Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt a leírást olvastam, de engem inkább olyanok érdekelnének, hogy milyen tömörítést használ az aviban (kép/hang) és annak a paramétereit lehet-e állítani. A Gspot nevű progit ráeresztenéd egy ezzel készült videóra?
A jó minőségű feltöltés egyébként külön művészet, de amióta a youtube (és még 1-2 hely) tud HD-t is, azért túlzás azt mondani, hogy túl jó felvételt csinál a kütyü
Hi! 8 gigás kártyát hol vetted ennyi pénzért?
A Matska nemrég vett ilyet (is). A színek kontrasztosabbak, a hangja viszont a másiknak jobb. Azt hiszem tegnap csinált összehasonlító tesztet (egy konzolon egymás mellett a 2 kamera) faggasd ki mi lett az eredménye.
Írjatok emailt! Mennyi, cím stb. Így tudom nyílvántartani.

Találtam egy 1600*1200 DPI-s HD-nek titulált verziót, ami tud fotózni is. Sajnos kb. 6000,- (no az se sok csak több mint a D001...)
A Jeli cooltúra utánra meghívtak ide: link
Nem tudom, lehet elmegyek és igazi szalmán meg priccsen alszom!
Nagyon részletes a 10177-es hozzászólás! Mindent lefordított. A tény viszont, hogy a kacat jobb videót csinál mint amit bárhova feltölthetsz. Hangra képre egyaránt.
Teszek egy origin képet a feltöltött anyagból, hogy lássátok mit tud.
A hangja ennél jobb! Hozzá 8 Gb-s MicroSD kártya 3200,- Ami már röhelyessé teszi a kamera árát!
Üdv!

Lehet, hogy a haveromnak is kell majd. Mielőtt összeírod a darabszámot jelezd, addigra megkérdem!
Hello!
Az előző körről lemaradtam, illetve csak az eredményt láttam, hogy megjöttek. Kéne egy link a részletes specifikációkkal, méretekkel, lehetőségekkel, árakkal, miegymás. Szerintem én is beneveznék egyre
Szia!
Nekem kellene 1db,ha rendelsz, írj fel engem is légyszíves.
De édik vagytok! Jöjjetek csak! Akármikor!

Más: lehet megint hozok kamerákat. Ha valakinek kell szóljon.
Namost én a jövő héten délutános vagyok, tehát vagy valamellik délelőtt talizunk Berberrel, vagy mész egyedül.

Valszeg csak hétfőn vagykeden lesz forgalmi az FJ-hez.
Szeva Berber, de már csak papír azaz a műszaki van vissza és megyek hozzád a nagy tesvérrel,Villmant is elcsalom ha kedve tartja majd, ha minden igaz jövő hét elején viszem vizsgára.
Közben találtam egy motorra rögzített megoldást mini-kamera ügyben, nem tudom mennyire rázkódhat alapból a gép, de elég finom a kép: link
Ilyen a rögzítő helye: link
Ilyen pedig, ha benne van a kamera: link

Majd lehet vele játszani:P
Nem! Nem pörög föl előtte, és nem dadog a lassulás alatt!
De utána megint 300km-ig semmi!
Nocsak nem? Papír köll a kis brummogónak? Átmen mán a vizsgán?
Holnap ne! Utána bármikor. Viszont FJ-vel gyere, vagy lövök!
Ez elektromos lehet. Olyan mintha levenné a gyujtást? Vagy fulladozás, felpörgés után hal el? De szerintem a kábel szakadás vagy lelazulás tipikus esete.
Szevasztok!
A haveromnak van egy SUZUKI GS500-a! Már többször volt egy bizonyos problémája!
Folyamatos haladás közben egyszer csak leáll a motor és olyan mintha elfogyna az üzemanyag!
Teljesen megáll, és az újraindítás után mintha semmi sem történt volna megy tovább!
A karburátort szétszedtük és kitisztítottuk, a tank szellőző furatát is kitisztítottuk és az elektromos csatlakozókat is megtisztítottuk!
A hiba továbbra is fennáll!
MI LEHET A BAJA?
Szevasz Vilman, léci áruld el hol müszakiztad az FJ-t és mennyiért! köszi
Berber, az akksi fasza. Valamelyik délután beugrok hozzád a régivel. Mondj egy időpontot.
az nem volt benne a leirásba hogy valami izét ki kell huzni
Nekm LED van benne... nem fogyaszt, de nem is látszik nappal.... Éjszaka csak valami szép kék fénnyel.
Amikor ott volt a kezedben a műszerfal akkor nem cserélted ki benne az égőket? Hiszen csak ki kellett volna húzni a gumisfoglalatokat a helyükről, és már ott az égő a kezedben , teszel bele egy 12V 4W-os égőt /kissebb kellene de azt én nem kaptam/ és kész.
Na azért nemteljesen egyszerü ez
mire szétszedtem pik pak volt valoba de leszedtem a dolgokat és elémkerült egy zárt müszerfal amit nem bontotam meg
összerakni meg el se mondom a 15 éves gumit egy élmény volt átcincálni a kis müanyag lukakon
elhagytam egy idom csavar anyát nem baj esztergáltatam bele ujat
ugyhogy továbra sem villágitok de inkább jó igy
Ha valaki nem értené!

Mini DV D001
Kezelési utasítás
Köszönjük, hogy a MINI DV-D001 készüléket választotta. A készüléknél alkalmazott különleges ultra-hordozható design alkalmazhatóvá teszi minden közegben.
1. Tulajdonságok
• A készülék kis méretekkel és a teljes felület UV védelemmel rendelkezik. Bla-bla.
• PC kamera és chat funkcióra alkalmas (beépített mikrofon)
• AVI video formátumban vesz fel
• Nagy felbontású kép még alacsony megvilágítás esetén is.
• 30 kép/sec, 720*480 felbontás
• USB 1.1 USB 2.0 támogatás
• 8 GB T-Flash kártyát támogatja (a mellé adott papiron 16 GB van!)
• Beépített lithium akkumulátor, amely több mint 2 óra üzemidőt biztosít.

Kezelési könyv
1. Töltés
A készülék Beépített lithium akkumulátort tartalmaz, ezért az első használat előtt azt fel kell tölteni.
A tennivalók a következők:
1. Csatlakoztassa a computer USB portjához, a mellékelt kábellel és a készülék fel fog töltődni.
2. Használja a mellékelt töltőkészüléket szintén a mellékelt USB kábellel és a készülék fel fog töltődni.
Amikor a töltés befejeződött a zöld (kék) és a vörös fény folyamatosan világít egyszerre ( és mindkettő nyugalmat áraszt rád. )
Megjegyzés: Ha az akkumulátor lemerül, a készülék védett módba kerül, és nem lehet bekapcsolni, csak ha ismét feltöltésre kerül az akkumulátor. Kérem, töltse fel azt.
(ha amerikai vagy : akkor érted!? töltsed fel, mert nem működik.  )
2. Motyó bekapcsolása
Nyomd meg a POWER gombot óvatosan, a sárga (?) jelzőfény világítani fog. Most örülhetsz, mert a motyó készenléti állapotban van, ha akarod, gyorsan beindul (amerikai vagy  ).
Nyomd meg a Record/Stop gombot óvatosan (mert letörik bameg) Mondom ÓVATOSAN, oszt a sárga (bmeg az enyémen nincs ilyen szín, átqrtál!) jelzőfény világít (eddig is azt tette volna, ha lenne, mi az újdonság) a piros fény meg elkezd lassan villogni. Itt az idő, hogy elkezdjél videózni (amerikai vagy, nem is gondoltad volna, hogy a felvétel gomb megnyomására beindul a motyó, mi?)
A videó felbontása 720*480, 29-30 kép/sec képváltási sebességgel (számolni!)! Most jön a meglepetés papírzacskó! Ha megnyomod a STOP (állj) gombot a v i d e ó MEGÁLL, sőt el is menti a kütyü. AUTOMATIKUSAN!
A mentés alatt a vörös fény tessék-lássék világít.
Ha folytatni akarod a videót, nyomd meg újra ÓVATOSAN a Record/Stop gombot.
Megjegyzés:
• Kérlek, tegyél bele Micro-SD kártyát, ha nem, akkor nem működik és leáll 30 másodperc múlva. Automatikusan!
• Már mondtam, de elfelejtetted! Max 8 GB kártyát nyomjál bele. Igaz, a másik papíron 16 GB van, úgyhogy próbálkozzál, amivel akarsz. !

• Egyszer eljön az idő és Te le szeretnéd menteni a videóidat. De mentés közbe meg ne nyomd azt a qva Record/Stop gombot és ki ne húzd az USB kábelt, mert úgy ahogy van elrontottad a mentést és nem lesz szabályos a file-d.
(Ja, hogy mentés előtt fel kell dugni az USB-re? Ezt eddig nem írta. Na, most amerikai vagy, vagy nem vagy?)
• Amikor videót készítesz , kérlek, fókuszálj arra a tárgyra, amit le akarsz filmezni és tartsd legalább 50 centiméterre (1,5 láb, ha amerikai vagy ) a tárgytól és nézd meg van-e elég fény. (Ha nem látod akkor nincs, vagy rosszabb… de akkor meg ne videózz). Ha ezeket betartod, videód jó lesz, természetes színezetű, tiszta és istálló (vagy stabil, -stable- ezt szótárból néztem.)

3. Hangvezérléses videó (Óhhhh rendelhető)
Nyomd meg a POWER gombot óvatosan, a sárga (?) Jelzőfény világítani fog, a motyó készenléti állapotban van, ha akarod, gyorsan beindul. Akkor nyomd meg a MODE gombot óvatosan és a motyó átkapcsolt hangvezérlés módra. Ekkor a sárga (sírok..  ) folyton világít a piros meg gyorsan villog. ( készenléti üzemmódba kerül). Amikor a környezeti hang eléri a 60 dB-t a video automatikusan indul. Ekkor a sárga jelzőfény világít eddig is azt tette volna, ha lenne, mi az újdonság) a piros fény meg elkezd lassan villogni.
Amikor ilyen üzemmódból indul 2 percig folytatja a felvételt, ha nem kap ezalatt elég erős hangot újra készenléti üzemmódba áll. Ha újra kap jelet ismét elkezdi a felvételt, illetve folyamatos hanghatás mellett nem áll le.
4. Idő beállítás
A Cd tartalmazz egy szinkronizációs fájlt (TAG.TXT). Másold át a kártyára. Amikor csatlakoztatod, a motyót beállíthatod az időt.
A menete a következő:
• Másold át a kártya gyökér könyvtárába a TAG.TXT fájlt .
• Nyisd meg, írd át az időt meg a dátumot oszt örülj.
Minden bekapcsoláskor ellenőrzi és beállítja a felvételi időt. Aztán letörli a text fájlt a rendszer automatikusan?
5. Kikapcsolás.
Nyomd a Power gombot 3 másodpercig, oszt kialszik minden, lekapcsol a motyó oszt jól van.
6. Automatikus kikapcsolás
Mini Dv kikapcsol és elmenti a felvételt a következő esetekben:
a, Ha lemerül az akkumulátor
b, Ha nincs már elég hely a kártyán
c, Készenléti üzemmódban nem bolygatod 45 percig.

7. Csatlakozás a számítógéphez.
bla-bla úgy látja, mint egy külső kártyát.
Dugd fel azt 30 másodperc múlva jelentkezik a kártya. Piros lámpa folyton világít, sárga lámpa gyorsan villog.
Megjegyzés: Ha nem jelentkezik be a kártya 30 másodpercig, akkor húzd ki – dug be  ne azt az USB kábelt!
Jobban jársz, ha átmásolod a fájt a számítógépre, és annak hardverén játszod le. Mert a gép és a motyó közti kapcsolat nem biztos, hogy át tudja küldeni időben a nagy adathalmaz a megjelenítéshez.
8. PC kamera
Először installáld a drivert. A driver neve SPCA1528_V2220_M…Setup.exe és megtalálható a CD-n. Kattints rá kettőt azt kiírja mit tegyél. Telepítés után elhelyez egy AMCAP icont a tálcán/start menüben.
Csatlakoztasd a kütyüt az USB kábellel, ekkor felismeri a számítógép mint külső meghajtó. Nyomd meg a MODE gombot, ez a kamera mód. Kattints kettőt az AMCAP ikonra és a kamera működni fog. (vagy mint Uri Geller: elé állsz6 és jó hangosan rákiabálsz MUKODJ)

9 Újraindítás (RESET)
Ha a masina nem működik jól és kielégítően, akkor nyomd meg egy hegyes tárggyal a RESET gombot.

10. Megjegyzés.
Kövesd a Törvény előírásait! Ne használd illegálisan.
A termék funkcióit és szoftverét folyamatosan fejleszti a vállalat. Csatlakozz a helyi forgalmazó lapjához és letöltheted az esetleges frissitéseket.
Üzemi hőmérséklet: használd normál hőmérsékleten.
Légnedvesség: Használd az emberek által elviselhető környezetben. Ne használd esőben vizes helyen mert nem vízálló.
Megvilágítás: Használd megfelelő megvilágítás mellett, ne fordíts a nap vagy egyéb magas fényű dolog felé, mert kiég az optikai rész.
Elektronikai hulladékként kezel, ne dobd tűzbe, mert felrobban.
Ha amerikai vagy: ne etesd meg a macskáddal, kutyáddal, főleg ha azok kistermetűek.
Ne rakd mikrohullámú sütőbe.

Na ennyi…..