Youtube-on nézelődtem, ott a legtöbben sisakba rakják link, de van aki kabátra, és olyan is aki oldalra (hátra) a kamerát) kísérletezgetni kell, hogy hol a legjobb, ahol nem jelentkezik ez a rázkódás...
Próbáld meg a vágást Power Directorral. Elég egyszerű, átlátható program, sok formátumot ismer. Konvertálásra a Super Convertert javaslom, az is rengeteg formátumot elvisz. Ingyenesen itt tölthető le
Lehet, sikerült a rezgés, nagyrészét kicseleznem. A hullámzás teljesen eltünt, csak a 4000-nél rezeg be, leéletlenedik a kép. Az már elmegy. Gurulásban viszont az eső miatt kipróbálhatatlan...
Viszont vágni semmivel nem sikerül , és konvertálni így nem is tudom!
No a Youtube-ra mászik a video. A legnagyobb baj a túl nagy felbontással van. Rengeteg, hatalmas file. 1.16 GB 16 perc. Viszont sikerült egész egyszerűen csökkenteni a rezgést. Egyszerűen merevítettem a tartón. Meg előrébb fogom vinni a plexin ahol nagyobb a merevsége. A legnagyobb baj szerrimotor rezgését átveszi.... no majd meglássuk.
Kaptam egy kicsit...
300 Mb fogyott 260 sec alatt. A videó viszont fogyaszthatatlan... Lehet felteszem, de nagyon hullámzik a motor rezgésétől.... Nem lesz jó a plexi, sem az idom lehet... nincs is hely ami ne vibrálna...
Ez egy hajnali ötletelés... Persze 3 talppal megoldva a rezgés mentesítés miatt. Egyenlőre 2 jött össze. A nyakba pánttal meg biztosítható leesés ellen, az egész cuccos. Kézre is van...Csak a motorból nem láccik semmise, bár az nem annyira baj.
Nekem van egy nem teljes karbisorom. Szívató nincs rajta, az egyik membrán szakadt, három jó. Nemrég még ez volt fenn a motoron, kicsit többet fogyasztott mint most, de CO-mérővel lett beállítva, úgyhogy próbaképpen mindenképp jó lehet. Szólj ha érdekel, illetve ha tényleg membrán gondod van, akkor el tudok adni neked jó membránt.
Xeri! Mondjuk a két motor ég és a föld, de nekem a 125-ös ETZ-m csinált ilyen kihagyásos megtorpanásokatt gyorsítás közben , megszakító csere megoldotta. Lehet gyújtás gond is. De én azért azokat membránokat át nézném még egyszer alaposan, akár nagyítóval is, mert nem kell ott akkora lyukat keresni mint az öklöm, elég ha sok pici tűszúrásnyi van rajta, és kész a baj.
Jut eszembe, nincs valakinek bérelhető/kölcsönkérhető karbisora? Mert ha tényleg ez a gond, örömmel veszek másikat - de mi van, ha megveszem és megmarad a probléma?
Hát ez elég lehangoló mármint, hogy az egyetlen alkatrész, amiben bíztam, lenne a ludas. Ráadásul még a hibáját sem lehet tudni, kidobhatom az egészet a kukába? Valakinek nincs esetleg hasonló tapasztalata, ahol sikerült rájönni a megfejtésre?
link
Viszont vágni semmivel nem sikerül , és konvertálni így nem is tudom!
Emmeg mi a videódnál?
Youtube-os video linkje
300 Mb fogyott 260 sec alatt. A videó viszont fogyaszthatatlan... Lehet felteszem, de nagyon hullámzik a motor rezgésétől.... Nem lesz jó a plexi, sem az idom lehet... nincs is hely ami ne vibrálna...