Már várom, minden képpen ott leszünk!
A tavalyi is jól sikerült, igaz Berber?
Foglalkoztatott ez a dolog és arra gondoltam, hogy Csókakő nem lenne rossz erre a céra.
Vélemény?
Üdv.:XJ750
Én uraim már készítem az idei XJ-s találkozó terveit,mindenképp szeretném ha most is össze jönnénk jó páran. És persze Berber koma nagyon meg köszönném ha megint segítenél ebben,HM?
Húú de mákod volt, már több olyat láttam amin nagyobb károk is keletkeztek, pl. beütötte a rugó tüskéje a váltó deklit.
Valamiért ez egy kicsit régi XJ betegség lehet.
Azt én is kérdezném, hogy hol van ennyiért 8 gigás kártya? Én 5-6 ezerért találtam idáig. Egyébként ma megjött a cucc, tényleg hihetetlenül kicsi. Ki még nem próbáltam. A telómban van egy 1 gigás kari, megpróbálom majd azzal. Még egyszer köszi ezt a kis kütyüt.
Ma délelőtt betéptem Veszprémbe, hogy megkössem a biztosítást az FJ-re. Miután sikeresen megkötöttem, beugrottam tankolni. Amikor ültem volna fel az XJ-re, és megmozdítottam, hallottam egy reccsenést : Letört az oldaltámaszom ! Egyszerűen leszakadt a támasz agya a vázcsőről . Még jó hogy meg tudtam fogni a gépet és nem dőlt rám. 3 éve már megtörtént ugyanez, ki is lett javítva, ezek szerint eddig tartott. Na majd most jobban odaragasztom !
De tömörít. Ha nem tenné, a 8GB-os kártyád nagyjából 4 perc alatt telne meg. Az avi formátumon belül létezik ezerféle kodek (divx, xvid, mpeg4, wmv, yuv, dv, stb. stb.), amelyek jobb-rosszabb minőségben (és kisebb/nagyobb fájlméretben) tömörítik a képet (más kodekek pedig a hangot hozzá).
De abban igazad van, hogy nincs túlzott jelentősége, mert a képeken látszik, hogy a ccd apró mérete miatt lesz elsősorban zajos és gyenge minőségű a felvétel, nem a tömörítés miatt.
Tudom, ettől a célnak tökéletesen megfelel és ennyiért ingyen van, csak nekem többé-kevésbé a szakmámba vág, ezért voltam kíváncsi, hogy a vágó szoftver vajon közvetlenül kezeli-e a formátumot, vagy konvertálni kell.
Ja, és a youtube 10 perces korlátja nem minőségi korlát, hanem mennyiségi
No megjött a 8GB-s kártya is. Most helyet cseréltek a telómban a 4GB-el. Én nem készülök most nagyobbra. Már az 1Gb is nehezen volt felrakható, mind időben, mind méretben. 1 óra azért az egy egész óra!
Nem tömörít. A Youtube meg 10 percet fogad el. Szóval ennyi.
A kivágott képek amik lenn vannak CyberLinkesek. Nem telepítenék most G-spotot. Bocsi. Azonos minőség.
A tavalyi is jól sikerült, igaz Berber?
Foglalkoztatott ez a dolog és arra gondoltam, hogy Csókakő nem lenne rossz erre a céra.
Vélemény?
Üdv.:XJ750
Még szerencse hogy faterom minősített hegesztő.
Valamiért ez egy kicsit régi XJ betegség lehet.
idén tervben van XJ-s találkozó?
De abban igazad van, hogy nincs túlzott jelentősége, mert a képeken látszik, hogy a ccd apró mérete miatt lesz elsősorban zajos és gyenge minőségű a felvétel, nem a tömörítés miatt.
Tudom, ettől a célnak tökéletesen megfelel és ennyiért ingyen van, csak nekem többé-kevésbé a szakmámba vág, ezért voltam kíváncsi, hogy a vágó szoftver vajon közvetlenül kezeli-e a formátumot, vagy konvertálni kell.
Ja, és a youtube 10 perces korlátja nem minőségi korlát, hanem mennyiségi
A kivágott képek amik lenn vannak CyberLinkesek. Nem telepítenék most G-spotot. Bocsi. Azonos minőség.