Ez azért lenne jó mert kicsit hasonlítana (persze ez lájtosabb) az erdélyi szerpentinekhez! A környéken egy kis gurulást is csinálhatnánk hogy lássuk hogyan tudunk együtt menni,bár ha sokan eljönnek akkor ez lehet hogy nem jó ötlet! Vagy csak azok mennek egy kört akik a túrán részt vesznek! Még az is jó ha valahol a mátra lábánál (pl Gyöngyös) talizunk és együtt fölmegyünk a Kékestetőig vagy tovább (Perádsasvár-Parád) majd onnan vissza Mátrafüredre ahol tábort verünk! Ez jó gyakorlás lenne szerintem!
Nekem tetszik!
Kecskeméten az volt a jó hogy nem foglalkozott velünk a kutya se,nem zavartunk senkit!
Kérdés hogy a déliek mennyire éreznék kiszúrásnak a helyszint,mármint távolság szempontból!
Hmmm... Lenne egy 5letem. Kinéztem ezt a helyet. Próbálok valamennyit átadni belőle. Mondjuk nem esik középre...
Az esős idő miatt el kéne morfondírozni fedél lehetőségéről is.
Szia
Nem kell leengedni a benzint ha nem akarod,a csapot se kell leszedni csak ha tisztítani akarod! A PRI álláson kívül bármelyállásba van a csap,nem szabad fojnia a benzinnek ha lehúzod a csövet! A csapnak a müanyag tekerőjét szedd le mert az beleér a vázba amikor emeled le a tankot és ha rajta marad akkor le is törhet!
Kimásolással.
Petya89 ~Szeged
Berber Székesfehérvár
.
.
.
Én szeretek motorozni,csak nem tudok!
Benne vagyok, kérdés, hogy mikor lenne. Meg kb mennyi a Bp-kecskemét táv?
Kecskeméten az volt a jó hogy nem foglalkozott velünk a kutya se,nem zavartunk senkit!
Kérdés hogy a déliek mennyire éreznék kiszúrásnak a helyszint,mármint távolság szempontból!
Szép hely. Jó lenne tudni, hogy ki jönne és honnan. Egyáltalán nem fix, hogy középre kéne tenni.
Az esős idő miatt el kéne morfondírozni fedél lehetőségéről is.
Mátrafüred! a felétől nézendő mondjuk.
Szóval?
Szerintem meg Makó környékére
Csak vicceltem!
Olyan hely kell ami szinte mindenkinek megfelel és kb egyforma távol esik,de én elmennék oda is!
Nem szerveznéd meg a 2. hivatalos talit?!
Nekem a kecskeméti helyszín nagyon bejött!
Klassz volt az a parkerdő!
Egyetértek. Bp vagy környékére kéne szervezni.
Jó lenne egy XJ találkozót összehozni!
Célszerű az Erdély túra előtt,ismerkedés céljából is!
Vettem egy sisakba építhető szettet, de az csak PMR rádióval müködik.
Nem kell leengedni a benzint ha nem akarod,a csapot se kell leszedni csak ha tisztítani akarod! A PRI álláson kívül bármelyállásba van a csap,nem szabad fojnia a benzinnek ha lehúzod a csövet! A csapnak a müanyag tekerőjét szedd le mert az beleér a vázba amikor emeled le a tankot és ha rajta marad akkor le is törhet!
A pirossal jelölt részre gondoltam. Ez ugye lecsavarozható? Esetleg van valakinek elfekvőben egy? Köszi.