Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha lehet akkor V.Peti-Bapity párosítás egy 2 fős szobába. De nem kapjuk fel a vizet, ha mással is össze kell cuccolni.
Oké Látom hogy a szállás szinte mindenkinek megfelel! Maradunk ennél! A szállásoknál fontos a férőhely felosztás! A párok gondolom franciaágyas szobát szeretnének,akik meg egyedül jönnek azoknak különágyas szoba kell! Az első napi szállásnál nincs különágyas szoba,a Küküllő Panzióba (2. nap) van franciaágyas és 2,3,4 ágyas szoba,tehát aki különágyas szobát szeretne annak valakivel(valakikkel) együtt kell a szobát elfoglalni!
A Torockón lévő szállás 10 férőhelyes és 4 szoba van tehát valószínű hogy 2 kétszemélyes,2 háromszemélyes! Szerintem ez nekünk nem a legszerencsésebb. Kinéztem egy másikat szintén Torockón:http://www.gyoparpanzio.hu/alo...
A kerti faház(két ágyas) félpanzióval(3 fogásos meleg vacsora,reggeli) kb 4600 Ft/fő ,kaja nélkül kb 2800 Ft/fő Írjatok véleményt! Írjátok meg hogy milyen szobát szeretnétek, természetesen a lehetőségeket figyelembe véve (ki kivel akar osztozni egy szobán)!
Egész jó kis csapat van alakulóba
Jelenleg az Erdélyi túrán részt vesznek:
Mafeco 2 fő
bapity 1 fő
v.peti 1 fő
petya89 2 fő
gezasz 1 fő
vitarij 2 fő
A sátrazásnak 4-5000 Ft-os félpanziós(!), fürdős szobák mellett nem igen látom értelmét, főleg medvékkel tűzdelve. Nem beszélve a pakkolásról és idővesztésről... a megtakarítás annyira minimális lenne, (5~6 eFt) hogy értelmetlen nem? Spórolj a benyán, a szeszen... der pihenni jól kell..
Szia Petya!

Én a szállástó azt várom, hogy le tudjak este fürödni, tiszta legyen az ágynemű, esetlegesen nyirkos ruhákat ki tudjam teregetni. Ránézésre ezeket a kritériumok teljesíti, tehát rendben vann!
Szia Petya !
Az eredeti terv szerint én is veletek tartok.
vitarij 2 fő
Az első napi szállás is nekem tökéletesen megfelel.
Igazat adok neked abban, hogy a sátrazáshoz sok lenne a csomag.
Szia Petya! Nem rossz az ár, ugyhogy felőlem oké a szállás. Intézed akkor te ezt a szállást? Írj fel engem is a listára!Majd kérek magamtól szabit arra az időre.
hello
Találtam egy másik szállást az első napra:http://www.szekelyfoldiinfo.ro...
Vélemény?
Hello gezasz!
Sátort,hálózsákot,polifoamot,plédet cipelni szerintem nem éri meg egy alkalomért,elég sok helyet foglal főleg két fő esetébe!
Sziasztok
Az Erdély túra további lebonyolításában szivesen segítek,a tervezett útvonal 80% án már jártam!
Ha tudom hogy ki az aki biztos jön akkor lefoglalom a szállást!
Amíg nincs lefoglalva a szállás addig nem tudunk továbblépni! Páran már jelezték hogy jönnek,ezért őket felírtam!
ide íratkozzon föl aki még biztos benne hogy jön:
Mafeco 2 fő
bapity 1 fő
v.peti 1 fő
petya89 2 fő
Nem akartuk megvenni csak haverom kíváncsi volt rá,mert még nem látott közelről ilyet!
a mito-ra?
Helló, honnan tudok egy "hangosabb" kipuffantót szerezni a motoromra? 4:1 vagy 4:2 tökmindegy, csak gyártatni lehet,?
Én ha lehet, ha egy petákom is van megyek!
Hát, ha lesz csapat, akkor az öcsém és én megyünk. (Bapity, V.Peti)
Köszi. Biztos felejthetetlen élmény lesz :-) De ennyi szabit már nem tudnék kivenni a családi nyaralás mellé :-(
Szia!
Nem tagadom én voltam.
Mindenhol ott vagyok.
Viszünk sátrat, és első nap éjszaka meg van oldva.
A legjobb tudásom szerint megpróbálom összefoglalni az Erdélyi túrával kapcsolatos ismereteimet, természetesen ki lehet javítani, ha sületlenséget írnék.
Az ötlet felmerülése után nagy lelkesedés vett erőt a társasságon.
Berber a szervezés oroszlán részét elvégezte (köszönet érte!)

http://www.motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3310&sessi
on_id=5eu2nqMTdog6517
Ember tervez, Isten végez!
Egy más után jöttek közbe a jelentkezőknél különböző anyagi problémák.
Úgy érzem Berber ugyan nem mondta ki, de talán Ő sem tud részt venni a túrán és mindenben rá támaszkodtunk talán túlságosan is!
-A szálások közül a 2-5 nap Zetelaka - Zetea szállás 4 nap lebeszélve várnak minket fizetni a helyszínen kell.
- 6. napi szállás Torockó - Rimetea 1 nap szállás, ugyan ez a helyzet.
A probléma az első napi szállással van, Kercisora 1 éj szállás nem jeleztek vissza, bizonytalan. Megpróbálom felvenni velük a kapcsolatot, de ha valakinek van, arra felé ismeretsége mozgósíthatná!

Azért feltennék egy gyors kvíz kérdést! Valaki akar még jönni?

Mama Macinak megígértem tehát nem hátrálhatok, így vagy úgy én megyek!
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3310&session_id=9ZSsthnsD
z.3848
Hello, erről az erdélyi túráról tudnátok írni valamit? Mikor, hova, stb...
Köszi!
És akkor végül is miért nem vettétek meg?
Érdeklődnék, hogy van-e valami fejlemény az Erdélyi túrával kapcsolatban? Pénzt mikor kell utalni-küldeni-átadni, stb.
Én is most mértem a fogyasztásom, 450 km alatt 19,4 litert evett,tehát 4,31l/100 km ez 90-110 es tempóba,város is volt benne,3 dobozzal megpakolva
Hello
Én már megnéztem ezt a motort haverommal és tényleg jó állapotba van! A km garantált! Szerintem megéri az árát(gyári Yamaha doboz,bukócső)!
Na persze azt nem várom hogy annyit egyen mint az XJ 900, 4-5L között, de ha 6L-re le tudom tornászni az már belefér.