Hello bozontos42, grat a gépedhez.
Nekem is 600n-em van és nemrég cseréltem le az első lámpát, mert zavart, hogy nem volt benne hely a helyzetjelzőnek (az izzó meg ott fityegett). Pedig gyárinak tűnik a régi is, nem is értem.
Szóval még megvan ez a régi, de azért van rajta egy-két horpadás, ez+az, viszont tökéletesen működik (üveg+foncsor ép, rögzítések a helyükön).
Ha érdekel, szólj.
Sem a lámpa, sem az óra nem volt eredeti. Ez még nem zavart volna, de a fordulatszámmérő az bowdenos volt az órán és az XJ ugyebár elektomos. Sajnos nem találtam N-es óracsoportot akkoriban és ezért lett átalakítva S változatra.
Az óra egyébként megvan (valahol), de nem hiszem, hogy így kellene neked. A lámpa sajnos nincs meg (egyébként az Suzuki lámpa volt), azt sikerült eladnom amikor megérkezett a jelenlegi (bár a kerek lámpa sérült is volt).
Elhelyeztem a képtáram linkjét az adatlapomon. Ott meg tudod nézni közelebbről is az órát a "Yamaha XJ 600 Diversion" albumon belül.
Természetes ,ha lupus nak nem kell megdumáljuk.Néztem a képeid és láttam ,hogy burkolatlan volt régen a mocid.Megvannak még az óráid és az első lámpád?
Ha Lupus nem tart igényt arra a jobbos lábtartóra, akkor én szívesen megvásárolnám. Előző szezonban ezt az egy maradandó sérülést szenvedte a paripa egy olajfolt miatt.
a tank fekete, de van rajta kis horpadás, a festék nem pattant meg rajta,ha konkréan érdekel eladó nem rozsdás mert majdnem televolt benyával szerintem tankolás és szervíz után törte össze a tulaj ezt abból gondolom mert érintetlen volt a légszürő makulátlan fehér.Lupus sajna csak 1 jobb első lábtartóm van fölös ha érdekel szólj.
Szia Berber! Este fölmentem az eay-ra énis megtaláltam ezt a müszerfalat ami szerintem nagyon jó aszem75 euro,talátam lámpát is56 euroért,ami összesen 270el számolva 35000ft.Ami szerintem nem sok .Kérdésem, menyi lehet a postaköltség,Te már rendeltél az ebay -ról mik a tapasztalataid?A motornak a lámpán a müszerfalon és a telon kívül semmi baja nincs.
Nekem is 600n-em van és nemrég cseréltem le az első lámpát, mert zavart, hogy nem volt benne hely a helyzetjelzőnek (az izzó meg ott fityegett). Pedig gyárinak tűnik a régi is, nem is értem.
Szóval még megvan ez a régi, de azért van rajta egy-két horpadás, ez+az, viszont tökéletesen működik (üveg+foncsor ép, rögzítések a helyükön).
Ha érdekel, szólj.