Nagyon megtisztelő a meghívásod, de nem fogadhatom el mert nem csak egyedül mennék. 7 órai indulást terveztem kb. 1,5 óra még várpalotára érek. gondoltam amíg pacsiztok beérlek benneteket.
Hány órára értek Jelibe? lerövidíteném az utat és ott találkoznánk!
Most írtam hsz-t a motorozz.hun Jeli témában. Szóval aznap reggel jövök ki éccakásból HA nem kapok szabit. Nem tudnánk esetleg 9:00 körül indulni ? Nagy gáz lenne ? Szerintem simán belefér, nem egy nagy táv a zzzarborétum...
Érdeklődnék, hogy van-e a bontott motoron a hátsó lámpa és az ülés közti faridom/fedlap (ami leszedhető. Ha igen, akkor mennyit kóstál? Előre is kösz, üdv!
Nem voltam a Citadellán. Csak hétközben dolgozni.
A 7-esen terveztem a legurulást. Találkozhatunk az Érdi Tesco benzinkútjánál 7.20- kor. Elsején nem voltál fenn a Citadellán?
Honnan indulsz, merre mennél 7-es úton vagy M7-esen?
Valahol összeszedhetjük egymást.
96-os Diversion-höz keresnék bukócsövet. Tudtok valami jó forrást? Érdekel új olcsón, de használt is. Esetleg mesterember, aki legyártja.
Köszi!
Jeli CoolTúra !
Figyelem a vége választható lett. Én bulizok tovább!
XJ 600-hoz (4BR) hol lehet/érdemes vezérműlánc feszítőt venni?
Van abból ugy, vagy csak gyári?
Köszönöm
Skacok, én utána császárra akarok menni egy állatnagy motoros partira hívtak. Aki akar az gondolkodjon el róla:T-Motor Sidecar
Hány órára értek Jelibe? lerövidíteném az utat és ott találkoznánk!
Most írtam hsz-t a motorozz.hun Jeli témában. Szóval aznap reggel jövök ki éccakásból HA nem kapok szabit. Nem tudnánk esetleg 9:00 körül indulni ? Nagy gáz lenne ? Szerintem simán belefér, nem egy nagy táv a zzzarborétum...
Közeledik a Jeli cooltúra! Hol tartotok nagyobb pihenőt ahol beérhetnélek benneteket? Kb. 2 óra hátránnyal indulok!
Megvan még minden amit írtál,de hét elejéig félre van valakinek téve.
Sima üléses.
Érdeklődnék, hogy van-e a bontott motoron a hátsó lámpa és az ülés közti faridom/fedlap (ami leszedhető. Ha igen, akkor mennyit kóstál? Előre is kösz, üdv!
Érdekelne a géped! Küldenél nekem egy telószámot amin dumálhatnánk róla. birog1012@freemail.hu
Egy irányárat letudnál nekem írni emailben? (rretro kukac gmail.com) km mennyi van benne, gyári kipuff jár-e hozzá? előre is köszi
üdv!
http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3568&sessi
on_id=wc9wVUYBTnk3848
Ha arról van szó motort is bonthatok,bukócső nem volt rajta.