Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is ezt a Metzelert néztem ki csak nem tudtam h milyen lesz. Fater gépén most lesz hátso csere. De már vett egy 130ast. Asszem Pilot Aktiv vagy mi. De az is jonak tünik.
Csak nekem jobban tettszik ha látszik h van hátsokereked Mármint nekem kicsit virslinek tünik a 130as. De egyenlöre semmi bajom vele. Legalább nem kajál sokat.

87
Sziasztok!

Nekem a felnim J18xMT 4.00 DOT - gyárinak tűnik... A gumi rajta: 140/70 18 M/C 87H Metzeler ME 550

Ezzel vettem és teljesen normálisan néz ki. Ja és normálisan is viselkedik.
Neeem, egyáltalán nem tűnik "nem rávalónak", majd alkalomadtán lefotózom, ha kíváncsi vagy rá. J.
Hmm. Akkor biztos jo a cucc. Na majd én is megnézem a dolgot ha elkopott a hátsom. Ugy gondoltam h lufi forma lesz majd. Mint a TW125ös Yamahánál. Na nem ennyire, csak nagyibol.
Ez van ráírva: 140/70/18M/C - Az M/C biztos nem "Motorcycle Club"-ot jelent...
Számomra teljesen normálisan ül a gumi a felnin, futni is jó fut, de én rábíztam magam a sógoromra a gumivásárlást illetően. J.
Hívd fel bármelyik Yamaha szalont. A moci vázszáma alapján meg tudják mondani a csapágy méreteit.
Meg persze ők is biztos tudnak rendelni neked.
Üdvözlet minden XJ tulajnak!

segitséget szeretnék kérni az alábbi kérdésben:

A Yamaha XJ 600 S 1998-as modelljének a hátsókerékcsapágy méretére volnék kiváncsi. (Jobbos, fékfelöli)

Előre is köszi!
Titus
Szia, fejből nem tudom, de igyekszem nem elfelejteni és megnézni otthon ma este és elküldöm neked.
J.
Szio!

Milyen méretben van neked az a gumi? Mert néztem én is és az 140/70 18 as. Az nem lesz lufi? Nem lesz magas a felnihez képest? Vagy neked egy kicsit peresebb a hátso?
Amugy lehet a gumi méretétöl is 5ös fogyaszásod. Nekem ezzel a gumival inkább 5 alatt van. Ha nagyon kenem neki akkor megy fölé kicsivel. De ez sem vészes.

87
Szia 87, csak egy gyors hozzászólás a hátső gumi méretéhez: nekem 140-es gumi került hátra, valóban ritka méret, nem volt könnyű megtalálni, állítólag Hollandiából hozták... ha nem gumis a sógorom, akkor ez nem valósult volna meg. Magamtól nem foglalkoztam volna ezzel.

Megelőzvén a kérdést, nem tudom, hogy mennyivel másabb így a gép menettulajdonsága, mert én teljesen lekopott gyári 130-as gumival vettem és használat előtt lett a gumi lecserélve.

J.
Mindig késve reagálok a fórum témáira, pedig igyekszem, gyakrabban kellene ide látogatnom...

Az én gépem is megevett 5,5L-t, városon kívül 120 körüli tempónál, csak egyszer mértem kíváncsiságból, még az elején. Nekem az is ajándék, ha minden hónapban egy hétvégére el tudok tűnni a motorral és a sátrammal valamerre, ezért nem zavar, hogy másnak esetleg kevesebbet eszik a gépe. Szóval ne keseredj el, egy 600-as gép 5 körüli fogyasztása szerintem még nem utal hibára vagy rossz beállításra.

Üdv: Józsi
Hogyhogy nem hallottad, régi duma pedig.....
Tudod, újszülöttnek minden vicc új.....ezért szereti motoros87 is!
Te kezdted....
Nem hiszem, hogy te onnan meg tudod ítélni, hogy milyen szerep áll nekem jól.
Nem is vagyok színész!
Tűzoltó sem vagyok! (oltógép)
Görcsös vagyok?
Ez a szutyukis duma már nagyon régi, nem unod még?
De felőlem használhatod.... bár én sem mondtam semmit eddig a jamamicsodádra!
Hájjer!
Hát ez a Szutyuki ez hihetetlen. Még életemben nem hallotam, de jót röhögtem. Felém is néztek a melóhelyen hogy mit csinálok
te oltogép: szakadj már le rolam és inkább motorozz!
nem áll jol neked a ez a kötözködös szerep
nagyon görcsös vagy
oltsad a SZUTYUKIS haverjaidat

Bravo
Te is csodálkozol magadon?
Most már érted, hogy mit furcsáltunk rajtad!
Mint egy ovodás..... és ilyen emberek kapnak jogsit....
Hova fajulunk....
Gino!
FELEJTS EL!
Tényleg, az övéké az oldal?
Hány %-os elosztásban?
Igazad van! Nem az enyém!
HANEM AZ XJ 600 DIVERSION TULAJDONOSOKÉ!
A szutyuki oldal nem itt van...
Miért, a tiéd?

Ez egy nyílt fórum!
Jujj de okosak vagyunk....
Mert te soha nem hibázol mi?
Nem vétettem tul nagyot... nem fog senki meghalni attol a mondattol..... minek alázkodjak meg!?!?!?
Ginokám: EZ NEM IS A TE OLDALAD...

Ezt az első 2 mondatra....

Ha rájöttél, akkor miért nem kértél szépen elnézést mindenkitől!