Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello bozontos42, grat a gépedhez.
Nekem is 600n-em van és nemrég cseréltem le az első lámpát, mert zavart, hogy nem volt benne hely a helyzetjelzőnek (az izzó meg ott fityegett). Pedig gyárinak tűnik a régi is, nem is értem.
Szóval még megvan ez a régi, de azért van rajta egy-két horpadás, ez+az, viszont tökéletesen működik (üveg+foncsor ép, rögzítések a helyükön).
Ha érdekel, szólj.
Üdv Athos!
Érdekelne a gép, de az az igazság hogy még csak most kezdtem tájékozódni erről a típusról. Mindenképp felveszlek!
Előre is köszi
Azt Te nem tudod milyen jól néz az ki. Meg jó is! Meg a hangját hallanád.... azzal nem fognál mellé, de nemhiszem hogy olcsóért adná.
Természetesen Lupusé az elsőbbségi jog

Sem a lámpa, sem az óra nem volt eredeti. Ez még nem zavart volna, de a fordulatszámmérő az bowdenos volt az órán és az XJ ugyebár elektomos. Sajnos nem találtam N-es óracsoportot akkoriban és ezért lett átalakítva S változatra.
Az óra egyébként megvan (valahol), de nem hiszem, hogy így kellene neked. A lámpa sajnos nincs meg (egyébként az Suzuki lámpa volt), azt sikerült eladnom amikor megérkezett a jelenlegi (bár a kerek lámpa sérült is volt).
Elhelyeztem a képtáram linkjét az adatlapomon. Ott meg tudod nézni közelebbről is az órát a "Yamaha XJ 600 Diversion" albumon belül.
Természetes ,ha lupus nak nem kell megdumáljuk.Néztem a képeid és láttam ,hogy burkolatlan volt régen a mocid.Megvannak még az óráid és az első lámpád?
Ha Lupus nem tart igényt arra a jobbos lábtartóra, akkor én szívesen megvásárolnám. Előző szezonban ezt az egy maradandó sérülést szenvedte a paripa egy olajfolt miatt.
Üdv Gabben!
Nekem van egy eladó XJ-m. van msn-es elérhetőséged, beszéljünk róla
attila81(kukac)vipmail.hu
Lupuskám átírattad már az XJR-t ?
Kívánok !
FJ kipufogó kész, hétfőn olajcsere + kontaktok javítása, és még Márciusban forgalomban lesz ha minden jól megy...
Üdv Lupus!
Szép a lovad, ha eladó sorba kerül, írj róla pár sort!
Addig is vigyázz magadra és a paripára! :D
a tank fekete, de van rajta kis horpadás, a festék nem pattant meg rajta,ha konkréan érdekel eladó nem rozsdás mert majdnem televolt benyával szerintem tankolás és szervíz után törte össze a tulaj ezt abból gondolom mert érintetlen volt a légszürő makulátlan fehér.Lupus sajna csak 1 jobb első lábtartóm van fölös ha érdekel szólj.
Kérdésem lenne mond bozontos42, ha esetleg a két első lábtartó nékem kellene meg vételezhetném tőled?
Hellosztok. Az Erdélyi gurulás időpontja az már tuti 2010.07.11-17?
Bocs most nézem. 2x 20€ a szállítás.
Megnéztem, ez a két eset van amit írtál. A műszerfalra licitálnak, úgyhogy akármennyi is lehet még...
Nem lehetetlen, hogy setleg nincs kizárva hogy érdekel a tank... ha fekete...
Darabja 3 kilóig 25~29 euróba jön ki. Attól is függ, hogy mivel szállít. Ha véletlen egy eladótól van, lehet alkudozni néhány eurot a csomagköltségen.
Ez kiviszi mint a hypo! Láncos is van, meg hevederes is. Próbáltad már a másik irányba is ?
szerintem ezt a leszedő sem vinné

marad a seppuku
köszönöm a pontos instrukciókat, megpróbálom aztán meglátjuk mi lesz!

üdv
Igen van pluszban tankom,sőt egy egész divim is!
Szia Berber! Este fölmentem az eay-ra énis megtaláltam ezt a müszerfalat ami szerintem nagyon jó aszem75 euro,talátam lámpát is56 euroért,ami összesen 270el számolva 35000ft.Ami szerintem nem sok .Kérdésem, menyi lehet a postaköltség,Te már rendeltél az ebay -ról mik a tapasztalataid?A motornak a lámpán a müszerfalon és a telon kívül semmi baja nincs.
Hát nem sok jó hírem van... S-es műszerrel könnyebb lenne. Abból duna rekesztés van. Erre viszont ~80€-nál már utaznak, és az eladó is gyengusz.
Van egy plusz tankod? Egy szép fedéllel? Vagy abból még motor lesz?