Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ez az. Sor 4 de 400 ccm, és még ha húzom neki akkor is max 5 literrel el kéne mennie... Bár inkább 4. Lehet elviszem valamikor Harmatiékhoz vagy valami, mert azért 2 liter minusz 100-on jelentős megtakaritást eredményezne...
Üdv közöttünk! Talán ha valami adatot is megadnál, tervezhetnénk veled is.
Ahhoz mit szólsz hogy egy 900 as is elmegy 4,5 el (90-120)
Valószínű valami nem smakkol benne. Amúgy az Aprilia70-esem evett 5,5-6 litert max. 90 km/h-nál De az ugye 2 strókos volt
Pont nem, tényleg. Vége már az " óó igen én mindenkit leelőzök mer csak hö" vezetésnek. Laza 100-120 között megyek. Ráadásul 400 ccm, és többet eszik mint a 600, na ne...

Mitől lehet ilyen többeltfogyasztás?
Sziasztok!
K.b. 1 éve olvasgatom ezt a fórumot, azóta néztem ki magamnak egy ismerősöm divijét, amit idén meg is tudtam venni. Sok-sok infót kaptam innen a mocival kapcsolatban,sőt Berber-től még e-mailban is kaptam linkeket letölthető szervízkönyvekkel, amit ezúton is köszönök neki. Csatlakoznék hozzátok 1-2 túrára, ez a soron következő is érdekelne.
Üdv mindenkinek!
Mer mindíg nyelezed! Meg téped mint állat a gikxeresekkel.
És megjavította magát. A relé beázott az állandó esőtől. de jön a csere!

5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése
Az én gépem mért eszik 5,5-6 litert egyébként? Pláne, hogy 400-as és többen írták hogy a 600-as 4-4,5el elmegy
Szevasztok!
Ki ne hagyjatok, mert a tavalyi kecskméti bulin is nagyon jó volt a hangulat és most sem szeretném kihagyni!
Bár még nem tudom mikor lesz, de ha az időpont megfelelő lesz mi mindenképpen ott leszünk.

5. Yamaha XJ party!

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
TG Mosonmagyaróvár, de Kecskemét sem volt messze nekem
gstibb - Kerepes
XJ750 és élete párja Győr mellett (mert ha azt írom Mindszentpuszta akkor senki sem tudja hol lakom )
Az van, hogy Fazer FZS 1000-re gyüjtök. Tehát adakozzatok!
Ezt láttátok már!
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Jó vételnek látszik!
-Pláne ha nem áll le!
Bátorkodtam összefoglalni

5. Yamaha XJ party!

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
gstibb - Kerepes
Nyílvános a térkép. Bejegyezhetitek magatokat, de ha valaki szét túrja annak kihegyezem a kacsóját!

5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése
Hmm... :D Kezdünk gyűlni.
Ha esetleg Mátra lenne, javaslom a bandázásra Recsk Pannonia park 15-20 fő ellátására alkalmas. Két hete voltam ott, nagyon rendes a tulaj.

http://www.ittvoltam.hu/ittvol...

5. Yamaha XJ party!

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Vpeti Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
Bapity nevét is írhatjátok, mert tuti érdekli, csak nincs net közelben holnapig.
Szal
Bapity - Emőd
Nézzétek milyen szép láncom lett!
5. Yamaha XJ party!

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Vpeti Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
Erre a talira én is kíváncsi lennék, Ha már Erdélybe sajna nem tudok menni veletek !
Hello! Ez engem is érdekel, bár nem vagyok xj-s, se yamahás, de az erdélyi túrára megyek.
Igaz Hondám van, de belül yamahás vagyok :D, még a fórumon is csak ezt a topikot olvasom csak :D
Benne vagyok én is, csak időpont kéne, hogy tudok-e szabit kérni. Régebbi hozzászólásban olvastam Csókakőt is ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek.

5. Yamaha XJ party!

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
5. Yamaha XJ party!

Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
Ha már ilyen több 100 km-es távokról van szó, az E85-tel van valakinek tapasztalata? Hogy bírja/ná a gép? Nő a fogyasztás? stb