Ma kipróbáltam a kamerát. Sok időm nem volt szutyakolni vele, más nem lévén, odacsatoltam a kabátom cipzárához. A pozíció nem lett volna rossz, látni az utat, meg néha a műszerfalat. De annyira reszket az egész, hogy élvezhetetlen. Na meg 13 percet bírt el az 1 gigás kártya.
A furcsa kerregés nem más mint az indítórelé, ami ilyen hangot ad ki ha gyenge az akksi. Nagyon ne nyektesd mert ilyenkor könnyen leéghet a relé. Tehát akksi ki, feltölt, berak, tépés...
Kis segítségre lenne szükségem friss XJ tulajként.
A gond az, hogy most este akarom beindítani a motort, de nem indul. Önindító egyet forog és kész, az ülés alól meg furcsa kerregés szerű hangot lehet hallani. Betoltam, másodikra be is indult, de ha leállítom utána semmi, gombra nem indul. Lámpa, irányjelzők, visszajelzők működnek. A dolgot nehezíti, hogy az ülést nem tudom felnyitni mert a zár beragadt :S:/ szóval összejött minden:) A szerelés marad holnapra, de hátha találkozott valaki már hasonló dologgal, vagy valakinek ötlet?
Bakker! Tudod mit vállalsz? Tisztában vagy vele? És a szomszédok? Megkérdezted? Tudnak szabira menni? Városi kapitányság, Polgármester hozzájárult? Nem ám aztán váltságdíjat kell fizetni zajterhelésért!
SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY !Mivel Pécs kurtúrális föváros idén,arra gondoltam legyen itt az xy tali ! Ez A VÁROS TÉNLEG GYÖNYÖRÜ!Nálam, az udvaron elférnek a sátrak és a motorok ,teljesen zárt az udvar,Fürdési lehetőség is megoldható.Idegen vezető pedig ha elfogadjátok leszek én.Első körben ennyi .Akit érdekelne kérem jelezze! XY TALI PÉCS !
Engedélyezd az option>preview funkciót. Meg a kamera legyen bekapcs, feldug, utána indítsd a softwaret, meás után szerintem nem keres. Most próbázom. Ha közben kártyára kapcsolsz meg is hülyül. Csak másik device, viszzakapcsol, és vissza device után müxol.
Tudom, hogy meg kell nyomni, de semmi! A számítógép érzi, vagyis új hardvert, illetve módváltást jelez a hangszóró, de az AMCAP indítása során, tök fehér a képernyő, sehol semmi. Egyébként jól vesz fel, vissza is tudom játszani, csak a PC mód nem ok.
Oldalán meg kell nyomni a mód gombot! Vagy a kártyát látod, vagy a kamerát.
Nekem meg a visszajelzőkkel van gondom. Hol veszek fel hol nem. Menetben nem látom a ledeket. Ezért mindíg leszálva tudom indítani. Néha még akkor is elszúrom. Az a ménkű sok funkció....
Sziasztok Xj-fun-ok.ma sikeres városi vizsgát tettem,reggel 8:25-kor.
Jövö héten meg is lesz a motorom papirozása,meg a jogsi papirozás is elkezdödik a okmányirodában...remélem egyszer majd találkozunk..addig is jöhetne a jó idő...sziasztok.
Hála Neked, az akkumlátor kíválóan működik.
A furcsa kerregés nem más mint az indítórelé, ami ilyen hangot ad ki ha gyenge az akksi. Nagyon ne nyektesd mert ilyenkor könnyen leéghet a relé. Tehát akksi ki, feltölt, berak, tépés...
Hajrá !
Kis segítségre lenne szükségem friss XJ tulajként.
A gond az, hogy most este akarom beindítani a motort, de nem indul. Önindító egyet forog és kész, az ülés alól meg furcsa kerregés szerű hangot lehet hallani. Betoltam, másodikra be is indult, de ha leállítom utána semmi, gombra nem indul. Lámpa, irányjelzők, visszajelzők működnek. A dolgot nehezíti, hogy az ülést nem tudom felnyitni mert a zár beragadt :S:/ szóval összejött minden:) A szerelés marad holnapra, de hátha találkozott valaki már hasonló dologgal, vagy valakinek ötlet?
szívesen besegítek én is!
udvar nincs, sátorhely sem, fürdés nehézkesen
de idegeneket tudok vezetni én is vagy segédkezni az idegenvezetőnek..
Nekem meg a visszajelzőkkel van gondom. Hol veszek fel hol nem. Menetben nem látom a ledeket. Ezért mindíg leszálva tudom indítani. Néha még akkor is elszúrom. Az a ménkű sok funkció....
Többiek ?
Jövö héten meg is lesz a motorom papirozása,meg a jogsi papirozás is elkezdödik a okmányirodában...remélem egyszer majd találkozunk..addig is jöhetne a jó idő...sziasztok.