Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Lehet, hogy ma délbe téged láttalak a Nagykőrősi úton egy haveroddal a 750-essel.
Háát utánanéztem az FJ fogyasztásának : Totalcar népítélet, egyéb tesztek, ismerősök, szakszervizes spanok stb. amiből azt szűrtem le hogy egy FJ 1200 5-8L között eszik.
Természetesen mindenki mást mondott mint a többiek, VISZONT a nagy része inkább az 5L-hez volt közelebb, úgyhogy átnézem a karbikat a hétvégén.
Makimi, pedig az Aradi utcán van le fényképezve, a Gera kocsmával srégen szembe.
Sziasztok láttam a fogyasztás volt téma nemrégiben,én is mértem,város,és országút volt vegyesen,de csak 90-110 között,..és finom gyorsitásokkal..4,6l/100km volt.a fogyi...
jó útat..
Ja, az enyémen is van egy 40 literes Givi doboz, csak az nincs a fényképen.
Érdekes, Makón még nem láttam ezt a mocit. De biztos idevaló akkor.
Enyém is annyit futott. Ilyesmi árban eladó amugy az enyém is...
köszi...
képen jónak tűnik...
Höjj ! Itt vannak a képeim.
58000-t óra szerint.
Kérdezted már mennyi km-t futott?
ezt néztem ki eddig
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_xj_600-2951595
Kobra!
belinkelnéd, amit kinéztél magadnak? köszi
Csá Lupus, 7-8 L-t számoltam, de NEM AZÉRT ESZIK ENNYIT MERT 1200 CCM-ES. Ezt azoknak írom akik erre tippelnek. Én arra gondolok hogy mivel egy benzinpumpás változat karbisora lett rátéve, az valamiben (pl. fúvóka méretek, de más is lehet) különbözik az eredeti karbisortól.
A héten utánanézek a pontos adatoknak és kitalálom mi lesz a megoldás.
Szevasz kobra, az enyém eladó, nézd meg!
szia!
pont egy makóit néztem ki. Csak annak van 3db gyári doboza ,és 58e km van benne.
Szevasz Vilman, miért mennyi lett a fogyasztásod?
Asszem megpróbálom azt hogy visszább állítok a schúbertűkön. Hátha nem fog ennyit enni az FJ.
Javaslom olvass visszább, már volt egy párszor ez a téma. Vagy olvasd el a Népítéleteket erről a típusról. Ott van az enyém is.
Az enyémben 39 ezer van óra szerint, ami egy nagy baromság, mert látszik, hogy szarul tekerték vissza. Átlagfogyi 3,7-4,5 között, előbbi 100-as tempónál, utóbbi város. Olajfogyi gyakorlatilag nulla, 6 ezer km-en.
Megveheted az enyémet is, pont 92-es.
Nana Fehérvárt már elhagytuk, az M7-re ráfordulva még láttalak a tükörben, sőt még enyhe dudaszót is hallottam, (lehet nem Ti voltatok ) csak már a pályán nem láttalak Titeket, szintén megálltunk a kúton.
Fehérváron szakadtunk le, tankolni és (csokizni) kellet! Úgy belendültetek még a dudát sem hallottátok! Várt már otthon mama csoki pudingja?
Jó volt a tegnapi gurulás az egész heti meló után végre kikapcsolt.Köszi!
Én is köszönöm a szervezést ! Ma vagy holnap feltöltöm a képeimet, 90 darabot csináltam.
Sziasztok Xj sek!
Most készülök venni egy xj 600s 1992 est.
Kérdezném hogy esetleg van e olyan tipikus xj-s tulajdonsága amire jobban oda kell figyelnem mint egy átl. motor vásárlásánál?
Tudnátok egy rövid összefoglaló véleményt adni a sajátotokról?
Kinek hány km van a gépbe? Mennyi az átlagfogyasztás? Utazó tempó? Stb.
Válaszokat előre is köszönöm !
üdv
Kobra