Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintem Erdély előtt legyen, hogy megtudjuk beszélni még a túrát személyesen is.
Oké legyen ott, ha ismerős vagy arra!Én benevezek ide is
megvitatjuk hogy hol legyen? nekem a Csókakő téma tetszik. nincs is messze nagyon
Már várom, minden képpen ott leszünk!
A tavalyi is jól sikerült, igaz Berber?
Foglalkoztatott ez a dolog és arra gondoltam, hogy Csókakő nem lenne rossz erre a céra.
Vélemény?
Üdv.:XJ750
Én uraim már készítem az idei XJ-s találkozó terveit,mindenképp szeretném ha most is össze jönnénk jó páran. És persze Berber koma nagyon meg köszönném ha megint segítenél ebben,HM?
Adjatok egy fix pontot és "kimozdítjuk sarkaiból a fődet!"
Há' még jó hogy legyen idén is XJ-találkozó he !
3 éve nálam is beköszönt a tüske a váltódeklibe...

Még szerencse hogy faterom minősített hegesztő.
Eddig még senki nem vetette fel, de nekem nem lenne ellenemre, főleg ha vizeskorsóból mérik a jóféle kerítés szaggatót!
Húú de mákod volt, már több olyat láttam amin nagyobb károk is keletkeztek, pl. beütötte a rugó tüskéje a váltó deklit.
Valamiért ez egy kicsit régi XJ betegség lehet.
sziasztok!

idén tervben van XJ-s találkozó?
Nekem sem működött a reset segített!
Így van urak, rozsdás a cső. Egy jóval hosszabb darabon lesz kijavítva a téma...
Softvare telepít, kijelöl meghajtó, engedélyez előkép, adatfolya, videó minőség, hang, letárolási pozíció, oldalt a módváltó gomb megnyom. Működnie kell!
Az ott nagyon durva! A vázból van kiszakadva a darab..
Hát ez hihetetlen el korrodált vagy mi a csőcs,de tényleg még jó hogy nem gyűrt maga alá!
Próbálom PC kamera módban használni, de nem csinál semmit. Minden utasítást végig követtem. Nem tudom mi lehet a gond.
Nagyszerű! Már vettem is egyet.
Vaterás. 2990,- + Posta 180Ft ? link
Azt én is kérdezném, hogy hol van ennyiért 8 gigás kártya? Én 5-6 ezerért találtam idáig. Egyébként ma megjött a cucc, tényleg hihetetlenül kicsi. Ki még nem próbáltam. A telómban van egy 1 gigás kari, megpróbálom majd azzal. Még egyszer köszi ezt a kis kütyüt.
Ma délelőtt betéptem Veszprémbe, hogy megkössem a biztosítást az FJ-re. Miután sikeresen megkötöttem, beugrottam tankolni. Amikor ültem volna fel az XJ-re, és megmozdítottam, hallottam egy reccsenést : Letört az oldaltámaszom ! Egyszerűen leszakadt a támasz agya a vázcsőről . Még jó hogy meg tudtam fogni a gépet és nem dőlt rám. 3 éve már megtörtént ugyanez, ki is lett javítva, ezek szerint eddig tartott. Na majd most jobban odaragasztom !
De tömörít. Ha nem tenné, a 8GB-os kártyád nagyjából 4 perc alatt telne meg. Az avi formátumon belül létezik ezerféle kodek (divx, xvid, mpeg4, wmv, yuv, dv, stb. stb.), amelyek jobb-rosszabb minőségben (és kisebb/nagyobb fájlméretben) tömörítik a képet (más kodekek pedig a hangot hozzá).
De abban igazad van, hogy nincs túlzott jelentősége, mert a képeken látszik, hogy a ccd apró mérete miatt lesz elsősorban zajos és gyenge minőségű a felvétel, nem a tömörítés miatt.
Tudom, ettől a célnak tökéletesen megfelel és ennyiért ingyen van, csak nekem többé-kevésbé a szakmámba vág, ezért voltam kíváncsi, hogy a vágó szoftver vajon közvetlenül kezeli-e a formátumot, vagy konvertálni kell.
Ja, és a youtube 10 perces korlátja nem minőségi korlát, hanem mennyiségi
No megjött a 8GB-s kártya is. Most helyet cseréltek a telómban a 4GB-el. Én nem készülök most nagyobbra. Már az 1Gb is nehezen volt felrakható, mind időben, mind méretben. 1 óra azért az egy egész óra!
Nem tömörít. A Youtube meg 10 percet fogad el. Szóval ennyi.
A kivágott képek amik lenn vannak CyberLinkesek. Nem telepítenék most G-spotot. Bocsi. Azonos minőség.