Hello Berber, V.Peti vagyok, csak tesóén írok.
Szóval te tudsz ilyet hozni 5-6-ért?
Ha igen, és lehet, akkor én is szeretnék.
Persze az infót ad hozzá, hogy hogy juttassak el hozzád pénzt.
Köszi
V.Peti
És most hogy is van ez? 640 x 480 az csak 0,3 megapixel. A képen meg folyamatosan ott az 1,3 megapixeles ikon. Nekem ez lenne a legszimpatikusabb, csak az a 640 x 480 elég karcsú
Nálam a kazán reteszelőnél volt hasonló, ott a relé visszahúzó rugó volt eltörve.
Az én 15 éves gépemen még minden az eredeti, de nem is mentem vele 3000-ret esőben!
Segítség!
Szarakodik a gépem!
Amit tudok: Menet közben megszűnik a gyujtás, amit egy kuplungolással tudok orvosolni.
A hiba: szerintem a tiltáskörben, tán egy relé döglődik.
Kérdés: Tapasztalat, javítás, alkatrész?
Gyors segítséget kérek, mert a jelenség szaporodik, azt majd nem tudok moccorogni!
Uj tipusu kamera jelent meg. Bemásolom az adatait. Aki módosítana v.miért az még szólhat. Ár ~5-6 eFt
Features:
Primary Function: Digital Video Recorder
Memory: SD memory card (max 32GB) (not included)
nterface: USB port
Color: Black
Weatherproof: YES
Frames Per Second (FPS): 30
Record video color: color
Video Capture Resolution: 640 x 480
Buttons: 1) Power ON/OFF 2) Delete Button
Power: 2 x 1.5V AAA batteries (not included)
Dimensions (mm): 90 (L) x 54 (W) x 48 (H)
Product Notes:
This is designed to strap onto most style sports helmets (helmet not included).
Securely attaches to helmet using fastening strap
Power saving feature: camera will auto shutdown after one minute of non-activity
Packing Details:
1 x Action Sports Helmet Camera
1 x Fastening strap (60cm length)
1 x USB to mini-USB lead
1 x Instruction Sheet
A hangos hatossal kapcsolatban.
Beszéltem ma a szerelőmmel, hogy ez van. Nem örült neki, de azt mondta, hogy mielőtt fejreállnánk vele, azért lényegesen hangosodnia kell. A gondot sokminden okozhatja, csapágytól fogaskeréken át, és az, hogy mondjuk az egyiknél mi okozza, nem biztos, hogy a másiknál is.
A lényeg, hogy akkor van gebasz, ha változik, erősödik a zaj.
Én abban maradtam vele, hogy legközelebb, amikor megyek (július) meghallgatja, aztán eldöntjük, hogy megvárjuk-e a telet a gyógyítással, vagy sürgősebb beavatkozást igényel.
Igen holnap éppen ennek fogok neki állni, hogy a karbit szétszedem. Nem vagyok teljesen laikus a témában, szedtem már szét ennek a karbiát is egy párszor, remélem nem fog problémát okozni. Benzincsap nem ereszt át membránok jók. tg- vel való beszélgetés után, a szivató körüli részt fogom átnézni, nehogy az legyen, hogy örökké rajta a szivató, és az szivat. Meg persze mindent puculok, de nagyon. Eddig ezt határoztam el. Annyi szépsége mondjuk még lesz a dolognak hogy holnap még 60 km-re el kell mennem vele, de remélem nem fog cirkuszolni.
Szia
Nézd meg a benzincsapban a membránt hogy nem e sérült! Szerintem elfolyik a benyád! Meg ha PRI állásba van, nem jár a motor és a tűhöz odakerül egy kis mocsok és nem zár le valamint pont nyitva van a szívószelep akkor folyik be a benya a hengerbe! Indításkor elgörbülhet a hajtókar mivel a folyadék összenyomhatatlan! Ha lukas a membrán akkor is folyik,álló motornál is! Valamint takarítsd ki alaposan a karbisort,szakavatatlan kezeknek nem ajánlom!
Hali, a gyertyáknak van egyébként élettartama, vagy csak a km számít? Az enyémben 6 évesek a gyertyák, de még csak 12e km-t mentek összesen. Az előző tulaj 3 pici gyerek mellet nem nagyon ért rá használni :-)
Amugy nem sajnálnám én a pénzt a szerelőről sem, ha tudnám, hogy tényleg mindent megcsinálna. De ezzel szemben múltkor a légszűrőt meg a tankor majd egy óráig szedte le a karbiszinkronhoz, majd a végén közölte, hogy hat igen kicsit megcsűsztunk és a megbeszélt 8000 helyett 13e. Mondtam, hogy nem ebben egyeztünkmeg, meg rapliztam ott egy sort de aztan csak kifizettem. Szóval rossz tapasztalat.
A membránok teljesen rendben. Csak azt nem értem, hogy akkor miért volt 8 hónapig tünetmentes a motor? Addig miért fogyasztott jól? Gyertyák jó hőértékűek, de nálam még nem volt cserélve, lassan érik a csere neki. Az biztos, hogy hétvégén darabokra robbantom a karbit, vagy mostmár az egész motort vagy már nem tudom mit csinálok vele...
Szerintem tovbábbra is karbi baj van, de ezt biztos sejted. Először is egy szerelő ritka kivételtől eltekintve alaposan soha nem fogja a karburátorodat kitakarítani, átnézni, mert az piszok időigényes. Tehát kosz továbbra is lehet rángatás ezért van. Porlasztó membrán alapos átnézése nem-e lyukas? Mert akkor eszik is alaposan a gép. Valamint a gyertya is tud hülyéskedni. Nem tudom a gyertyák mikor lettek cserélve, jó-e a hőérték?
De legjobb, ha elviszed egy jó szerelőhöz, ne sajnáld a pénzt mert a smucisság lehet, hogy megbosszulja magát!
Szóval te tudsz ilyet hozni 5-6-ért?
Ha igen, és lehet, akkor én is szeretnék.
Persze az infót ad hozzá, hogy hogy juttassak el hozzád pénzt.
Köszi
V.Peti
Az én 15 éves gépemen még minden az eredeti, de nem is mentem vele 3000-ret esőben!
Szarakodik a gépem!
Amit tudok: Menet közben megszűnik a gyujtás, amit egy kuplungolással tudok orvosolni.
A hiba: szerintem a tiltáskörben, tán egy relé döglődik.
Kérdés: Tapasztalat, javítás, alkatrész?
Gyors segítséget kérek, mert a jelenség szaporodik, azt majd nem tudok moccorogni!
Features:
Primary Function: Digital Video Recorder
Memory: SD memory card (max 32GB) (not included)
nterface: USB port
Color: Black
Weatherproof: YES
Frames Per Second (FPS): 30
Record video color: color
Video Capture Resolution: 640 x 480
Buttons: 1) Power ON/OFF 2) Delete Button
Power: 2 x 1.5V AAA batteries (not included)
Dimensions (mm): 90 (L) x 54 (W) x 48 (H)
Product Notes:
This is designed to strap onto most style sports helmets (helmet not included).
Securely attaches to helmet using fastening strap
Power saving feature: camera will auto shutdown after one minute of non-activity
Packing Details:
1 x Action Sports Helmet Camera
1 x Fastening strap (60cm length)
1 x USB to mini-USB lead
1 x Instruction Sheet
A hangos hatossal kapcsolatban.
Beszéltem ma a szerelőmmel, hogy ez van. Nem örült neki, de azt mondta, hogy mielőtt fejreállnánk vele, azért lényegesen hangosodnia kell. A gondot sokminden okozhatja, csapágytól fogaskeréken át, és az, hogy mondjuk az egyiknél mi okozza, nem biztos, hogy a másiknál is.
A lényeg, hogy akkor van gebasz, ha változik, erősödik a zaj.
Én abban maradtam vele, hogy legközelebb, amikor megyek (július) meghallgatja, aztán eldöntjük, hogy megvárjuk-e a telet a gyógyítással, vagy sürgősebb beavatkozást igényel.
Ha tudsz valami jól fizető állást és megcsípném akkor rögtön mennék. :D
Valami belföldi 500 km alatti túra érdekelne majd.
Bárcsak 3 Ft lenne a benzin
Nézd meg a benzincsapban a membránt hogy nem e sérült! Szerintem elfolyik a benyád! Meg ha PRI állásba van, nem jár a motor és a tűhöz odakerül egy kis mocsok és nem zár le valamint pont nyitva van a szívószelep akkor folyik be a benya a hengerbe! Indításkor elgörbülhet a hajtókar mivel a folyadék összenyomhatatlan! Ha lukas a membrán akkor is folyik,álló motornál is! Valamint takarítsd ki alaposan a karbisort,szakavatatlan kezeknek nem ajánlom!
20000 a szállás félpanzióval csak az első nap nincs kaja!
kb 1800-2000 km fogunk menni! Kb 30000 a benya!
Az én gépembe még az a gyertya van amivel megvettem! 22000 km t tettem bele és az előző gazdája ki tudja mennyit! Most fogom cserélni őket!
De legjobb, ha elviszed egy jó szerelőhöz, ne sajnáld a pénzt mert a smucisság lehet, hogy megbosszulja magát!