Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Appám mekkora zuhé volt itt ! Remélem a hétre befejezte...
Ok! Reggel találkozunk ott.
Nem voltam a Citadellán. Csak hétközben dolgozni.
biztos hogy én is mehetek?Időt rendeztem Várom már ezt a jó kis gurigát.
Szia Biti!

A 7-esen terveztem a legurulást. Találkozhatunk az Érdi Tesco benzinkútjánál 7.20- kor. Elsején nem voltál fenn a Citadellán?
Szia Mafecó!
Honnan indulsz, merre mennél 7-es úton vagy M7-esen?
Valahol összeszedhetjük egymást.
Sziasztok!

96-os Diversion-höz keresnék bukócsövet. Tudtok valami jó forrást? Érdekel új olcsón, de használt is. Esetleg mesterember, aki legyártja.

Köszi!
Nézz rá! Tökéletes lesz. Nem túl meleg, felhős, elszórt zivik, de azt én ki tudom kerülni!
Kötyi Berber ! Csak legyen jó az idő...
Változott az indulás! Pillants oda!
Aki elfelejtette volna az nézzen be, mert indulást kellett változtatnom! A gyülekezésre is figyeljetek!

Jeli CoolTúra !
Figyelem a vége választható lett. Én bulizok tovább!
Sziasztok!
XJ 600-hoz (4BR) hol lehet/érdemes vezérműlánc feszítőt venni?
Van abból ugy, vagy csak gyári?
Köszönöm
Mivel Mafecónak is problémája van, szerintem megoldható lesz.

Skacok, én utána császárra akarok menni egy állatnagy motoros partira hívtak. Aki akar az gondolkodjon el róla:T-Motor Sidecar
Nagyon megtisztelő a meghívásod, de nem fogadhatom el mert nem csak egyedül mennék. 7 órai indulást terveztem kb. 1,5 óra még várpalotára érek. gondoltam amíg pacsiztok beérlek benneteket.
Hány órára értek Jelibe? lerövidíteném az utat és ott találkoznánk!
Berber !

Most írtam hsz-t a motorozz.hun Jeli témában. Szóval aznap reggel jövök ki éccakásból HA nem kapok szabit. Nem tudnánk esetleg 9:00 körül indulni ? Nagy gáz lenne ? Szerintem simán belefér, nem egy nagy táv a zzzarborétum...
Hát nem is tudom. Jeliig mennénk egyben. Mikor indulsz? Esetleg, ha gondolod előtte nap lejöhetsz, azt kerítek valami priccset...
Szia Berber!

Közeledik a Jeli cooltúra! Hol tartotok nagyobb pihenőt ahol beérhetnélek benneteket? Kb. 2 óra hátránnyal indulok!
Szia !

Megvan még minden amit írtál,de hét elejéig félre van valakinek téve.
Sima üléses.
Milyen ülés van rajta? (sima, vagy bordázott?) Jó állapotú?
Üdv!

Érdeklődnék, hogy van-e a bontott motoron a hátsó lámpa és az ülés közti faridom/fedlap (ami leszedhető. Ha igen, akkor mennyit kóstál? Előre is kösz, üdv!
Üdv Lupus!
Érdekelne a géped! Küldenél nekem egy telószámot amin dumálhatnánk róla. birog1012@freemail.hu
Lupus!

Egy irányárat letudnál nekem írni emailben? (rretro kukac gmail.com) km mennyi van benne, gyári kipuff jár-e hozzá? előre is köszi
üdv!
Ha valakit esetleg érdekelne:

http://motorozz.hu/main.pl?menupage=tour&t_id=3568&sessi
on_id=wc9wVUYBTnk3848
Szia !

Ha arról van szó motort is bonthatok,bukócső nem volt rajta.
Szia. Volt rajta bukócső? Esetleg az engem érdekelne. Valamint a motorját is szétbontod?
Végső ár:50.000Ft,ha bárkit érdekelne.sziasztok.