Sziasztok! Tegnap sikerült hozzájutnom egy 2001-es metálfekete 600-as Divihez :-) Kell egy hátsó gumi, meg valszleg első is mert Heidenau van rajta, és iszonyatosan rázza a kormányt, egy olajcsere és góóóó :-) Visszaolvastam, de nem találtam, hogy Continental ContiGo! gumival van már valakinek tapasztalata gyári méretekben ?
Köszi, és széles utat : gstibb
Gratula a sok szép képhez ami a túrán készült,tavasszal nagyon szép a természet,ez tény..nekem meg ki lett cserélve a teloszimering-porvédő-olaj(20w-motul)..légszüröt is cseréltem,de ma reggel megint eseget itt..:(..széles útat..
Nem, nem írtál hülyeséget, nekem is a felső gyűrűvel volt a problémám, arra kellett volna valami trükk, hogy egyszerűbben tudjam berakni a helyére. Nagynehezen sikerült, már csak a hátsó fékpofákra kell várni és kész is van a motor.
sajnos nem vagyok jó távszerelésben..
nem emlékszem pontosan már a menetére..
úgy emlékszem a csúszógyűrűkkel volt nehézségem nekem.. főleg a felsővel...
ha az visszament, akkor a szimmering , utána a hézagoló fölé a zégergyűrű az föléa porvédő...
ha nagy marhaságot írtam javítson ki valaki!
köszi
Okés, megpróbálom! A teleszkópokba felülről teszünk 1-1 vashengert is, hogy a rugó feszesebb legyen. Elvileg jobb lesz, de ha nem akkor ki is lehet szedni.
Akitől vettem a motort, cserélt vezérműláncot, viszont a feszítőt nem. A szerelőm javasolta, hogy inkább cseréljük ki azt is.
Pusztán ennyi az oka.
Bontottat természetesen ebből nem vennék.
Nem tudom, miért akarsz vezérmű feszítőt cserélni? Az én gépembe 45 ezer van, de semmi baja, legfeljebb feszíteni kell. A Yamahákról általában elmondható, hogy a kopó alkatrészeken kívül nincs után gyártott. Marad a bontó vagy a márkakereskedés.
Köszi, és széles utat : gstibb