Hát ez az. Sor 4 de 400 ccm, és még ha húzom neki akkor is max 5 literrel el kéne mennie... Bár inkább 4. Lehet elviszem valamikor Harmatiékhoz vagy valami, mert azért 2 liter minusz 100-on jelentős megtakaritást eredményezne...
Pont nem, tényleg. Vége már az " óó igen én mindenkit leelőzök mer csak hö" vezetésnek. Laza 100-120 között megyek. Ráadásul 400 ccm, és többet eszik mint a 600, na ne...
Sziasztok!
K.b. 1 éve olvasgatom ezt a fórumot, azóta néztem ki magamnak egy ismerősöm divijét, amit idén meg is tudtam venni. Sok-sok infót kaptam innen a mocival kapcsolatban,sőt Berber-től még e-mailban is kaptam linkeket letölthető szervízkönyvekkel, amit ezúton is köszönök neki. Csatlakoznék hozzátok 1-2 túrára, ez a soron következő is érdekelne.
Üdv mindenkinek!
Szevasztok!
Ki ne hagyjatok, mert a tavalyi kecskméti bulin is nagyon jó volt a hangulat és most sem szeretném kihagyni!
Bár még nem tudom mikor lesz, de ha az időpont megfelelő lesz mi mindenképpen ott leszünk.
5. Yamaha XJ party!
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
TG Mosonmagyaróvár, de Kecskemét sem volt messze nekem
gstibb - Kerepes
XJ750 és élete párja Győr mellett (mert ha azt írom Mindszentpuszta akkor senki sem tudja hol lakom )
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Vpeti Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
Hello! Ez engem is érdekel, bár nem vagyok xj-s, se yamahás, de az erdélyi túrára megyek.
Igaz Hondám van, de belül yamahás vagyok :D, még a fórumon is csak ezt a topikot olvasom csak :D
Benne vagyok én is, csak időpont kéne, hogy tudok-e szabit kérni. Régebbi hozzászólásban olvastam Csókakőt is ha jól emlékszem, de javítsatok ki ha tévedek.
5. Yamaha XJ party!
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mitől lehet ilyen többeltfogyasztás?
K.b. 1 éve olvasgatom ezt a fórumot, azóta néztem ki magamnak egy ismerősöm divijét, amit idén meg is tudtam venni. Sok-sok infót kaptam innen a mocival kapcsolatban,sőt Berber-től még e-mailban is kaptam linkeket letölthető szervízkönyvekkel, amit ezúton is köszönök neki. Csatlakoznék hozzátok 1-2 túrára, ez a soron következő is érdekelne.
Üdv mindenkinek!
5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése
Ki ne hagyjatok, mert a tavalyi kecskméti bulin is nagyon jó volt a hangulat és most sem szeretném kihagyni!
Bár még nem tudom mikor lesz, de ha az időpont megfelelő lesz mi mindenképpen ott leszünk.
5. Yamaha XJ party!
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
gstibb - Kerepes
XJ750 és élete párja Győr mellett (mert ha azt írom Mindszentpuszta akkor senki sem tudja hol lakom )
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Jó vételnek látszik!
-Pláne ha nem áll le!
5. Yamaha XJ party!
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Vpeti Emőd
Bapity - Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
gstibb - Kerepes
5. Yamaha XJ party. nagyobb térképen való megjelenítése
http://www.ittvoltam.hu/ittvol...
5. Yamaha XJ party!
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Mafeco Bp.
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Vpeti Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
Szal
Bapity - Emőd
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Vpeti Emőd
Fazerimi Almásfüzítő
Igaz Hondám van, de belül yamahás vagyok :D, még a fórumon is csak ezt a topikot olvasom csak :D
5. Yamaha XJ party!
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp
GidaTM Esztergom
Petya89 Magyarcsanád
Berber Székesfehérvár
Avanger Bp