Azt a leírást olvastam, de engem inkább olyanok érdekelnének, hogy milyen tömörítést használ az aviban (kép/hang) és annak a paramétereit lehet-e állítani. A Gspot nevű progit ráeresztenéd egy ezzel készült videóra?
A jó minőségű feltöltés egyébként külön művészet, de amióta a youtube (és még 1-2 hely) tud HD-t is, azért túlzás azt mondani, hogy túl jó felvételt csinál a kütyü
A Matska nemrég vett ilyet (is). A színek kontrasztosabbak, a hangja viszont a másiknak jobb. Azt hiszem tegnap csinált összehasonlító tesztet (egy konzolon egymás mellett a 2 kamera) faggasd ki mi lett az eredménye.
Nagyon részletes a 10177-es hozzászólás! Mindent lefordított. A tény viszont, hogy a kacat jobb videót csinál mint amit bárhova feltölthetsz. Hangra képre egyaránt.
Teszek egy origin képet a feltöltött anyagból, hogy lássátok mit tud.
A hangja ennél jobb! Hozzá 8 Gb-s MicroSD kártya 3200,- Ami már röhelyessé teszi a kamera árát!
Hello!
Az előző körről lemaradtam, illetve csak az eredményt láttam, hogy megjöttek. Kéne egy link a részletes specifikációkkal, méretekkel, lehetőségekkel, árakkal, miegymás. Szerintem én is beneveznék egyre
Szeva Berber, de már csak papír azaz a műszaki van vissza és megyek hozzád a nagy tesvérrel,Villmant is elcsalom ha kedve tartja majd, ha minden igaz jövő hét elején viszem vizsgára.
Közben találtam egy motorra rögzített megoldást mini-kamera ügyben, nem tudom mennyire rázkódhat alapból a gép, de elég finom a kép: link
Ilyen a rögzítő helye: link
Ilyen pedig, ha benne van a kamera: link
Ez elektromos lehet. Olyan mintha levenné a gyujtást? Vagy fulladozás, felpörgés után hal el? De szerintem a kábel szakadás vagy lelazulás tipikus esete.
Szevasztok!
A haveromnak van egy SUZUKI GS500-a! Már többször volt egy bizonyos problémája!
Folyamatos haladás közben egyszer csak leáll a motor és olyan mintha elfogyna az üzemanyag!
Teljesen megáll, és az újraindítás után mintha semmi sem történt volna megy tovább!
A karburátort szétszedtük és kitisztítottuk, a tank szellőző furatát is kitisztítottuk és az elektromos csatlakozókat is megtisztítottuk!
A hiba továbbra is fennáll!
MI LEHET A BAJA?
Amikor ott volt a kezedben a műszerfal akkor nem cserélted ki benne az égőket? Hiszen csak ki kellett volna húzni a gumisfoglalatokat a helyükről, és már ott az égő a kezedben , teszel bele egy 12V 4W-os égőt /kissebb kellene de azt én nem kaptam/ és kész.
Na azért nemteljesen egyszerü ez
mire szétszedtem pik pak volt valoba de leszedtem a dolgokat és elémkerült egy zárt müszerfal amit nem bontotam meg
összerakni meg el se mondom a 15 éves gumit egy élmény volt átcincálni a kis müanyag lukakon
elhagytam egy idom csavar anyát nem baj esztergáltatam bele ujat
ugyhogy továbra sem villágitok de inkább jó igy
Mini DV D001
Kezelési utasítás
Köszönjük, hogy a MINI DV-D001 készüléket választotta. A készüléknél alkalmazott különleges ultra-hordozható design alkalmazhatóvá teszi minden közegben.
1. Tulajdonságok
• A készülék kis méretekkel és a teljes felület UV védelemmel rendelkezik. Bla-bla.
• PC kamera és chat funkcióra alkalmas (beépített mikrofon)
• AVI video formátumban vesz fel
• Nagy felbontású kép még alacsony megvilágítás esetén is.
• 30 kép/sec, 720*480 felbontás
• USB 1.1 USB 2.0 támogatás
• 8 GB T-Flash kártyát támogatja (a mellé adott papiron 16 GB van!)
• Beépített lithium akkumulátor, amely több mint 2 óra üzemidőt biztosít.
Kezelési könyv
1. Töltés
A készülék Beépített lithium akkumulátort tartalmaz, ezért az első használat előtt azt fel kell tölteni.
A tennivalók a következők:
1. Csatlakoztassa a computer USB portjához, a mellékelt kábellel és a készülék fel fog töltődni.
2. Használja a mellékelt töltőkészüléket szintén a mellékelt USB kábellel és a készülék fel fog töltődni.
Amikor a töltés befejeződött a zöld (kék) és a vörös fény folyamatosan világít egyszerre ( és mindkettő nyugalmat áraszt rád. )
Megjegyzés: Ha az akkumulátor lemerül, a készülék védett módba kerül, és nem lehet bekapcsolni, csak ha ismét feltöltésre kerül az akkumulátor. Kérem, töltse fel azt.
(ha amerikai vagy : akkor érted!? töltsed fel, mert nem működik. )
2. Motyó bekapcsolása
Nyomd meg a POWER gombot óvatosan, a sárga (?) jelzőfény világítani fog. Most örülhetsz, mert a motyó készenléti állapotban van, ha akarod, gyorsan beindul (amerikai vagy ).
Nyomd meg a Record/Stop gombot óvatosan (mert letörik bameg) Mondom ÓVATOSAN, oszt a sárga (bmeg az enyémen nincs ilyen szín, átqrtál!) jelzőfény világít (eddig is azt tette volna, ha lenne, mi az újdonság) a piros fény meg elkezd lassan villogni. Itt az idő, hogy elkezdjél videózni (amerikai vagy, nem is gondoltad volna, hogy a felvétel gomb megnyomására beindul a motyó, mi?)
A videó felbontása 720*480, 29-30 kép/sec képváltási sebességgel (számolni!)! Most jön a meglepetés papírzacskó! Ha megnyomod a STOP (állj) gombot a v i d e ó MEGÁLL, sőt el is menti a kütyü. AUTOMATIKUSAN!
A mentés alatt a vörös fény tessék-lássék világít.
Ha folytatni akarod a videót, nyomd meg újra ÓVATOSAN a Record/Stop gombot.
Megjegyzés:
• Kérlek, tegyél bele Micro-SD kártyát, ha nem, akkor nem működik és leáll 30 másodperc múlva. Automatikusan!
• Már mondtam, de elfelejtetted! Max 8 GB kártyát nyomjál bele. Igaz, a másik papíron 16 GB van, úgyhogy próbálkozzál, amivel akarsz. !
• Egyszer eljön az idő és Te le szeretnéd menteni a videóidat. De mentés közbe meg ne nyomd azt a qva Record/Stop gombot és ki ne húzd az USB kábelt, mert úgy ahogy van elrontottad a mentést és nem lesz szabályos a file-d.
(Ja, hogy mentés előtt fel kell dugni az USB-re? Ezt eddig nem írta. Na, most amerikai vagy, vagy nem vagy?)
• Amikor videót készítesz , kérlek, fókuszálj arra a tárgyra, amit le akarsz filmezni és tartsd legalább 50 centiméterre (1,5 láb, ha amerikai vagy ) a tárgytól és nézd meg van-e elég fény. (Ha nem látod akkor nincs, vagy rosszabb… de akkor meg ne videózz). Ha ezeket betartod, videód jó lesz, természetes színezetű, tiszta és istálló (vagy stabil, -stable- ezt szótárból néztem.)
3. Hangvezérléses videó (Óhhhh rendelhető)
Nyomd meg a POWER gombot óvatosan, a sárga (?) Jelzőfény világítani fog, a motyó készenléti állapotban van, ha akarod, gyorsan beindul. Akkor nyomd meg a MODE gombot óvatosan és a motyó átkapcsolt hangvezérlés módra. Ekkor a sárga (sírok.. ) folyton világít a piros meg gyorsan villog. ( készenléti üzemmódba kerül). Amikor a környezeti hang eléri a 60 dB-t a video automatikusan indul. Ekkor a sárga jelzőfény világít eddig is azt tette volna, ha lenne, mi az újdonság) a piros fény meg elkezd lassan villogni.
Amikor ilyen üzemmódból indul 2 percig folytatja a felvételt, ha nem kap ezalatt elég erős hangot újra készenléti üzemmódba áll. Ha újra kap jelet ismét elkezdi a felvételt, illetve folyamatos hanghatás mellett nem áll le.
4. Idő beállítás
A Cd tartalmazz egy szinkronizációs fájlt (TAG.TXT). Másold át a kártyára. Amikor csatlakoztatod, a motyót beállíthatod az időt.
A menete a következő:
• Másold át a kártya gyökér könyvtárába a TAG.TXT fájlt .
• Nyisd meg, írd át az időt meg a dátumot oszt örülj.
Minden bekapcsoláskor ellenőrzi és beállítja a felvételi időt. Aztán letörli a text fájlt a rendszer automatikusan?
5. Kikapcsolás.
Nyomd a Power gombot 3 másodpercig, oszt kialszik minden, lekapcsol a motyó oszt jól van.
6. Automatikus kikapcsolás
Mini Dv kikapcsol és elmenti a felvételt a következő esetekben:
a, Ha lemerül az akkumulátor
b, Ha nincs már elég hely a kártyán
c, Készenléti üzemmódban nem bolygatod 45 percig.
7. Csatlakozás a számítógéphez.
bla-bla úgy látja, mint egy külső kártyát.
Dugd fel azt 30 másodperc múlva jelentkezik a kártya. Piros lámpa folyton világít, sárga lámpa gyorsan villog.
Megjegyzés: Ha nem jelentkezik be a kártya 30 másodpercig, akkor húzd ki – dug be ne azt az USB kábelt!
Jobban jársz, ha átmásolod a fájt a számítógépre, és annak hardverén játszod le. Mert a gép és a motyó közti kapcsolat nem biztos, hogy át tudja küldeni időben a nagy adathalmaz a megjelenítéshez.
8. PC kamera
Először installáld a drivert. A driver neve SPCA1528_V2220_M…Setup.exe és megtalálható a CD-n. Kattints rá kettőt azt kiírja mit tegyél. Telepítés után elhelyez egy AMCAP icont a tálcán/start menüben.
Csatlakoztasd a kütyüt az USB kábellel, ekkor felismeri a számítógép mint külső meghajtó. Nyomd meg a MODE gombot, ez a kamera mód. Kattints kettőt az AMCAP ikonra és a kamera működni fog. (vagy mint Uri Geller: elé állsz6 és jó hangosan rákiabálsz MUKODJ)
9 Újraindítás (RESET)
Ha a masina nem működik jól és kielégítően, akkor nyomd meg egy hegyes tárggyal a RESET gombot.
10. Megjegyzés.
Kövesd a Törvény előírásait! Ne használd illegálisan.
A termék funkcióit és szoftverét folyamatosan fejleszti a vállalat. Csatlakozz a helyi forgalmazó lapjához és letöltheted az esetleges frissitéseket.
Üzemi hőmérséklet: használd normál hőmérsékleten.
Légnedvesség: Használd az emberek által elviselhető környezetben. Ne használd esőben vizes helyen mert nem vízálló.
Megvilágítás: Használd megfelelő megvilágítás mellett, ne fordíts a nap vagy egyéb magas fényű dolog felé, mert kiég az optikai rész.
Elektronikai hulladékként kezel, ne dobd tűzbe, mert felrobban.
Ha amerikai vagy: ne etesd meg a macskáddal, kutyáddal, főleg ha azok kistermetűek.
Ne rakd mikrohullámú sütőbe.
A jó minőségű feltöltés egyébként külön művészet, de amióta a youtube (és még 1-2 hely) tud HD-t is, azért túlzás azt mondani, hogy túl jó felvételt csinál a kütyü