Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem 5 perc indítózás után megolvadhat az akkusarok, ha tönkre nem megy előtte az aksi!
Véletlenül nem mechanikus benzinpumpád van, amely a kettes henger szívócsonkjáról veszi a vákuumot? Mert akkor át kell rakni tartalékra, és indítózni egy jó 5 percet, persze pihentetésekkel, mire felveszi a benzinpumpa a benzint, és megtölti a karbisort is.
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
TG Mosonmagyaróvár, de Kecskemét sem volt messze nekem
gstibb - Kerepes
XJ750 és élete párja Győr mellett
Divi600 - Bp. (így ok? majd kitöltöm az adatlapom is lassan :-)
Vilman is benne van de mikor is lenne ?
vitarij-Harkány
Iusimre - Hajdúnánás (Debrecen)
Atom - Szombathely - de nekem is számít az időpont
Ok, köszi.
Ez ok is, csak ugye az volt az alap probléma, hogy megállt a moci, mivel kifogyott a benya, illetve nem teljesen, csak tartalékon sem folyt ki ami benne volt 4 lityi, így toltam kb 5 km-t a múlt héten, amikor még elég jó idő is volt...

Szal ezért vettem ki a csapot, hogy biztos retkes vagy vmi, de semmit sem találtam elsőre.
gstibb,küldtem neked mailt!
El kell vinni pszichológushoz, hogy ne legyen depi
Bár alkohollal is kezelhető és olcsóbb xD

Nekem mindegy mikor lesz, csak ne 15-16ikán.
19.-én Alsóörsi felvonulás!
A PRI állás kiiktatja a membránt ami a csapba van,ilyenkor folyik a benya akár jár a motor akár nem! Nem szabad használni csak ha leengeded a benyát vagy sokat állt a moci és a karbisor gyors feltöltésére alkalmas! A csapra két cső megy egyik a benya,másik az 1. henger szívócsonkjára csatlakozik,járó motornál a depresszió mozgatja a membránt és folyik a benya!
Nekem is megfele a 19-20, és az idokep.hu szerint azon a hétvégén kivételesen jó idő lesz
Nekem is a 19-20 hétvége lenne a tökéletes. A többi mind gázos.
Az Xj-s találkozóra én is benevezek, ha az időpont megfelelő lesz számomra, de azt is elkellene dönteni hogy mikor legyen. Nekem 18-19 lenne a legjobb, utána való hétvégeaz már nem felel meg nekem. De majd megbeszéljük még az idő pontot. Nekem mindegy a helyszín.
Végül is Erdély előtt lenne jó.
Teljesen normális, hogy pri állásban kifolyik az összes benzin, mivel ez az opció erre szolgál. A másik két állásban viszont dolgozik a vákum, amit a motor elinduláskor állít elő. Tehát normál állásban és tartalékon , ha lehúzod a benzin csövet nem szabad folyni a benzinnek!
Lupus, nem találok hozzád elérhetőséget. Dobnál egy mélt? Köszi.
Szevasztok, nem kérdés ha tudok én is megyek, Vilmannal mi biztosítjuk a kellő felvezetést az 1200-sekkel
Félreérthetően fogalmaztam. A csapon (a tankon belül) rajta volt a kicsi és a hosszú műanyag csövecske, aminek a tetején van a hálószerű szűrő.

A két csonkot, amit kérdeztem a tankon kívül van és lefele áll a föld fele.
Igen az egyiken egy egész rövid a másikon egy hosszabb. Ha nincs benne akkor azért folyt le.
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
gstibb - Kerepes
vitarij-Harkány
Iusimre - Hajdúnánás (Debrecen)
Szia!
Köszönöm a választ!
Tegnap levettem a tankot, kivettem a csapot is. Teljesen tiszta volt a tank szűrője és benne sem volt semmi retek. Kivettem a tankbeöntőt is. A csapot szétszedtem, a tömítéseket kicseréltem benne.
Csak Pri állásban folyt a benzin. De az egész lefolyt belőle, semmi nem maradt. Ez úgy normális?
Mert pont úgy fogyott ki a benzinem, hogy nem volt tartalék benne.
A tank alján a két kis "csücskön" van vmilyen cső amúgy?
Thx
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Vpeti Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
gstibb - Kerepes
vitarij-Harkány
Lehet kajaktúra lesz belőle. Belföldi, 93 ezer négyzet km-en...
Szerintem menjünk Pécsre, mert az mindenkinek jó messze van

Egyébként múlt héten jártam a Mátrában, és Parádsasvár, Mátraháza között igen szar az út. De ez külön jó, ha Erdélyre készülünk Lehetőleg ne jún 26-27 legyen, mert akkor nem érek rá
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
gstibb - Kerepes
Ha vége a monszunnak megnézem meg elviszem valami hozzáértőhöz. Inkább utóbbi...

Kösz a tippet.

Lehet kis 125-öst meg el se adom inkább azzal nem tépem a hajam a kúton.
Talán kevés kopresszió,gyergyák,elállított karbi,nem megfelelő szelephézag,koszos levegőszűrő Szerintem ha ezek rendbe vannak akkor nem kellene annyit ennie!