itt a pótlék, a pótolhatatlanra.