Sziasztok
Bővölt a létszám Erdélyre! Tovább nem lehet jelentkezni! Már így is sokan vagyunk de majd megoldjuk! Szabályok lesznek,amit mindenkinek ajánlatos betartani a közös motorozás érdekében!
A későn jelentkezőknek maguknak kell a szállást intézni,kivétel a többnapos hely!
Program 16 án (péntek):Gyergyószentmiklóson hatalmas motorostalálkozó lesz (15-18)! Idén rendezik meg a 20. bulit! Sokan mennek Magyarföldről is! Az egyik csillagtúránk amúgy is arra vezet,esetleg benézhetünk!
Egyszer volt szerencsém hátul ülni egy ilyenen, egy élmény volt. Mondjuk az 15 éve volt. Ez milyen évjárat, milyen állapotban van, és mennyiért vetted ha nem titok?
Ez lehet nem az xj fórumba tartozik, bocsi.
Hello!
Csak nem megváltál a jó öreg XS-től? Ugye az volt neked? Azt mondtad, hogy xj-t szeretnél, ezek szerint fz lett belőle.
Gondolom emlékszel rám. Két éve a Kék túrára menet beszélgettünk, azt hiszem Szolnokon.
Szia.
Nekem is volt hogy szitált a motor eleje. A lánc volt kinyúlva, egyik helyen laza volt,másik helyt meg feszes,és e-miatt szitált az eleje.
Igaz nekem FZ750 mocim van.
Végül is Kalocsáról merre mentetek hazafelé ?
Én 19 óra körül még Baján voltam.
Ma elég sokáig csutakoltam a gépet még minden sarat letöröltem
róla.
Holnap majd kereslek ha már tudom mikor megyek be Pécsre.
Üdv. és több szerencsét !
Sziasztok! Nem valami jól telik ez a szezon nekem! Egy hónapja lett kész a gép új fényezés csili vili a gép első utam Balatonra ,Aszonnyal Kaposvárnál megálltunk, pákk eldőltünk.Jobb oldalon az idom kapott/friss fényezés/ első fékkar meggörbült kipufogó behorpadt Ma megálltam egy parkolóban, "csávó" mindha ott se lenne a motor, NEKITOLAT ! Ball oldalon az idom kapott, tükör eltört , kipufogó behorpadt Remélem a szezon végéig nem ér több baj!
Bővölt a létszám Erdélyre! Tovább nem lehet jelentkezni! Már így is sokan vagyunk de majd megoldjuk! Szabályok lesznek,amit mindenkinek ajánlatos betartani a közös motorozás érdekében!
A későn jelentkezőknek maguknak kell a szállást intézni,kivétel a többnapos hely!
Program 16 án (péntek):Gyergyószentmiklóson hatalmas motorostalálkozó lesz (15-18)! Idén rendezik meg a 20. bulit! Sokan mennek Magyarföldről is! Az egyik csillagtúránk amúgy is arra vezet,esetleg benézhetünk!
Ez lehet nem az xj fórumba tartozik, bocsi.
Jól emlékszel, XS400-as mocim volt,és XJ-t akartam. Aztán úgy alakult,hogy FZ750-es YAMAHA sikerült.:-)))
Csak nem megváltál a jó öreg XS-től? Ugye az volt neked? Azt mondtad, hogy xj-t szeretnél, ezek szerint fz lett belőle.
Gondolom emlékszel rám. Két éve a Kék túrára menet beszélgettünk, azt hiszem Szolnokon.
Nekem is volt hogy szitált a motor eleje. A lánc volt kinyúlva, egyik helyen laza volt,másik helyt meg feszes,és e-miatt szitált az eleje.
Igaz nekem FZ750 mocim van.
Ott a pont
Ez szerintem is FJ műszerfal! Itt az enyém:
Én 19 óra körül még Baján voltam.
Ma elég sokáig csutakoltam a gépet még minden sarat letöröltem
róla.
Holnap majd kereslek ha már tudom mikor megyek be Pécsre.
Üdv. és több szerencsét !
ki tudja hányadszor
Van balos tükröm.. szívesen odaadom
Szóhoz sem jutok
http://www.kepesmotor.hu/yamah...
Jól emlékszem Petya?